Inlägg från: Mixit |Visa alla inlägg
  • Mixit

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    Jaha här gick jag och trodde att det inte skulle bli någon möhippa, aj aj aj så fel jag trodde.

    m2b jobbar ikväll, jag och liten dotter hade planerat en lugn kväll med tv, godis, dator. Pling plong på dörren kl 18.00

    Utanför står 4 av mina vänner, (till saken hör att vi planerat en fleckfest i flera veckor och jag kunde inte komma för att sambon jobbar...) Heeej ska du med på fest eller?!?

    Jaha, plötsligt så förstod jag varför sambon propsade på att jag skulle duscha idag (vi ska på dop i morgon och min hud pallar inte dusch varje dag)...

    Nåväl jag fick duscha min syster kom och tog hand om liten dotter, och sen blev det snygg guldkroda och "stuvbitsslöja"

    Nu har jag kommit hem igen,efter tjejfesten, mysigt värre med massa goda snacks och tjejsnack och singstar! Tjejerna visste ju att jag skulle på dop så dom hade fixat en taxi som körde hem mig kl 22. Hämtat dotter och landat har jag oxå hunnit!

    I morgon ska vi träffa prästen!

  • Mixit

    Vi träffade "vår" präst igår! Hon var såå bra!! Skönt!!! Ringde oxå min vän Magnus och frågade honom om han vill läsa en av bibeltexterna, och det ville han gärna! Känns bra, vi ska ju inte ha några solosånger osv så det känns bra med någon annan som gör nått! Sen var vi på dop, min systers tös döptes så nu är man inte bara mamma utan även gudmor!

  • Mixit

    VINTERBRUD 090214 skrev 2009-02-01 20:59:49 följande:


    har ni gjort vigselprogram?Hur ser de ut och vad ska man ha med?Jag får inte till det alls.
    Vi har beställt våra nu, det finns en bra mall på kortdesign. Vi har beställt våra därifrån, vi har med vigselordningen osv.
  • Mixit
    angelaa skrev 2009-02-02 15:23:49 följande:
    det verkar som det tänker bli kallt den 14 vad har ni tänkt ha över klänningen???????
    Har stickat en sjal som jag har tänkt att ha! Sen kör jag "vanliga vinterjackan" när jag åker från frissan till kapellet osv.
  • Mixit

    Jag är ledig from onsdag nästa vecka, sen är det sportlov här, jag jobbar 2 nätter den veckan, tisdag och onsdag natt känns ganska ok faktiskt!

  • Mixit

    Försöker hitta tyll för att göra rispåsar, men det verkar omöjligt!

  • Mixit
    Prommis skrev 2009-02-04 19:05:19 följande:
    Jag har idag skippat min träning för det är så otroligt mycket nu! Ingen som kan maila sitt vigsel/fest program till mig. Ska itne kopiera utan få inspiration till mina egna. evelina_halen@hotmail.com
    Har mailat!
  • Mixit

    Jag har nog inte funderat på det där med bordsplaceringsskylt! hmm vi är ju dock inte så många så jag tror det räcker att skriva ut de som finns här på bröllopstorget, det får va som det är känner jag nästan! Fast vem vet jag kanske funderar ett varv till!

  • Mixit
    Prommis skrev 2009-02-07 19:25:20 följande:
    Min m2b är ute på svensexa med

    Tänk tjejer om 1 vecka är vi gifta!!!!!!!
    I motsatts till mig får min sambo ingen svensexa, men han är helt nöjd med det. Jag hade oxå varit nöjd även om det inte blivit någon hippa. MEN det var himla mysigt att mina tjejkompisar fixade!

    Min syster ska fixa bröllopstårta, så vi kommer att gå hit hem efter lunchen och äta det. Känns ganska ok att avsluta här hemma!

    Jaa om 1 vecka är allt planerande och fixande över, undrar om man känner sig lite "tom" efteråt...
  • Mixit

    Hu vilken helg! Har verkligen inte funnits tid till bröllopsnerver här inte. Vi har 2 årsbesktning på huset i morgon och nu är det städat från tak till golv! Fast iofs så gagnar det ju oxå bröllopet, då vi ska gå hit med gästerna och äta tårta efter vi har ätit lunch.

    Jag borde nog eg gå och göra lite rispåsar, men jag ORKAR inte!

  • Mixit

    2 dm snö har vi ute nu och det snöar fortfarande! (bor i skåne!)

    Funderar på om jag verkligen kan ta på klänningen hos frissan, eller om man ska omvärdera det beslutet att klä sig där alltså! Och ist ta klänningen till kapellet och byta om där!

  • Mixit
    090214 skrev 2009-02-11 10:06:16 följande:
    Hur ser din klänning ut? Släp? Vi har mycket snö här i Gästrikland, jag har tänkt att byta om hos frissan. Vi ska även åka iväg kl. 12.00 med fotografen å ta kort ute (Hoppas det inte är -15 grader ute då..) Sen åker vi till ataljén å tar kort oxå.
    Mm ganska långt släp dessutom! Nää jag lär nog byta hos frissan, så får det bli som det blir!
  • Mixit
    Ratwoman76 skrev 2009-02-11 22:54:04 följande:
    var och hämtade min klänning nu i måndags.. de hade sytt den fel men rättade till den (trodde vi) medans vi väntade. sedan så stressade de ut oss så att jag inte hann prova den ordenligt. Provade den nu idag och den är helt felsydd och det ser ut som om sömmarna ska spricka på framsidan *gråter* Ringde till dem och de menade på det att ja men då får ni komma hit så fixar vi det. problemet är att vi inte har någon möjlighet att göra detta då vi bor ca 8 mil från dem. De ringde då sin sammarbetspartner här i stan och vi ska dit imorgon för att se om han kan fixa klänningen. Jag hoppas så att han kan rätta till det som de ställt till med + att han kan sy ut min klänning för den var inte så trång om skulderbladen när jag provade den första gången innan den blev sydd första gången. jag bara hoppas att min klänning kan räddas. annars så står jag utan klänning 2 dagar innan mitt bröllop... någon som vet någon bra brudklänningsaffär i malmö området som kan fixa en klänning och ändringar av denna på 1-2 dagar
    Åh fy vilken mardröm... Tyvärr vet jag inte om det finns någon i Malmö som kan fixa så snabbt. Inte i närområdet heller, men man kan ju alltid ringa runt och höra, jag fick jättebra service hos Romantica när jag köpte balklänning där! Sen finns Millans i Lund, hon är oxå bra!
  • Mixit

    Var och fixade naglarna ikväll! Nöjd!!!

    Och lämnade bordsplaceringskort+karta på restaurangen. Och provade CDspelaren i kapellet!

    Nervositeten gör sig lite påmind i mellan varven!

    Glöm inte att andas!

  • Mixit

    Allt är packat, klänningen plastad, kameran laddad, nerverna är dock inte i styr!

    Ha det nu helt underbart i morgon tjejer!!!

  • Mixit

    Hemma efter en ljuvlig dag igår! Trött som attans men lycklig! Hoppas alla hade en underbar bröllopsdag! Bilder får kommma en annan dag!

  • Mixit

    Vi hade oxå ett riktigt vinterbröllop! -1 grad och strålande sol! Men attans vad det var kallt att stå ute i brudklänning och fotas i snö! Bilder finns i mitt galleri! Tröttheten sitter i ännu, men det är det värt! Förkyld har jag oxå blivit men so what!

    GRATTIS allihopa! Nu är vi gifta!

  • Mixit

    Ja vi var helt slagna båda två här efter bröllopet!!! Tror det var större anspänning än man trodde!

Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!