• Fenixx

    Bröllop 2010 nr 5

    klart ska ni ändå berätta att ni ska gifta er är det ju fint att göra det med alla.
    men samtidigt tycker jag det är så skoj att överraska och se om dem ens nära upptäcker nåt.

    vi åkte iväg och förlovade oss, men samma dag kom det en annons i lokaltidningen att vi hade gjort det.
    men hans bror och fru bor längre bort och när dem kom på besök och vi hade ätit middag och satte oss ner i sofforna, då upptäckte dem. haha

  • Fenixx

    god morgon tjejer!

    jag räknar inte med att få något bidrag från våra föräldrar. min mamma har inte den ekonomin och hans föräldrar gav inget till hans bror när dem gifte sig vad jag vet.
    men om mamma ändå skulle vilja(fast jag vet hon inte kan) så tänkte jag att hon tex kan få ge mig min bukett, som ändå är en viktig del i det hela.

  • Fenixx
    fromheretoeternity skrev 2009-01-11 10:36:25 följande:
    Är det inte mysigare att smita iväg själva, kanske ute på däck eller nåt? Även om man vet om det innan så är det ju mycket känslor som kommer vid en sån tidpunkt, och jag hade inte velat ha folk omkring mig, jag ville ha fullt fokus på min sambo Sen får ni se hur lång tid det tar innan någon märker det
    precis, väldigt mysigt att bara vara med varandra och sen se om dem andra ser.
  • Fenixx

    slottsbröllop>> men lite kommer ni ju ändå få vara med om att bestämma väl om dekoration osv? ni kan väl få ta med era saker som ger personlig touch med om ni vill? och bordsplaceringen gör ni väl själva med?

    humlan>> vi hade ett sånt år 2008 med massa som fyllde jämnt och bröllop. men vi inleder detta året med hans bror som fyller 30år snart. men annars är det faktiskt lugnt, så vi kan få spara i fred.

    jag har också tänkt att ha en ring från schalins...har många fina, men inte bestämt mig för vilken. har kollat runt på ringar allmänt, men är alltid schalins som jag fastnar för.

  • Fenixx

    humlan>> smart tänkt! kan bli väldiga skillnader med kostnader så.
    jag hade ju tänkt att köpa från en internetbutik med bra priser, men nu när det verkar bli stopp med det med schalins-ringar så får jag se hur vi ska göra. (är bara jag som ska ha ring) sambon vill bara ha sin förlovningsring, men då får vi putsa upp den åtminstone hehe.

  • Fenixx

    maj2010>> välkommen till oss.

    ja viss av planeringen är svår. just med gäster har vi några "kanske". tex hans bror´s fru´s föräldrar...har stått min sambos familj väldigt nära länge..då hans bror och fru blev ihop som väldigt unga. och hennes föräldrar är väldigt trevliga och sociala, perfekt på fest. jag har nämligen bara min mamma, mormor och mofar, som alla 3 är ganska tysta och "torrbollar" av sig. så hennes föräldrar hade ju varit välkommet till det "äldre" bordet. men vi träffar dem ju inte såå ofta och bjuder vi dem kanske vi måste bjuda hennes enda bror som är med ibland och är singel. uch blir invecklat med en gång...vet inte alls??

  • Fenixx

    ja vi kommer nog också sätta en maxgräns på gäster, som det ser ut nu så ligger den på max 40gäster.

  • Fenixx

    jag är egentligen ingen pysselmänniska, men känner ändå att jag vill göra egna inbjudningskort, känns mer personligt. mina kommer ändå vara enkla, då temat som vi har även passar bäst att ha enkelt tycker jag.
    däremot kanske jag köper färdiga kuvert.

  • Fenixx

    ja men tänk så bra..ni bara pekar och får det så fint och du kan slappna av och pyssla med inbjudningarna och dig själv istället.
    tänk sen när vi andra skriver här i tråden sönderstressade, då kan du ta det lugnt och ta ett fotbad istället.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5