Inlägg från: paradisfågel |Visa alla inlägg
  • paradisfågel

    Bröllop 2010 nr 5

    Makupala, jag tror att han kommer ha smoking, eller frackcoat lr något sådant.. Han ville iaf ha kläder från Cavaliere..


  • paradisfågel

    Hejsan mina änglar!


    Har inte varit här inne på ett par dagar så haft en del att läsa ikapp


    Välkomna in ni nya!


    Evasdottir10, jag ska isf sy upp klänningen hos Ann-Lis Klädmakeri. Hon har hållt i en sykurs som min mamma har gått på och har hjälpt min mamma med tips och råd o så när hon sydde min klänning till studentbalen. Hon är jättetrevlig så känns självklart att om jag ska sy upp den så blir det hos henne


    Fenixx, hoppas de gick bra med intervjun!


    Pandis, skönt att du får dina bubblor!


    Haennish, tror de beror lite på när man tänkt börja äta o hur länge man har festlokalen och vad man isf tänkt att servera som efterrätt.. Sambon min vill gärna ha både efterrätt och tårta, så vi kommer nog ha en lite lättare efterrätt, kanske bara en glasskula lr nåt sånt..


    Har jag missat något så får ni uppdatera mig


  • paradisfågel

    Rosesarered, hade först tänkt de, men ska gå på en här i trakten med EmmelioMarkus istället den helgen.. Ska gå på den som e den här helgen med fruH..


    Fenixx, håller tummarna för att de gick bra för dig!


  • paradisfågel

    Hejan mina änglar!


    Har inte hunnit läsa igenom vad ni skrivit än.. Är i södertälje och passar min brors lägenhet och katt den här helgen så kommer nog vara här inne en del imorrn..


    Haennish, vi köpte våra förlovningsringar (schalins) hoa gulsfynd på kupolen.. va inga problem.. enda ja reagerade på va väl att hon vi fixk hjälp av verkade reagera på att vi ville ha bådas namn i förlovningsringarna.. som att hon tyckte de va något ovanligt..


  • paradisfågel

    Emmeli, fyy va illa! Så får de inte gå till! Hoppas er lilla flicka frisknar till snart! Helt ofattbart att man kan "glömma" ett litet barn!! Kanske inte riktigt har med saken att göra, men åkte ni till borlänge sjukhus lr åkte ni till falun?


    Fru H, vi får försöka ses en annan gång istället! Lite tråkigt att jag skulle bli krasslig just den här helgen..


    Mysifer, haha synd du inte fick en slant var gång!


     

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5