• Fenixx

    Bröllop 2010 nr 5

    JBB>> aldrig fel att fynda!
    har handlat lite på rean men inget i bröllopsväg.

  • Fenixx

    Fromheretoeternity>> välkommen in! vi ska också ha bröllopet i juli.

    ja ska bli jätteskoj att gå på ACDC, kompisen hade ren tur att hon lyckades få tag i 4st biljetter när dem sålde ut.

    våran bröllopsbudget kommer bli på 50 000kr. min första uträkning var jag nog väldigt blåögd, för det har tillkommit en del.

    vi kommer få spara ihop allt själva och önskar oss bidrag till bröllopsresan. kommer inte få någon hjälp av våra föräldrar då dem inte har någon möjlighet. men öppnade kontot nu i höstas och har börjat spara.

    vill ni ha en liten smårolig grej också när ni sparar så ta en pet-flaska och bestäm att ni lägger alla guld-tior eller/och 5-kronor och lägg där för att spara till bröllopet. då ser man hur det sakta men säkert växer och kan ha som ett litet mål också att fylla.
    läste i en tidning för några år sen om ett par som gjorde så för sitt bröllop, och det var en liten stad så alla som jobbade i affärer osv där dem handlade växlade alltid till så dem fick massa guld-tior.

  • Fenixx
    Tattoo82 skrev 2008-12-29 11:44:17 följande:
    pandis - Jag tycker första bilden (senast inlagda) på både halsband och ring. Skitsnygga!
    kollade precis med, håller faktiskt med tatoo!
  • Fenixx

    ja jag har tänkt länge att börja med en PET-flaska men så när jag ska lägga i dem så har sambon redan tagit dem för annat. men nu är det bra att börja nya året med det. hehe

  • Fenixx

    nu tog jag en flaska vi hade och sambon råkade ha just 2 guldtior så lade vi i varsin nu och sparandet har börjat, romantiskt va? hahaha

  • Fenixx

    ja det får han se till att betala tillbaka, med ränta nästan.

    nä nu ska jag till jobbet, ha en bra dag tjejer.

  • Fenixx

    blev lite förvirrad när jag läste era sista inlägg då jag först trodde jag råkat trycka på vikt-tråden, men såg att det var vanliga 2010-tråden.

  • Fenixx

    det är bara några få nära vänner som vet om våra planer.(bla tärna och toastmadame) resten vet inget ännu.

    men igår var jag på bio med min mamma och så kom vi in på filmer och ARN-filmen och försökte komma på vad samhället hette där arn-byn ligger då det är ca en timme från oss. så tyckte mamma att dit kan vi ju åka med barnen i sommar och jag sa att vi har planerat det med barnen och 2 vänner till oss. och att jag hade även nu köpt kläder till barnen att kunna ha på sig på medeltidsarrengemang.
    DÅ KLÄCKER MAMMA: "jaha som dem kan ha på bröllopet sen då?"

    jag blev helt paff...för vi har ingenting sagt eller visat och är inte helt fanatiska i vardagen med sånt tema, så jag blev väldigt överraskad av hennes kommentar, kom på mig att stå tyst några sekunder, sen slank det väl ut nån bortförklaring. kändes inte rätt tillfälle och plats att berätta det på och vill ju ha med min M2B när vi berättar.

    men hmm... känner min mamma mig så bra mer än vad jag trodde? man kan ju undra.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5