• mysifer

    Bröllop 2010 nr 5

    ellabellag: grattis!!!!

  • mysifer

    vi valde helt enkelt vår årsdag, som är den 8 maj och det är en lördag nästa år så det fick bli då

    det finns väl både för-och nackdelar med att gifta sig i semestertider. just att det är semestertider är ju bra för att folk är lediga men de kan ju av samma anledning vara bortresta. tror det är viktigt att skicka ut inbjudningarna i god tid så att folk kan planera sin semester och resor och sånt för att kunna vara med på er dag.

  • mysifer

    rosesarered: ja det är ju smart att göra det i år då så att folk vet innan de bokar sina resor och likadant kan planera hur de ska lägga sin semester nästa sommar.

  • mysifer

    här inne skrivs det för fullt som vanligt =)

    fick en inbjudan till bröllop i brevlådan idag! himla trevligt och lite överraskande. min kusin ska gifta sig men jag har ett litet dilemma...vi har ju inte tänkt bjuda kusiner på vårt bröllop så om vi går på deras kommer vi inte att bjuda tillbaka.

    hur tycker ni att vi ska göra? ska vi gå eller tacka nej och skicka gratulation via min familj?

  • mysifer

    molnis: det var smart. just med kusiner, om vi nu skulle bjudit dem, så resonerar jag nog mest som så att det är vårt val att bjuda dem men känns inte helt nödvändigt att bli bjuden tillbaka. då är det annorlunda med nära vänner, där hade det nog inte känts lika okej att bjuda dem och sen inte bli bjuden tillbaka faktiskt.

  • mysifer

    vi kommer att vara 26 och 29 när vi gifter oss..känns inte så ungt faktiskt, mer lagom bara kan ju bero på att jag har lite 25-årskris just nu och börjar känna mig gammal...

  • mysifer

    skriver inte så mycket nuförtiden känner jag, men jag försöker läsa allt ni skriver.
    åker iväg imorgon och blir borta över helgen så lär inte vara inne så mycket alls.

    hoppas ni får en bra helg allesammans!

  • mysifer

    är det inte redan i ordning? de som har datum vill säga? så ordnade jag det från början iaf och det såg ut så nu när jag kikade i listan. men klart, det är väl en hel del nya som ska med in och då är det ju bra om det fortsätter vara i datumordning.

  • mysifer

    grattis jenny! så roligt för dig med fast. skönt att slippa oro för pengar till sparande och så.

    tur att valparna åker nu så att jag inte råkar kidnappa någon nästa gång

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5