• mysifer

    Bröllop 2010 nr 5

    jag/vi resonerar lite som så att vi kan ordna våra minnen själv..det kommer ju finnas massor av saker som man kan ha som minne från dagen, cake topper, foton, servettringar osv.
    vi kommer att lägga pengarna vi får på våra resor och det om nåt är ju en sak att minnas


    Tokisen skrev 2009-01-12 13:36:20 följande:
    Det har vi med pratat om, men samtidigt vill jag ha nått minne från min bröllopsdag, men det kanske man kan säga till utvalda så man slipper få 30 stycken.En låda eller spargris hade jag kunnat tänka mig ha på presentbordet kanske.
  • mysifer

    nej det är bilder på ett festprogram jag har hittat. vi hade tänkt ha såna inbjudningskort, minus pinnen, men kommer att göra liknande fast som en vapensköld istället för hjärtan.


    Tokisen skrev 2009-01-12 13:42:38 följande:
    Mysifer:Dem lila hjärtana som du har i ditt galleri?E d eran inbjudan?
  • mysifer

    ja de är jättefina tänkte ha såna från början men det passar inte riktigt till vårt medeltidsbröllop och platsen och lokalen där vi ska vara. inte för att någon av gästerna kommer tänka på det iofs...men vapenskölden vi ska ha som inbjudan kommer att finnas i festlokalen också på nåt sätt under dagen, i trä eller liknande.


    Tokisen skrev 2009-01-12 14:22:58 följande:
    Dem va så jäkla fina tyckte jag, ska nog försöka mig på sånna jag med, men jag vill ha det lila hjärtat.
  • mysifer

    jättefina kuvert. bra köp!


    paradisfågel skrev 2009-01-12 17:07:53 följande:
    Wow, ni har hunnit skriva en hel del! Ska försöka läsa ikapp sen.. Ville bara säga att nu har jag lagt in bild på kuverten (som även sambon tyckte de va bra att ja köpt!!) och på ett placeringskort ja gjorde lite hastigt innan idag..
  • mysifer

    det går inte att se ditt galleri. du får göra det tillgängligt först


    JL2b skrev 2009-01-12 20:33:22 följande:
    Det kan jag hålla med om! *skratt*Titta gärna in i mitt galleri förresten och kolla in den klänningen som jag vill ha ( och förmodligen kommer att köpa ) och våra förlovningsringar!
  • mysifer

    välkomna in till er nya!

    här är en skåning till, också emigrerad men bara till jönköping

    vi kommer också att vigas borgerligt men vi har så smidigt att vår vigselplats är ca 2 steg ifrån festlokalen så vi tar allt på samma ställe! kommer också att lägga in musik, diktläsning och sådär för att få det längre och mer personligt.

  • mysifer
    sarahkka76 skrev 2009-01-15 21:46:06 följande:
    roligt att ha skor och väska före klänningen
    supersnygg väska! så läcker. kommer bli jättefint till klänningen
  • mysifer

    ja vi får hoppas. men det lär ju bli skoj oavsett


    Fenixx skrev 2009-01-15 21:36:31 följande:
    håller tummarna!imorgon ska jag iväg och träffa mysifer och så ska vi ge oss på jakt efter papper med rätt färg och annat pyssel till bröllopet och trycksakerna. så håll tummarna att vi hittar det vi söker.
  • mysifer

    lila är favoritfärgen här också och nån blek variant och/eller gammelrosa låter ju jättefint till ett vinterbröllop!

    på tal om lila så har jag knåpat ihop inbjudningskort nu och visat för sambon. han godkände så nu vet jag hur jag ska göra hittade ju en del roliga saker i gbg när jag var där med Fenixx så det känns som att det mesta med trycksakerna har fallit på plats. är bara kluven med placeringskorten..ifall vi ska ha namn på festhäftena eller ifall vi ska ha servettringarna jag tänkt och använda dem som placeringskort..

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5