• mysifer

    Bröllop 2010 nr 5

    hej tjejer!

    när alla är på väg på julledigt så kommer jag hem
    vi kom hem för ett par timmar sedan från julen i halmstad. ska göra skinka imorgon, allt annat har vi fått med oss hem så det är bara att värma på. frågan är bara hur vi ska göra åt över 2 kg skinka på två personer...

    vi kommer att ha lila, silver, vitt och någon mer färg..vet att sambon vill ha svart i sina kläder och jag har varit inne på ljusgrönt som "bonusfärg" men de lila och silver är iaf spikade och kommer vara de huvudsakliga färgerna.

  • mysifer

    Emmeli: beklagar verkligen..vet inte heller vad jag ska säga men förstår att det inte varit någon bra jul. tänker på dig.

  • mysifer

    oj vilken lyx att kunna spara så mycket!

    just nu har vi verkligen inga pengar men jag ska öppna ett sparkonto imorgon och sätta in en liten slant till bröllopet. sen får vi se vad det kan bli för sparande under nästa år. våren blir knaper men sen får sambon förhoppningsvis jobb så då kan vi spara mycket mer. kanske kan få hjälp av föräldrarna men det är inget vi räknar med eftersom de inte sagt något.


    Leilani skrev 2008-12-28 15:46:17 följande:
    Våran sparbudget ligger på 110 000 till bröloppet (sparar minst 5000 i månaden antagligen mer) och då är inte bröllopsresan på 35000 kr inräknat i det. Bröllopet kommer antagligen landa på ca 70 000 dock och jag gissar att min far kommer ge oss ca 30 000 till brölloppet så vi kommer ha sparat långt mycket mer än vad brölloppet kommer kosta men det blir helt enkelt att vi betalar av på lånet på lägenheten med de pengar som blir över :)
  • mysifer

    fromheretoeternity: välkommen in!

    hej alla glada!

    sitter i skolan och ska skriva uppsats idag. min sambo engagerade sig lite i bröllopsplaneringen i helgen och det var minst sagt en trevlig överraskning!

    hade en mysig kväll i lördags också med middag och bio. kan rekommendera yes man, den var jätterolig!

  • mysifer

    här blir det också hårda tag efter nyår. ska på 1½ år gå ner ca 40 kg men med mycket motion och rätt mat ska det banne mig gå!

    skippar kolhydraterna så långt det går och kör mycket rotfrukter. inget godis eller onyttigt mer än kanske en dag på helgen, eller en dag i månaden eventuellt.

  • mysifer

    40 kg är ungefärligt. mellan 40-50 är nog närmare sanningen vad jag behöver gå ner.


    svartvitabruden skrev 2008-12-29 10:39:10 följande:
    Ska på 1½ år gå ner 55 kg Så vi kan göra sällskap, ska vi göra en träningstråd på sidan av denna?
    bra idé att ta sällskap
    finns ju flera trådar om att gå ner men vore kul med folk man "känner" sen innan.
  • mysifer

    ungefär så känner jag mig också. har funderat på operation och ska gå till vårdcentralen för att se om jag kan få hjälp på nåt sätt med min viktminskning.
    Emmeli o Markus skrev 2008-12-29 10:55:08 följande:


    usch.. jag är så trött på mina kg så jag känner mej helt likgiltig när jag tänker på den.. borde gå neg 45-55kg men kan inte.. har provat allt tror jag;( Sen efter ca 2 månader på nån diet utan ett enda gram ner så blir man tvärdeppig och smäller i sej choklad i två veckor så man slutar hela historien på 6 kg extra Helt väääärdelöst. Jag är fet och kommer antagligen oxå gifta mej fet.:(
    har startat en tråd nu iaf:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-15/m3200068.html
  • mysifer

    de flesta i vår omgivning vet, och har vetat ett tag, men alla tar det nog inte lika seriöst. mina föräldrar tar det mer på allvar nu sen vi var och tittade på lokal och det i byn där de bor. då blev det nog mer verkligt. min syster och jag diskuterade lite med kläder när hon undrade över det här med medeltidstemat och verkade tycka det var kul.

    men min underbara tärna vet ju allt och lite till och henne kan jag bolla alla tankar och idéer med så det spelar inte så stor roll om ingen annan tar det på allvar ännu

    GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

  • mysifer

    grattis Humlan!
    låter riktigt härligt

    vi hade en lugn kväll på tu man hand igår. åt trerätters, kollade på film och skålade i cider på tolvslaget
    det var mysigt och lagom eftersom ingen av oss var sugen på att hitta på nåt speciellt.

    idag sitter vi på varsitt håll och pluggar. han är hemma och skriver examensarbete och jag sitter i skolan och pluggar.

  • mysifer

    vi har också bestämt ungefär hur våra inbjudningar ska se ut nu. har bollat många idéer och tänkt fram och tillbaka men nu har vi nog landat!

    blir en personlig vapensköld i lila/silver som man kan öppna på mitten (samma princip som hjärtanen i mitt galleri, minus pinnen) och inuti kommer det vara lila med silvertext. kuverten kommer nog vara genomskinliga eller silvriga och så kommer vi nog att trycka någon rolig etikett till adresserna.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5