• VINTERBRUD 090214

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    Här fortsätter vi att surra om ditten o datten.

    Tänk att när denna tråd går ut, så är vi gifta.

  • Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!
  • Alla Hjärtans Dag

    Hittade lite i min mapp ang festprg/vigsel prg.. Hoppas det kommer att ge lite insperation..
    http://hem.bredband.net/brollop2okt/images/Vigselprogram.pdf

    http://www.kiwitek.net/brollop/vigselprogram.pdf

    http://www.hem.passagen.se/stenvall/sovrum/Vigselprogram/vigselprogram.pdf

    http://www.hem.passagen.se/stenvall/sovrum/Festprogram/Festprogram.pdf

    http://www.intelligent.nu/brollop/tryck/Lena_o_Henriks_Vigselprogram.pdf

    http://www.intelligent.nu/brollop/tryck/Lena_o_Henrik_Brollopsfesthafte.pdf

    Ja kanske lite insperation??

  • Mixit
    Prommis skrev 2009-02-04 19:05:19 följande:
    Jag har idag skippat min träning för det är så otroligt mycket nu! Ingen som kan maila sitt vigsel/fest program till mig. Ska itne kopiera utan få inspiration till mina egna. evelina_halen@hotmail.com
    Har mailat!
  • Vargtassa

    Nu blir jag lite nervös här.... Min korsett har fortfarande inte kommit. Dom hoppas den kommer hem tors-fre den här veckan.. Om den inte gör det så lär jag åka till Stockholm på lördag vilket inte känns så kul. Då ska vi dessutom på 60-års kalas.. Sen ringde hon som vi ska hyra brud & tärnklänning av. Hon har tokmycket uppbokat och vi kommer inte få prova klänningarna för en sista koll förrän på torsdag nästa vecka!! Hoppas allting sitter som en handske då! Annars hade hon torsdag eftermiddag och fredag förmiddag på sig att sy om dom igen. Var de bra så skulle vi få ta dom med oss hem.. Liiiiite i sista rycket tycker jag och nu hoppas jag verkligen på att de passar..

  • 090214

    Vargtassa: Hur långt har du till Sthlm? Förstår att du e nervös.. Nu behövs det inte mycket för oss blivande brudar för att vi ska bli stressade! Brudklänningen, har du provat den tidigare? Hur satt den då isf?

  • Meredith

    Håller med er alla. Jag brukar inte vara en stressad person, men just nu är jag superförvirrad. Upptäckte igår när jag skulle skriva journal (jobbar på sjukhuset) att jag skrivit en anteckning på FEL patient... :-O Som tur är så kunde jag makulera anteckningen och skriva in den på rätt (tyvärr kan man inte kopiera o klippa o klistra, så jag fick skriva OM allt!!!) patient...
    Märker av stressen att jag inte riktigt orkar med barnen, har krångelmage mm. Jag försöker varva ner, men det är inte lätt!!!

    Westmans: Vita snowjoggings, vilken bra idé! Vart har du hittat dem?

    090214: Vi har köpt små klädnypor med hjärtan på som vi tänkte sätta placeringskortet i, å så (tror jag) vi sätter det på glaset, alternativt på festprogrammet.
    Servetterna har jag oxå funderat på, men så kom syrran med en briljant idé att hon ska vika dem... *hihi* Hon har jobbat med servering och kan massa olika snygga vikningar, så det blev en snabb delegation till henne.

    Vad bra med alla tips på festprogram! Vi har varit "lata" och delegerat bort festprogrammet till våra toastmasters. Vi gör framsidan. Det känns jätteskönt.

  • VINTERBRUD 090214

    Har tagit mitt förnuft tillfånga. Efter att ha haft hjärtklappning sen förra helgen har jag nu varit hemma sen igår.
    Det är egentlige inte det att vi inte har koll på läget. Vi ligger helt i fas. Men det är mkt runt omkring som jag inte har räknat med ska hända just nu som gör att jag blir mer o mer stressad.
    Tex bilar som går sönder, sjuka släktingar, kris på jobbfront. mm mm.
    Blev bara för mkt just nu.
    Inte likt mig att bli såhär, känner inte igen mig själv. Men antar att jag måste ta ett par dar ledigt annars kommer jag vara ett vrak på den stora dagen.
    Nog om detta.

    Idag ska jag knåpa färdigt på vigselprogrammet för o sen skicka till prästen som ska godkänna!
    Supertack för alla tips!!! Länkarna var jättebra!

    Ska även ta mig till en affär och köpa omslag till festprogrammen. (som inte är klara-PANIK)

    Kanske en liten stund i solariet oxå. Behöver ju få en liten färg så jag inte ser helt genomskinlig ut.
    Ska inte sola mkt eftersom jag inte vill vara helt brun och övriga fam helt vita hehe.
    Jag som aldrig solar solarium annars, snacka om fåfänga!

  • 090214

    Vinterbrud 090214: Va bra att du är hemma nu! Hoppas hjärtklappningen ger med sig nu! Men det är viktigt att lyssna på kroppen.

    Själv ska jag sitta med å göra bordsplaceringskort. Nu har jag bestämt mig för hur det ska bli iaf Vad skönt det känns när man har tagit ett beslut!!
    Det blir en hjärtmall från brudobröllop.se som man sätter fast på vinglaset. Själva hjärtat blir i vinrött och namnen skriver vi ut på silver papper. YES YES YES!!

    Hur går det för er då? Är ni i fas med planeringen allihopa eller? När ska ni börja pynta i lokalen? Vi får tillgång till den redan på onsdag, känns jätteskönt utifall man skulle behöva ta en tripp till IKEA för lite påfyllning

  • 090214

    Meredith: Vilket program jobbar du i på sjh? Jag använder profdoc. Å om du markerar allt å trycker ctrl+C, sen går du in in där du ska skriva in texten ist. Å så trycker du på ctrl+V. Då kopierar du in allt. Förhoppningsvis så funkar det även i ditt program. Utifall det skulle hända fler ggr så slipper du sitta och göra om allt! Men hjärnan ska väl fungera bättre när bröllopsstressen har lagt sig Ett tips bara..

Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!