Inlägg från: EmMa09 |Visa alla inlägg
  • EmMa09

    gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2

    Change, vet inte om det finns fler butiker, men kungsmässan i kungsbacka har den butiken! Har hört att dem e supertrevliga och att de verkligen hjälper en att hitta den perfekta bh:n till ens kropp och kläder! dit kommer jag att gå! men har inte orkat ge mig ut o leta än, tycker det är riktigt jobbigt att leta o köpa underkläder!


    20090725 skrev 2009-01-20 20:20:42 följande:
    ibland skall man ha tur... har hört om de som har provat allt i alla affärer å ändå inte hittat sin kläning! jag e glad att det problemet e löst, men nu har jag nästa å det e underkläder...måste ha push-up, men ändå att den går ner någon cm i ryggen.... får ge mejm ut i djungeln någon dag å testa lite olika, någon som har ett bra tips på någon underkläds butik där det e trevlig personal? va inne på en på frölunda torg och där va hon otrevlig som bara den, vet inte om det va för min ålder eller om hon va fruktansvärt trött på sitt jobb.. men dit går jag inte igen iallafall... vill hitta en butik med trevlig och omtänksam personal med stort utbud... någon som kan hjälpa mig??
  • EmMa09

    hur långt är det mellan kyrkan o festlokalen? jag hade nog satsat på att gästerna får mingla "själva" där medans ni är o tar kort. Kanske ha lite lekar/poängpromenad o lite uppdrag till gästerna som t.ex. att alla får lappar som de ska skriva en hälsning till er på som ni får läsa på er första bröllopsdag eller dylikt! Det finns säkert en massa saker att hitta på som gästerna kan roa sig med!

  • EmMa09

    Hallo!! idag fick vi hem intyget om hindersprövningen! nu ligger det i säkert förvar tills vi träffar prästen! det är nästan bara 3 ½ månad kvar för oss!
    Dessutom var jag på systemet och köpte 5 småflaskor av mousserande vin och champagne för att provsmaka! så vi kanske kan bestämma vilket vi vill ha till brudskålen! ska provsmaka redan ikväll!

  • EmMa09

    ååhhh,vad roligt att sy upp en alldeles egen klänning! Då kommer ju ingen annan att ha likadan som du!


    ozita skrev 2009-01-25 12:05:12 följande:
    Nej... Det fanns inte så mycket som var vad jag ville ha (vill ha en kort klänning) och så var det fruktansvärt mycket folk överallt! Men jag har pratat med en sömmerska som verkar jättebra! Så nu har jag bestämt att jag ska låta sy upp en klänning så blir den precis som jag vill ha den! Ska träffa henne 7 februari och prata igenom idéer. Det blir nog bra!
  • EmMa09

    vi gifter oss i en kyrka, dock är ingen av oss speciellt troende, men tycker att det är en mycket vacker plats!

  • EmMa09

    I Hanhals kyrka i Kungsbacka, vi båda är uppväxta här o bor kvar här..jag är inte heller medlem utan den biten står min m2b för!
    Oskar Fredriks kyrka är verkligen vacker!

  • EmMa09

    ååhhh, vad roligt! vi har inte ens 4 månader kvar, börjar bli nervös att vi har missat delar av planeringen! satt igår o skrev ner vad vi har kvar att göra...men mycket kan vi inte börja med förrän alla har OSA:at..

  • EmMa09

    jaa, det har verkligen gått fort, och nu den sista biten lär väl oxå gå jätte snabbt, är orolig att det kommer att gå FÖR fort, så att man missar något på vägen..vi har satt OSA den 16 mars, precis 2 månader innan vårt datum, kände att vi ville ha ganska gott om tid på oss att fixa det sista så som; festprogram, vigselprogram m.m. (vi gör dessa själva)

  • EmMa09

    ja precis, de flesta visste ju redan om att vi skulle gifta oss, och det borde ju vara enkelt att planera in att man ska gå på bröllop, vill inte alla göra det??

Svar på tråden gbg par som gifter sig sommaren 09: del 2