Inlägg från: paradisfågel |Visa alla inlägg
  • paradisfågel

    Bröllop 2010 nr 5

    Haennish, absolut ingenting! Förutom att jag ska diska lite senare idag.. Vad står på din agenda d?


  • paradisfågel

    maj2010, va tråkigt att höra! Känner igen mig i de där.. Så brukar de va när vi ska ha någon fest/middag här o jag bjuder mina vänner.. Nån gång har de inte ens hört av sig! Hoppas ni får en trevlig kväll ikväll ändå!


    Sarahkka76, vi har väl 2 alternativ som lockar en del.. 1: Om vi gifter oss i Kristianstad så blir de fest här www.araslovgolf.se/kro1/Br%C3%B6llop.htm


    2: Om vi gifter oss i Mora så blir de middag www.wasanet.nu/ sen fortsätta festen på en hembygdsgård i närheten..


     


  • paradisfågel

    Sarahkka76, har inte pratat me dem i araslöv än.. Tänkte vänta me de tills vi vet ungefär när vi kommer gifta oss.. När det gäller att hyra båten så går de på ca 25000kr (mat o dryck inte inräknat)


    Lillac, välkommen in!


  • paradisfågel

    Sarahkka76, som vi ser de så gifter vi oss bara en gång O vi har sagt att vi hellre sparar undan lite extra för att få någonting som vi verkligen vill ha.. Men klart de känns väldigt saftigt! För de priset så tror ja de va att vi kryssade i 4 timmar..


    Lillac, tack så mkt


  • paradisfågel

    Lillac, verkar som ni kommit en bit påvägen iaf


    Vi har inget datum än (tidigare hade vi 22maj 2010 därav jag hänger i den här tråden).. Av olika anledningar så har vi skjutit upp de.. Men vi fortsätter planera o bestämma lite småsaker..


  • paradisfågel

    Haennish, de kusiner o så som jag inte har någon kontakt med struntar jag helt enkelt i att bjuda.. Men sen har jag en rätt stor släkt också..


    Sarahkka76, känns som att vi inte har något bråttom med bröllopet.. Vi e bara 20 år så..


Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5