Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Whohoa! Han fick säkert vad han hade förtjänat. Men alla ideer man får på fyllan är inte bra ideer... det finns ju ett skäl till att man skulle ha alkolås på mobilen t ex... Vad hände???

  • anne på grönkulla

    Heja muffin! *kramar om*

    Det är inte lätt att hantera sina känslor när man inte har koll på läget. Du känner dig säkert himla utsatt o liten inför HANS beslut att vilja ha en paus - har du haft en chans förut att uttrycka för honom vad DU vill?

    Nåväl, detta gjort så kan du vila lugn ett tag o låta honom suga på den karamellen. Var poletten landar kan du ändå inte påverka så mycket.

  • anne på grönkulla

    Det är svårt det där när saker man själv inte förstår är viktiga principfrågor för den andre - eller tvärtom. Jag tänker på vad du sa om din relation med familjen som han inte förstår. Vi har nog såna grejer åt båda håll - men sålänge det inte är principfrågor för båda utan man kan leva med saker den andre gör som man inte skulle välja själv så funkar det ju. Vissa saker får man leva med - eller låta bli.

  • anne på grönkulla

    Jo, jag fattar på ett ungefär - inte vad problemet är men hur det påverkar er. Det jag kan tänka mig är att det är viktigt då att man förklarar hur man känner och varför man inte orkar ta tag i det utan vad man hoppas ska hända istället och hur det ska hjälpa.

  • anne på grönkulla

    Det mesta kluriga går ju att hantera och ta sig igenom om man bara själv vet vad man vill och är tydlig med åtminstone mot sig själv hur viktigt det är och vad man är beredd att satsa respektive förlora.

  • anne på grönkulla

    *kramar om muffin* Men vet du, den dag man inte längre lär sig nåt nytt, då är det verkligen dags att ge upp. Att man går på nitar o tänker fel är bara mänskligt och hör till livet.

  • anne på grönkulla

    Haha, men så har jag lärt mig the hard way också! O nu lyckats vara ihop med samma karl i ett gäng år - trots en massa yttre skrammel i respektive familj o särboende o hårt jobb o gud vet vad mer vi knölar med jämnt.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!