Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Jaha, här går man o väntar på mens -igen! Denna gången vill jag att tanten ska komma NU för att slippa gå på fest med mensvärk,rinna över koppen hysteri. För att inte tala om tränigen som vi bruka ha för att förbränna spritkonsumtionen. Hoppas på det bästa! Tur att jag har menskopp, kan röra mig obehindrat och ta mig va som helst.

  • MuffinsTönt

    Herregud säger jag bara! Det är en dokumentär på 5an nu om kvinnor som väljer att föda hemma. Dem litar inte på sjukhus och barnmorskor.
    En kvinna låg i en plastbassäng med vatten. Man kunde se hur barnet sakta sakta kommer ut ur vaginan. Va stoor bäbisen är jmf med hur litet "utgången" är därnere. *ryser* men shit va coolt o se det. Själv föredrar jag sjukhus då det är aktuellt o framförallt - Lustgas!

  • MuffinsTönt

    bokrean startar nästa vecka! *YIIIPPIEE* Har redan bestämt va jag ska köpa. En grundkokbok med recept o beskrivning på HUR man tillagar olika saker och en läkarbok. *hypokindriken talar*

  • MuffinsTönt

    Förresten, är vanligt att man har en menscykel på 32dagar? Jag har försökt räkna flera ggr o då hamnar det på 31-32 dagar varje gång. Hmm...

  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort en baxiliansk vaxning. När man väl låg där på britsen så undra man lite... Men men... även det hade ett slut. *pust* Kan andas ut tills nästa gång.

    Nu kommer nästa dilemma. Jag har ju tänkt träna halv åtta. Hur tänkte jag där? Så som det är nu vill jag helst vara naken, gärna med bena isär.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    HAHA! Jag ÄR knäpp! Gick faktiskt på den. Det kändes inte så farligt så länge byxorna sträcktes ut mot venusberget.

    skoja bara! Det kändes inte efter 2timmar. Nu är så slät så i 3 veckor.

    Jag har provat raka förut. ARGHHH! NEVER AGAIN! Hellre några minuter smärta med vax än plåga i en vecka med hårstubb.

    Om det gjorde ont? Nääää, inte alls! *blånekar* Jag har ganska högsmärttröskel (tror jag) men fegar ur när det handlar om andra saker. Tex hoppa från bassängkanten.

    Förresten, jag har kramp under foten. Va kallas det? fotsulan,tramp/gåtass?

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Va?!? Inte du heller? Trodde jag e den ende bassängkantfegisen i världen.

    Tanten kom droppandes igår. På morgonen kom en stoor pöl. Usch, nu är lördan inte lika kul. Får kompensera mensvärk, vätskesamling med massa alkohol istället.

    FREEDAG!!

  • MuffinsTönt

    Här snöar det! Stoooora flingor.

    Jag vågar inte ens hoppa. Väljer alltid trappan om det går. Däremot så kan jag simma under vattenytan ca 10-15m.

    Anne
    Åh, va avis! Vill ha sol och värme. Förresten, vilken tidszon har du? + eller - GMT?

  • MuffinsTönt

    Jag har varit suuuuper duktig! Varit på gymmet o tränat. Tränade armarna med hantlar. Jag och dem stora grabbarna! *nickar allvarsamt* Sen skuttade jag snabbt till duschen o den välförtjänade bastun. Där gjorde jag scrubb och inpackning. Det gick väldgit bra att tvätta ut och håret blir inte flottigt. *tipsar Nenne*

    Jag trippade hem och längtade efter en härlig lunch. DÅ slog det mig... STRETCHEN!!!! Jag glömde stretcha efter träningen!!!

  • MuffinsTönt

    hello
    har världens huvudvärk. drack en lr två drinkar för mkt igår. ligger här på soffan o blir ompysslad av grabben. han e lite piggare men även han e bakis.

    nu har min sötnos fika. ha det göött i sol o snövädret!!!!

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!