Inlägg från: EmMa09 |Visa alla inlägg
  • EmMa09

    gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2

    stellajsj skrev 2009-01-03 16:25:25 följande:
    Önskar alla blivande fruar 09 en god fortsättning på det nya året!Idag har jag äntligen hämtat min bröllopsklänning !!
    ååhhh, vad roligt! kommer du låta den hänga där hemma o vänta eller kommer du prova den en massa gånger?
  • EmMa09

    själv har jag min klänning hängande här hemma, ska bara sy upp den lite, så snart får jag prova den igen!

  • EmMa09

    hejsan!! det går väl lite framåt, inbjudningarna ligger på köksbordet och skall skickas imorgon! hindersprövningen och efternamnsbytet ligger också på bordet och skall skickas på fredag! vi har även bokat in vår solist med gitarrist!
    det går framåt...hur går det för dig stellajsj?

  • EmMa09

    Hej hej, jag var o postade inbjudningarna nu ikväll,(har gjort dem själv-trots att jag inte alls är "pysslig" av mig!)..är jätte nervös att något ska gå fel, typ att brevlådan går sönder under natten, att breven blir förstörda pga dåligt väder eller helt enkelt att de kommer bort på posten! men jag är väl basra nojig!!..Vi kommer att ha en solist som är en kompis-kompis,hon kommer att sjunga och hennes man kommer att spela gitarr, det kommer nog bli jätte bra!

    Stellajsj, ni gifter ju er i juni, se till att skicka in hindersprövningen så fort det går, har hört att det kan ta MYCKET lång tid för att få tillbaka den, speciellt under de populära bröllopsmånaderna!!

    carpet09: tips på live band är tvålive, som vi ska ha. Har hört mycket bra om dem!!! fick tips om dem här på BT!


    stellajsj skrev 2009-01-14 10:53:10 följande:
    EmMa09: Spännande med inbjudningarna! När ska dom skickas då.. ? Har du gjort egna eller köpt färdiga?Hindersprövning och efternamnsbyte ska vi skicka efter i mars(om vi nu kan komma överens om namn någon gång!) Vet att hindersprövningen gäller i 4 månader, men visst kan man skicka efter den tidigare och ha den hemma tills det är dags att skicka in den va? Sen gäller den i 4 månader från att man får tillbaka den eller..? Vi skickade inbjudningarna i början på december, jättepirrigt att posta dom ( ) men vi skickade dom tidigt eftersom vi gifter oss utomlands. Ska ni ha någon solist som ni känner.? Vi pratar om solist också, har inte riktigt bestämt än hur vi ska göra. Ifall vi ska ha så är det en av min sambos bästa vänner som ska sjunga. Annars så har vi väl en del klart... Klänning, ring, boende på plats + boende för flera av gästerna, präst, jag gjorde provbröllopsfrisyr hos frisören förra veckan (ska ha något enkelt som jag typ kan göra själv), inbjudningarna,...etcFlera saker som bröllopsplats och restuarang etc kan vi inte boka förrän tills våren. Så mars-april framåt blir en hel del att göra!!
  • EmMa09

    ojdå, då det blir ju svårt o skicka in den blanketten! fast ni har ju ett tag på er innan ni kan skicka in blanketterna!
    ska ni hitta på ett nytt gemensamt namn? eller vet ni bara inte vems namn ni ska ta? den biten är enkelt avklarat för oss, fast de beror på att jag har ett tråkigt -sson namn och det har inte han! = Valet är enkelt! (för oss)

  • EmMa09

    Nu har jag hört från flera håll att våra inbjudningar har kommit fram!!! vilken tur! Jag som gått här o vart sååå nervös!
    carpet 09: vad synd att de inte kunde! du får kolla i alla BT trådar o se om du hittar fler förslag!

    Hur går det annars för er i planeringen??

  • EmMa09

    vi hyr mannens kläder på Johans högtidskläder på Linnégatan för 1750:- och då ingår allt utom skor!

    Stellajsj:Jag känner verkligen igen mig i att M2B tror att man har mycket mer tid på sig än vad man faktiskt har, de har en förmåga o tänka att "det löser sig"! Men lycka till, ni kommer ju att lösa det så småningom iaf!

  • EmMa09

    När tar ni kontakt med en florist? är det för tidigt att göra det i feb. när vi gifter oss i maj?? jag vill gärna ha koll på allt så snart som möjligt, så att allt förutom de sista pusselbitarna är på plats...?

  • EmMa09
    20090725 skrev 2009-01-20 19:50:02 följande:
    Ramonas... på kungsgatan.... e super nöjd, det va den första (och enda) jag testade och blev helt kär direkt... och det skadade ju inte att det va rea på den... hehe... den behöver sys in lite över bysten, men med den händiga mamman som jag har så fixar hon det hemma
    Du har en jätte fin klänning!!! första gången jag var ute o letade klänning hittade jag min! "kärlek vid första ögonkastet"
  • EmMa09

    haha, samma här! såg "min" klänning på en annan tjej som var där o provade o sa att jag var tvungen att prova den! och det blev helt rätt!


    stellajsj skrev 2009-01-20 19:57:39 följande:
    Jag hittade också MIN klänning första gången jag var ute! Det var dock tredje klänningen jag provade
Svar på tråden gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2