Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    *funderar på om maken köpte glasögon på nätet?* Ska fråga men han använder knappt sina. Jag som har på mig dem 18 timmar om dan skulle nog inte våga...

  • anne på grönkulla

    Konstigt, varför det? För vem?


    MuffinsTönt skrev 2009-03-23 14:23:15 följande:
    Lady o Lufsen skrev 2009-03-23 14:09:17 följande:
    Hej Lady!När han sa det trodde jag han skojade o tyckte det lät spännande. Men efter ett tag tvekar jag lite. Tycker det låter lite "konstig" att åka bort till nån annan kille "bara sådär ".
  • anne på grönkulla

    Muffins, jag förstår att det gör ont. Orkar du vara vänner? Det måste man inte, om man inte själv känner att det är rätt. I ett uppbrott som det du beskriver osm ändå är rätt lugnt är det kanske lättare än om det är stor utåtagerande dramatik. Men du måste faktiskt inte ta hänsyn till några känslor utom dina egna.

  • anne på grönkulla

    Mmm, man brukar tro det och tröstar det så fine. Men om den nån dag gör det svårare för dig att komma loss och gå vidare så släpp den! Den är inte värd att styra dig.

    Sen, låt det ta tid. Gör saker. Bryt ihop ibland. Gå vidare sen. Som sagt, oavsett vad så har DU lärt dig en massa som du kan ha med dig i resten av livet om hur du ska hantera dig själv, din familj och dina relationer - och det är värt massor!

  • anne på grönkulla

    Det går väl inte charter till Hongkong - reguljärbiljetter brukar väl inte löna sig att köpa sent? Men genom att kolla på olika bolag o olika tidpunkter kan man kanske få ner priset en del.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!