Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Snöskottning!?! En till fördel med hus. -Gratis träning! Guud va mysigt det låter med utflykt, oboy o piroger. Vill o flytta till vildmarken! Hahaha!

  • MuffinsTönt

    tillbaka från en mysig middag. Lövbiff som virras runt i lök o anjovis med stekta potatis på speciellt sätt. Man skär upp potatis så det är typ snittat i skivor till hälften. Ser ut som snäcka när den står i ugnen. Nåt namn som börjar på H. Första gången jag för mig o sååå gott!

    Äppelpaj med smak av äppelbrännvin. Muuums! Nästan så jag ville skrapa ur det sista från fatet.

    Som ni ser så är jag en riktig matvrak. Tur att jag är en kräsen matvrak som tränar hyfsat(säger vi! ).

  • MuffinsTönt

    Stackars dig Vickan! Jag skulle få spader o krypa på väggarna om jag inte har internet. *beroende? Näää*

    Hittade en gaderob med en massa 80-90tals kläder. Hmm... va ska jag säga... inget man har på sig nuförtiden. Får fixa lite bilder!

  • MuffinsTönt

    Åhh, e sååå trött!!!

    SUPERego: Sen mormor kom hem har hon varit OMÖJLIG. Spelar ingen roll hur jag gör, hon blir aldrig nöjd. Det är bara mig hon hackar på. Hon är som en ängel med dem andra. Hon är så provocerande att jag blir alldeles tokig. Försöker verkligen inte ta åt mig men tillslut så står man där o käftar tillbaka. Va kan man göra? Dem andra sa: "Hon e gammal o säger en massa skit". Jaha, lätt för er som inte får höra det hela tiden. *suuuuuck* Vill ha en superstor Ben&Jerry förpackning o hoppa ner i den.

    Jaja, tomorrow is another day...

    Åh, grabben har fått i uppgift att boka bord på en italiensk restaurang, La Cucina Italia, som har fått bra kritik i GP. Det är våran restaurangbibel. Jag funderade på laga själv eller restaurang. Blev lite lat vid planeringen...

    www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp&a=474421

  • MuffinsTönt

    Neeej! Jag har upptäckt en fläck på min fina ulljacka. Bak på armen och lite på ryggen. Nåt ljusbrunt som luktar sött. Sirap/kola?!? Provade o skrapa med nageln o då försvann lite lite kola men jag rev upp "pälsen"/tyget. Hur ska jag få bort det?!?!

  • MuffinsTönt

    husmorsbok? Va e dt?!?! Får skaffa en snarast! Jag har försökt gnugga bort det med vått papper. Nu har det blitt en mörk fläck. Man ser att det är lite mörkare där men inte så tydlig som förr. Vet inte om jag vågar pilla på den mer. Vill inte förstöra den fina tyget.

    Anne
    Jag vet, det är jobbigt för henne o oss o se på. Men jag är så lätt provocerad. Inte alls bra! Vore så mkt bättre om jag bara kan skaka av mig det direkt.

  • MuffinsTönt

    Anne
    Det är smart! Ångrar mig djupt att jag inte har en sån backup. Skulle ha grabben som backup mend han fick aldrig dem bilderna o nu är dem putsväck!

  • MuffinsTönt

    hahaha, floppydisk! Kommer fortfarande ihåg våran professors min när vi räckte fram en floppydisk till henne våren fr 2 år sedan. Hon trodde aldrig hon skulle få se en sån igen.

  • MuffinsTönt

    hahaha, floppydisk! Kommer fortfarande ihåg våran professors min när vi räckte fram en floppydisk till henne våren fr 2 år sedan. Hon trodde aldrig hon skulle få se en sån igen.

    Analog? Menar du framkallat på fotopapper?!?

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!