Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Haha! Hade du inte varit gift skulle jag tro du menade ngt annat...!

    Igår var det inte nån superdag faktiskt. Började med håret som inte gjorde som jag ville. Sen snöade HELA tiden,kul att gå ut i snästorm med ullkappa. Självklart gick strumpbyxan de lux sönder på bussen. Va gör man då? Typiskt mig att INTE välja bomullstrumbyxorna just denna dag. *grr* Vad mera? Joo,
    väl framme så gick vi fel. Kraftigt försenade kom vi fram tillslut. Lite kul va folk hittat på till temat 70-/80-tal. En kille kom dit med shorts,t-shirt med pannband och tennisrack. Haha, han tog uppgiften på allvar!

    Det var trevlig födelsefest. Födelsebarnet fick lite udda presenter. Tex slipshållare som roterar när man trycker på en knapp. Glassmaskin och golfbollar. Från vårt gäng fick han en upplevelsepresent. Tandemflygning! Han såg lite chockerad ut när han läste presentkortet.

  • MuffinsTönt

    Vi har snackat och tittat på tapeter en gång i tiden. Men eftersom jag inte har flyttat in officiellt så gjorde vi inte mer än titta.

    Jag fick mens i fredags och idag verkar det vara sista dan. De senaste gångerna har jag märkt att det kommer något mkt kompakt o seg, mörkbrun till färgen. Det konstigaste; det fastnar på pappret och inte i koppen. Känns som det borde hamna i koppen om det är flytningar... Dessa kommer både några dar före och några dar efter mens. Det varierar faktiskt!

    kan det va infektion eller nåt?

    Nu får ursäkta om det blev lite too much. Eftersom ni hänger i gravidtråden så borde ni va expter på det här området.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Ok. Trodde det är den välkände alåban. Får tro att min mus lever sitt eget liv mellan menstiden.

    Ska eg träna men faaan va seg. Har en hög med jobbannonser som jag ska skicka cv till. *skit*

  • MuffinsTönt

    Jaha, då e jag med! Igår var vi på Brogyllen och åt en semla. Det var GUDOMLIGT gott!!! Jag ville ha en till redan 5 sek efter sista biten slank ner i magen. Men jag stod på mig! Det får gå åtminstone en dag mellan.

    Just det - Träning var det...

  • MuffinsTönt

    Jaha, då e jag med! Igår var vi på Brogyllen och åt en semla. Det var GUDOMLIGT gott!!! Jag ville ha en till redan 5 sek efter sista biten slank ner i magen. Men jag stod på mig! Det får gå åtminstone en dag mellan.

    Just det - Träning var det...

  • MuffinsTönt

    Piffa upp med färgglada kuddar o gardiner mm är skitsmart! Den enda glada fär grabben har i sitt vardagsrum är röd. Resten är svart eller vitt. Booring!I köket har han blåa köksluckor.

    Ibland slutar man inte bli förvånad. Jag trycker jag är hyfsad tränad. Jag släpar mig till sats 2ggr i veckan liksom. MEN tydligen så kunde man få träningsvärk av vanlig hederlig vaniljsex. What the f*k! Är stel har träningsvärk i rumpan, baksidalår och innanlår.

  • MuffinsTönt

    Haha! så sa grabben också. Två som tycker det, då kan det inte vara fel.

  • MuffinsTönt

    Bra fråga Vickan! Jag har inte fått det innan så det måste komma från nått nytt vi gjorde. Hmm... Jag var överst ett tag där men kan det lilla ge så mkt träningsvärk? Fast inte mig emot, ännu en anledning till mer sex!

  • MuffinsTönt

    Skit är det! Jag o grabben har bråkat. Om körkort! Egentligen är det inte där skon klämmer utan diskussionen om körkort ledde till "allvarligare saker". Förra gången vi bråkade så var det om samma ämne. Vi har olika syn på detta ämne. Vi har försökt kompromissa o det har gått fint hittills. Genom att undvika det, typ. Nu är han på jobbet o jag hemma (hos mig). Vi måste snacka om detta o reda ut. Funderar på att ringa honom men det är ingen ide om han fortf är sur. Som att prata med en tom vägg. Ska jag vänta på att han ska ringa så lär det dröja några dar... tror jag.

    skiit!

  • MuffinsTönt

    man ska aldrig diskutera nåt när man är sur. Å andra sidan så "syns" inte problemet när allt är frid o fröjd. Jag har bestämt mig att sms till honom. Men vet inte hur jag ska formulera mig. Jag vill iaf säga att vi får sitta ner o prata. när båda inte är sura. Hur svårt kan det va?!?!

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!