Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Klokt muffin, jag förstår att det känns enklare att inte blanda in honom, men tänk själv om nån gick in hemma hos dig så även om du gett den nyckel, i nuläget.

    Bra om han kommit på själv att ni behöver prata. Frågan är då vad du vill. Om han vill försöka igen, orkar/vill du det efter de senaste veckorna? Om han vill göra slut, hur orkar du med då istället?

  • anne på grönkulla

    Ja, att veta vad man själv vill i livet och ta ansvar för det är nåt av det svåraste som finns. Man växer enormt av det dock.

    Det är ju inte alls självklart att du vill eller ni kan komma tillbaks in i precis samma relation, på samma ställe i samma mönster även om ni bestämmer er för att fortsätta. Du har ju lärt dig massor muffin också under de här veckorna och det måste med oavsett om det är med honom du fortsätter i livet eller inte. Att det böev såhär beror ju på nåt och då har ni båda ett ansvar för att gå vidare på ett bra sätt - oavsett om det är tillsammans eller var för sig.

    Kram! *tant anne nickar förnumstigt...*

  • anne på grönkulla

    såklart det är känslosamt när man väl är det - oavsett hur det går. Vickan o jag låter säkert helt överförnuftiga nu, men grejen är ju att du ska orka vidare vad som än händer och lärt dig har du ju gjort ändå.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!