• fidar

    6/6-09 brudar

    nu är det inte långt kvar tjejor, tänkte vi kanske kan stötta varandra lite. jag sitter nämnligen med gästlistan och våran offert och vill dra av mig håret.. blä! :)

  • Svar på tråden 6/6-09 brudar
  • Lissdaniels

    91 dagar kvar nu

    Vi skickade ut inbjudningarna början av februari 80 % av alla har redan svarat fast de har t.o.m. 1 maj på sig.
    Det känns nästan som allt är klart, bara lite detaljer kvar.

    Det jag har mest panik över är vad ska jag göra när bröllopet är över? Större av min vakna tid har ju varit bröllopsplanering. Det kommer att bli så tomt {#lang_emotions_surprised}


    6 juni - när 2 blir 1
  • Karlskronabo

    Solist till kyrkan kan organist eller kantor hjälpa till med kanske, kontakta i god tid.

    Att alla räkningar kommer in den 6/6 stämmer på sätt och vis.
    Själv tänker jag kräva räkning på mycket, skulle det då inte vara enligt överenskommet sitter jag på pengarna. En handpenning är nödvändig.

  • Nova08

    Hej hej!!

    Är alla helt inne i bröllopsplanerna nu, då det var länge sedan någon skrev?? ;)
    Själv håller jag på att fylla i hindersprövnings-papprena... Spännande, ska även byta efternamn även fast det känns lite tungt. Vi fixade vår fotograf i veckan och tärnan var hrä och kollade läget, ichförsig ligger jag i lunginflammation och är inte världens piggaste men vi orkade oss till frisören en snabbis för lite planering. Tärnan ska få sin klänning uppsydd av sin syster vilket är helt fantastiskt då vi inte kan springa i så många butiker ihop eftersom vi bor på olika ställen.

    Är lite uppgiven på min frisör då hon har ändrat priset då det är en bröllopsuppsättning, och jag vet att man får en konsultation m.m. m.m. men jag kan inte tycka att man ändrar i efterhand, har man sagt ett pris så har man, funderar nu på att byta men då blir det längre resväg... Annars rullar allt på det är bara dagarna som skulle kunna gå lite fortare...;) Jag längtar massor!!

  • Lissdaniels

    Vad dåligt av henne att ändra när du hade fått ett pris jag hade nog blivit lite ledsen. Var det länge sedan du pratade med henne första gången?


    6 juni - när 2 blir 1
  • längelevekärleken

    Ja snart är det the big Day:D Sitter här och pysslar lite med bröllopsbestyr..allt känns lugnt än så länge? Hur går det för er andra?

  • Nova08

    Det var i januari som jag boakde första gången, men då var jag tvungen att vara lite hemlig, eftersom inbjudningarna inte var skickade och vi bor i en ganska liten by, så då sa jag inte bröllopsuppsättning... Men det blev dubbelt så dyrt nu, det var en ganska häftig höjning, men men det är väl dyrare med bruduppsättning...


    Lissdaniels skrev 2009-03-19 16:56:27 följande:
    Vad dåligt av henne att ändra när du hade fått ett pris jag hade nog blivit lite ledsen. Var det länge sedan du pratade med henne första gången?
  • Lissdaniels

    Ja jag vet inte varför det ska vara dyrare än en t.ex. uppsättning inför en bal. Tycker det är himla märkligt men det finns väl något bra svar på det också... jag kan bara inte se skillnaden, hår som hår för mig.

    Hoppas att det löser sig för dig i alla fall


    6 juni - när 2 blir 1
  • Spira

    Jag ansluter mig också, till 6/6 skaran. Har ganska bra koll på läget men det börjar kännas stressigt ändå. Har inte ordnat klart hur dukningen ska vara, har inte frågat frisör och min mamma som ska laga maten har inte provlagat recepten än. En del drycker ska inhandlas och näbbklänning till dottern ska provas och köpas och sånger till kyrkan ska bestämmas och vi ska till lokalen och mäta och planera hur borden ska stå osv. osv.

    När får ni tillträde till lokalen ni som har i lokal? Vi får först kl 11 samma dag, känns superstressigt för våra föräldrar och släktingar som ska fixa allt med dukning och iordningsställande, samt att man inte kan vara där själv och kontrollera *kontrollfreak*.. Vigseln börjar kl 15 i en kyrka 2 mil bort...

  • Floff

    Här är ännu en som gifter sig 6/6

    Min sambo friade 26/2, och eftersom vi väntar barn så ville vi göra det här innan knodden kommer i oktober. Vi har alltså inte planerat så himla länge.. börjar kännas lite stressat, men jag har tur som har en mamma som älskar all denna planering!

    Festlokal och kyrka är i alla fall bokade som tur är, och klänningen blir samma som både mormor och mamma gifte sig i (men med lite modifikationer och uppgraderingar).

    Hindersprövningen fick vi tillbaks igår och som tur är blev den godkänd

    Ska nu sätta mig och kolla igenom checklistan som någon länkade till tidigare, och se om vi totalmissat någonting...

  • Nova08

    Jag tycker det verkar väldigt sent att inte få duka förrän samma dag, går det inte att få lokalen tidigare. Alla blir väl lätt superstressade en sån här dag, speciellt nära släktingar...;) Just planering av dukningen har jag inte kommit så värst långt med för jag tror att det ger sig när man håller på, men sen har jag fördelen att mina blivande svärföräldrar äger lokalen så jag har den en hel vecka innan typ...
    Kan du inte prata med dem som har lokalen, så att ni kan duka iallafalll kvällen innan. Ursäkta men jag blev lite nyfiken varför kan ni inte få använda lokalen förrän 11 samma dag?


    Spira skrev 2009-03-20 04:32:03 följande:
    När får ni tillträde till lokalen ni som har i lokal? Vi får först kl 11 samma dag, känns superstressigt för våra föräldrar och släktingar som ska fixa allt med dukning och iordningsställande, samt att man inte kan vara där själv och kontrollera *kontrollfreak*.. Vigseln börjar kl 15 i en kyrka 2 mil bort...
Svar på tråden 6/6-09 brudar