• Fenixx

    Bröllop 2010 nr 5

    jaha fick man en gratistidning från "iFORM" med "drömkropp på 6v" om det var så lätt.

  • Fenixx

    ni har inget intresse ihop som kan formas till ett tema?

    både jag och sambon är väldigt intresserade av det temat vi ska ha.

    hmm funderar(älskar ju teman)
    så nu skriver jag bara massa blandat jag kommer på...

    20-tal/maffia
    natur
    Diamant/lyx
    western
    Vintage
    "bondsommar" (bondbröllop eller vad det kallas)

  • Fenixx
    makupala skrev 2009-01-02 13:59:03 följande:
    hej tjejer!har lagt upp bild i mitt galleri nu på våra inbjudningskort. lite svårt att få till en bra bild, då blixten reflekterades i det glansiga pappret hela tiden.. god fortsättning på er!kram Tessan
    vad fina dem var!
  • Fenixx

    rosesarered>> bra fråga, klart man skulle vilja gå ut helt vilka vi är redan nu.
    men senast blir när inbjudningskorten har gått ut tror jag. är nog inte såå många vi känner som är här inne och om det är någon så får man hoppas dem inte berättar vidare om ens planer och ideér för allt med bröllopet.

  • Fenixx

    JL2b>> en del har ju speciella datum dem väljer. men har ni inget speciellt datum så se över dem helger som är där i maj/juni, överväg för och nackdelar mot varandra med månaderna.

    vi hade själva först valt 31 juli, främst för semester och folk fått lön, inte så långt tills vi åker till bröllopsresan osv

    men när det blev bestämt att vi ska slå ihop oss med en riddargrupp som uppträder samma helg varje år så blev det anpassat därefter, så blir 3e juli istället.

    justmeandmylove>> uch vad tråkigt! olyckor kommer sällan själva. men hoppas ni får ordning på det mesta och du och hunden blir bättre. viktigaste är ju ändå att ta hand om familjen även om det svider kan jag tro. men ännu finns ju tid kvar, så ge inte upp hoppet med en gång. men håller med om att man hellre ska vänta än att inte få det bröllop man högst drömmer om.

  • Fenixx

    välkommen in ninni84r! har ni kommit på något ni vill ha, plats, färg osv ännu?

    svartvitabruden>> jag gillade den översta klänningen bäst, den med mer starkt svart eller vad man ska säga, riktigt fin och härlig omlott där.

  • Fenixx

    ja alla bäckar små som man säger, bra att köpa små grejer då och då, till bra fynd är inge fel heller.

    ninni84>> vi ska också ha grönt och brunt i vårat färgtema.

  • Fenixx

    ja min käre karl är inte så jätteinsatt i planeringen heller, jag nämner lite grejer och låtar m.m. så säger han bara något kort.
    däremot när jag frågade ordentligt en gång så var han nöjd med allt, men hans enda önskan var just färgtemat, och det var inga problem då dem färgerna(brunt/naturvitt) passar jättebra in med medeltid. och så lade vi in grönt med.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5