Inlägg från: EmMa09 |Visa alla inlägg
  • EmMa09

    gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2

    Fast tycker inte alla det är roligt att gå på bröllop? Jag räknar med att alla kommer! men men, man vet ju aldrig!
    nu har jag precis provat min klänning, ska till sömmerska imorgon för att få den uppsydd. Var ju tvungen att se om den fortfarande passade - och det gjorde den!

  • EmMa09

    vi har fått lite ca 30 personer som har anmält att de kommer! fast det tråkiga för oss är att folk som inte visste om att vi skulle gifta oss inte alls har hört av sig, tycker det känns konstigt..borde man inte höra av sig o gratta, även om man inte kan svara på en gång om man kommer eller inte???...jaja, vi har ju lång tid kvar tills sista OSA dag!


    stellajsj skrev 2009-01-25 13:22:30 följande:
    Ja visst går allting jättefort nu! Är också orolig för att det ska gå för fort!! Vill hinna njuta ordentligt denna tiden nu innan och så att man som sagt inte missar något! Har ni fått några svar på inbjudningarna än.? För oss så är det 24 st som har tackat ja än så länge (de har även bokat boende). Och vi har bara bjudit 40 st så det är rätt bra. OSA datum är sista mars.
  • EmMa09

    Idag har jag äntligen varit hos sömmerskan! nu ska hon lägga upp klänningen en aning och sedan ta in den litegrann! ska bli såå kul att prova den när den är helt färdig!

  • EmMa09

    Vi räknar med att bröllopet kommer gå på ca 100.000:- men då är inte bröllopsresan inräknad, så allt som allt ca 140.000:- fast det är lite i överkant...men det är ju bättre att räkna med för mycket än för lite! vi kommer att vara ca 70 pers. om alla tackar ja, men desto fler under vigseln då många arbetskamrater o gamla klasskompisar m.f kommer!

  • EmMa09

    ska ni ha så många frimärken?? ni behöver ju inte ha ett frimärke/inbjuden gäst? eller har ni många singlar att bjuda? för oss blev det 38 familjer på 70 inbjudna! så 40 frimärkena kostade 220:-

  • EmMa09

    sant, tänkte inte på tackkorten, vi köper frimärken till dem när det är dax att skicka dem!

  • EmMa09

    håller tummarna för er och hoppas att det löser sig!


    Stella2009 skrev 2009-01-27 19:05:18 följande:
    Är grymt sur nu! Resebolaget där vi har bokat in 12 av våra gäster (+ vi) hörde av sig o sa att det hotellet är överbokat! De vill flytta gästerna till ett annat som ligger ett kvart bort o inte alls lika bra !! Och då ska jag o min m2b bo kvar på det andra! Detta är inte alls ok!!
  • EmMa09

    jag tänkte också gå på mässan! har bokat in den i kalendern och drar med honom också! däremot så har ju vi nästan fixat allt inför vårt bröllop, men det är väl alltid kul o gå o titta!

  • EmMa09

    Vi gifter oss i Kungsbacka, Hanhals!
    På tal om fotograf så finns det en tjej i kungsbacka som e riktigt duktig som vi ska ha, skaparateljen.com
    Hon är oxå prisvärd!

  • EmMa09

    vad roligt! Alltid kul när man märker att det börjar närma sig...


    ozita skrev 2009-02-06 18:44:07 följande:
    Nu har våra save-the-date-magneter kommit! Förhoppningsvis kan vi skicka ut dem i veckan! *längtar*
Svar på tråden gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2