Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Näe som sagt, vi fastnar i samma hack i skivan o har i princip exakt samma gräl fortfarande efter snart 10 år. Men det som betyder nåt är HUR man hanterar det. Ibland är nåt väldigt viktigt för den ena som den andra tycker är larv, men vill man hålla ihop så får man ändå respektera att det är viktigt för den andra o varför. Ibland får man enas om att vara oense, eller bena upp vad det egentligen är som är problemet. Men man får vara öppen och ödmjuk inför bådas åsikter i det läget, båda 2. Vissa saker är principfrågor, men långt ifrån altl - och man har kanske inte heller samma principfrågor där man är oense - är det mindre viktigt kanske man får släppa det o låta den andre få som den vill fast man är oense.

  • anne på grönkulla

    *kramar om muffin*

    Trist o jobbigt. Men är det det han vill så är det ju mer bakom än bara det grälet- det kan jag garantera.

    Olika åsikter kan man ju ha och hålla ihop. Men olika mycket förhållande kan man inte ha. Däremot önskar man ju dels att han kunde se och ta ansvar för och ta upp sin del i det han tycker är förändrat (tacka f-n för att det inte är likadant efter 3 år som när man just blivit ihop, fö!) - dels att ni faktiskt kan kommunicera om det. Men jag förstår om det är svårt nu.

  • anne på grönkulla

    Tjaha, efter låång sovmorgon, träningspass på gymmet och en himla massa tvättmaskiner körda, samt en fikapaus då jag satte upp stolpar för ett föredrag jag ska hålla om några dar har jag nu landat med en fredagsdrink...

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!