• fidar

    6/6-09 brudar

    nu är det inte långt kvar tjejor, tänkte vi kanske kan stötta varandra lite. jag sitter nämnligen med gästlistan och våran offert och vill dra av mig håret.. blä! :)

  • Svar på tråden 6/6-09 brudar
  • mrsbubban

    Hej!
    Här kommer en till som gifter sig den 6/6-09. Vi skickade inbjudningarna i torsdags så i måndags kom de fram. Nu är det på riktigt! Lycka till allihopa!

  • Vickan85

    Här är två till som blir man o fru den 6/6!! Skickade ut inbjudningarna vid alla hjärtans dag! Det mesta är gjort så nästa stora grej är o beställa maten när vi fått in alla svaren.

    Nästa sak på tur är brudbuketterna o blommorna! O sen är det vigselprogram o festprogram nästa. O sen säkert massa massa saker sista månaden :)

    Men det närmar sig väldigt snabbt nu! 1 veckor kvar på lördag :)

  • Karlskronabo

    När ska man beställa eller ladda ner hindersprövning o namnbytesblanketterna?
    I tid är bästa svaret, men då blir jag väl idiotförklarad.;)
    Det gäller i fyra månader så man kan med andra ord ladda ner det nu, fylla i och skicka det.
    Hindersprövning www.skatteverket.se/blanketterbroschyrer/blankett/info/7880.4.19b9f599116a9e8ef36800024527.html

    Namnändring www.skatteverket.se/blanketterbroschyrer/blankett/info/7831.4.19b9f599116a9e8ef36800024514.html

  • korban

    Hej allesammans! Jag ska också gifta mig den 6/6-2009. Håller med alla som säger att tiden bara rusar iväg. Mitt största problem nu är att hitta någon solist till kyrkan:( Går inte bra. Så är det ngn som vet någon bra solist i Linköping, sä säg gärna till!

  • Lööve

    Tiden bara rusar iväg, nu börjar jag känna stressen smyga sig allt mer in under skinnet.

    Mest beror det på att vi har lagt över vissa uppgifter på vänner, såsom maten, som göra mig nervös. Har inte kontroll över situationen då...

  • längelevekärleken

    Åhh jag känner mig avslappnad,full kontroll än så länge. Skall vara tärna på min tärnas bröllop om 2 veckor så då får jag öva :D

  • Nova08

    Hej hej!! Vi ska oxå gifta oss den 6/6-2009.
    Vi fick ut inbjudningskorten sista januari... mest för att det skulle vara hemligt tills inbjudningskorten kom ut.. jag har så svårt att inte berätta för alla, men nu kan jag prata om det med alla... ;)

    Jag är lite stressad för ekonomin just nu... det känns som om alla räkningra kommer att komma samma dag typ den 6/6... Jag vill liksom betala av lite allt eftersom men det är inte så lätt... Vi har kockar som lagar maten men vi hjälps åt att köpa in varorna, då kan man inte betala förrän effter bröllopet, eller hur? Annars är alla kläder färdiga utom tärnans klänning och mina smycken som jag ska ha. Solist och vilka låtar hon ska sjunga, vilken mat och efterrätt och tårta (en vän gör den). Alkoholen ska köpas in från tyskland. Blommorna vet jag bara vilka färger jag vill ha och vem som ska göra dem. däremot har vi inte varit och tittat på ringar... hur bråttom är det med det egentligen??
    annars känns det som om vi har ganska bra koll vad som ska göras.

  • Cltsp

    Hej, jag hoppar också in här eftersom vi gifter oss 6/6.

    Vi håller på för fullt att snickra ihop en bröllopshemsida med all information till gästerna och inbjudningarna ska göras klara i helgen som kommer samt skickas ut. Spännande att vänta på alla reaktioner efter att vi har skickat ut dem! hihi (även om de flesta redan vet om bröllopet).

    Annars känns väl allt lite panikartat just nu även om vi nog inte behöver ha det, det mesta är faktiskt under kontroll även om det inte känns som så ;) Vi som hade all tid i världen för inte alls länge sedan, var har veckorna tagit vägen?? haha

  • Tillsommaren

    Jag vill åxå va med, vi ska gifta oss den 6/6. Var är ni ifrån? nån som bor i sthlm?

    Vi ska införskaffa inbjudningar imorgon. och få ut dom så snart vi kan

Svar på tråden 6/6-09 brudar