Inlägg från: paradisfågel |Visa alla inlägg
  • paradisfågel

    Bröllop 2010 nr 5

    Välkommen in Frostbrud!


    Berglinlindström, tråkigt att höra vad du varit tvungen att gå igenom! Tycker iaf att det är bra att du kan prata med ditt ex efter vad som hänt..


    Sarahkka76, jag har hört talas om de.. Vi har funderat ett tag på att göra så.. Men sen hittade jag kuverten{#lang_emotions_laughing} därför tänkte vi göra något bildspel eller inspelning lr vad de nu blir som tackkort.. Sen till tex min farmor så blir de nog ett helt vanligt tackkort eftersom hon inte har varken dator eller dvd-spelare..


    Fenixx, jag hade gärna velat se dig dyka upp i klänning o bukett när ni har brandövning{#lang_emotions_laughing}


    Haennish, låter som oerhört pinsam situation! Påminner lite om när jag var nere över Valborg sist.. Tydligen så hade min ena faster frågat min mamma om jag var gravid och i vilken månad jag var i (!?).. Dagen efter var det en tant på stan som mamma kände som tydligen varit en bekant till min mormor eller hur de va och som mamma pratade lite me.. Rätt va de va la hon handen på min mage och klappade mig och frågade om jag visste om det skulle bli en flicka eller en pojke{#lang_emotions_surprised}
    hon såg väldigt frågande ut när jag svarade att det var mitt vinter-lager för att jag inte skulle frysa.. (och nej, enligt mig så putade inte min mage någonting)


     


  • paradisfågel

    Bride in leather, välkommen in i tråden! Troligtvis kommer de bli när tråden förnyas nästa gång.. Så har de varit tidigare trådar.. Har ni börjat planera något än?


  • paradisfågel

    Bride in leather, en skåning? Förstår att ni inte vill ha festen där om ni blivit dåligt bemötta! Vilka färger har ni tänkt använda?


  • paradisfågel

    Bride in leather, jepp det stämmer! Kommer från Kristianstad, men bor numer i Borlänge.. Väldigt dåligt av dem att säga något sådant till potentiella kunder!


    maj2010, hade nog tagit alltihop på samma gång om jag vore er.. Sen bjuda in föräldrar och era syskon samt tärna och marskalk.


  • paradisfågel

    Sarahkka76, tanten tittade från mig till min mamma o frågade mamma va de va jag menade.. Tror de flesta har tillgång till dator eller dvd, e nog bara min farmor och hans gammelmormor som vi skulle behöva skicka vanligt kort till..


    Pandis, jag fastnade för de kortet där det var en liten kvist på.. Gillade även de du hade gjort själv, men det med kvisten var min absoluta favorit.. Har du beställt hem några provkort? Det har jag gjort därifrån, tog inte allt för lång tid tyckte jag..


    Mijah, tror inte alls du behöver vara orolig! Så känner jag också ibland.. Men om du säger, man e förlovad o planerar att gifta sig så då måste de innebära att de älskar en. Tror bara att de e lite nerver/osäkerhet du känner..


    Återkommer senare när jag käkat Fondue ikväll- mums!


  • paradisfågel

    Makupala, jag hade nog satsat på nr 5 lr nr 7..


    Pandis, de inbjudningskortet med rosor som du har i ditt galleri.. Har ett sådant provkort hemma.. Det är metallic, väldigt fint, men verkar vara rätt vanligt.. Har iaf sett på flera ställen folk som har sådana..


Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5