Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Tjejer!
    Jag fick två berlocker av grabben i julklapp denna jul. NYSS gick ett av dem sönder. Nu vet jag inte vad jag ska göra?!? Ska jag fråga efter kvittot? Jag gjorde aldrig det innan för det ska ju inte gå sönder efter 3månader!

    När ska man det och hur? Tycker det är skitsvårt! Vill ringa honom NU.

  • MuffinsTönt

    Jag ska kanske fråga när vi ses på träningen. Kanske...

    Ett annat dilemma dök upp när vi skojade lite jag och min kompis. Nyckeln! Jag har fortf kvar nyckeln. Vi diskuterade aldrig den när vi bestämde "reglerna". Även om jag vet att jag borde lämna tillbaka det så tar det emot. Känns som finito steg.

    Usch! Känns som tråden har spammat om detta sen förra veckan! Sorry girls!

    Härskartekniker.. kanske jag ska prova jag också.

  • MuffinsTönt

    Anne, Sis
    Ok! Jag ska inte tänka på det! Eller inte tänka alls...

    Oms
    Tjena! Kul att du tittar förbi.

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Sicken bra ide! Fan va smart du är!

    Förresten, kompisen från fjärran land ringde nyss. Gud,va fnissig jag blev. Som en fjortis! Nu känns det såå mkt bättre än innan.

  • MuffinsTönt

    Anne
    Good point ang berlocken!

    Jag har pratat med en släkting. Jag frågade henne om man kan tröttna på varandra efter ett tag. Jag sa att vi har tagit en paus för att vi är så förvirrade. Mest grabben men jag har också känt det till och från. Vi diskuterade länge om olika saker. Hon fick mig att inse många viktiga punkter som kan ha indirekt påverkat oss. Punkter som jag måste ta tag i vare sig med eller utan grabben.

    Känns som en stor sten har lyfts från min bröst. Visst det gör skitont och mina känslor är fortf som jojo men nu vet jag problemet.

  • MuffinsTönt

    Jag vet inte om vår relation har skymmat den utvecklingen. Det är inget som behöver redas ut så nogrann. Det känns skönt att komma fram lite saker. Vad det betyder för oss får vi se.

  • MuffinsTönt

    Så sant så!

    Idag har jag varit på rekrytering och "delat ut" mitt cv. En av flera saker som jag ska ta itu med. JOBB!

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Jag läste i granntråden att ni diskuterade träning o förkylning. I senaste SatsMagasin stod lite om det. Bla man inte ska träna när man är sjuk, dvs feberkänsla. Om du håller på bli sjuk eller har snuva ska du ändå ta det lugnt(dvs lugn träning, promenad tex) första 1-3 dagarna. om du inte blivit sämre kan du försiktigt gå upp vill vanliga träningsnivå OM symptomen inter förvärras.

    snuva + hes eller halsont är tecken på infektion = bra ursäkt för att inte träna!

    Man ska ha minst en symptomfri dag innan man börjar träna igen, även här.. lungt.

    Det viktigaste: "Det tar tre gånger sin febertid vid en komplikationsfri infektion att komma tillbaka till sin tidigare nivå. Så ta det lungt och öka din träning successivt. Går du ut för hårt riskerar du att insjukna igen."

    Nu vet jag inte vad du tränar men jag vet att några av dem andra tränar hårt. Nu kanske du har hört allt detta men vore bra med en uppfräschning.

  • MuffinsTönt

    Hehe
    Jag kom o tänka på det när du, Lapinette o vem som ska springa gbgvarvet? pratade om förkylning o träning. Då tänkte jag att dem tränar för tidig o inte hinner återhämta sig så sjukdomen slår till igen.

  • MuffinsTönt

    KRAM på dig Nenne!!! Dumma fågel(va sjutton heter dem, pelikan? ) som inte kan flyga till dig med världens sötaste, smartaste bebis.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!