• pandis81

    Bröllop 2010 nr 5

    vi ska gifta oss 24 april..
    om det nu blir något jag måste ju först och främst få ett jobb. SNART annars kommer det här aldrig gå..

  • pandis81

    hej tjejer.

    Idag har jag varit hemma med lilltjejen som har fått feber och är snorig. Men hon har varit pigg under dagen med feber så vi har bakat kanelbullar och lekt massor. Så det har varit en mysig dag.

    Det mesta känns klart om man tänker efter. Det som saknar är mannens kläder och ring, blommor sen är det festen. Så det är det som saknas. Inte massor med pengar men det är ändå festen som kostar. Vi kommer att bjuda på drickan till maten sen blir det till bar till självkostnads pris.

    Vi har den lokal som vi absolut vill va. Och det är dom som jag har haft kontakt med hela tiden.

  • pandis81

    det gör det..
    den var riktigt fin..
    kan du tänka dig den själv??


    Bettertogether skrev 2009-03-03 19:49:34 följande:
    Men åh så onödigt invecklat dethär var då! :P Nåja, nu borde det synas iaf!
  • pandis81

    hej tjejer..
    välkomna alla nya. Trevligt när tråden börjar växa på allvar med par som ska gifta sig. Samma år som oss från starten.

    På våran bröllopsfront har det inte hänt så mycket nytt just nu. Sitter fortfarande och klurar på våra inbjudningar, vet inte riktigt hur jag vill ha dom. Men kan ha kommit på en ny idé men måste se hur det blir. sambon ska ta hem en liten kniv från jobbet som man kan skära mönster med.

    Lilltjejen är i alla fall på bättringsvägen tror jag. Hade inte alls lika mycket feber idag. Och det utan alvedon i kroppen så det är skönt. Just nu ligger hon och sover middag.

    Har haft hennes gudfar/bestman på lunch idag. Det var väldigt trevligt.

    Nu sitter jag i soffan och det snurrar många tankar i huvudet, både om bröllop och jobb. Undra när denna väntan ska ta slut.
    Ni får ha en fortsatt trevlig onsdag.

  • pandis81

    hej tjejer..

    första dagen som lilltjejen är feberfri så det är väldigt skönt, men nu är det bara snorigheten och hostandet kvar.

    Men hon är mycket piggare idag så det är väldigt skönt.

    Ni pratar om att handla små saker, och det har jag också gjort.
    Har köpt lite saker vart efter när man har hittat och det tycker jag har varit väldigt bra.
    Och jag kan nog säga att jag har fyndat allt jag har handlat.
    Så på så sätt var det väldigt skönt,
    det vi har kvar att handla är

    kostym till mannen,
    Ring till mannen
    blommor
    och festen
    underkläder och skor (till oss bägge)

    så det är inte alls mycket kvar.
    De andra småsakerna har jag faktiskt köpt.

  • pandis81

    ja "hua " säger jag också.. men blir säkert både fint och uppskatat..

    för över en månad sen så berättade jag ju att jag köpte bubblor som vi ska ha till bröllopet. Jag betalde och det skulle skickas iväg. Det här var andra veckan i januari. Men nu har jag ifrågasatt flera gånger och jag har fortfarande inte fått mina bubblor.

    Nu ifrågasatte jag henne igen då hon sa att dom skickades förra veckan.
    Men nä jag får inga konkreta svar bara att hon inte är hemma och att hon ska kolla med sin sambo om han har skickat dom.

    Jag menar jag har ju betalat för dom för över 1 1/2 månad sen, är jag löjlig eller ska det ta sån tid att få hen saker som man har beställt???
    Det är sista gången jag beställer därifrån i alla fall. Nu börjar bli lite irriterad.

    Det är så skönt att kunna göra upp en lista och bocka av sånt som redan är köpt och klart så att man vet vad man har att röra sig med när man inte har något jobb och försöker att vända på varenda slant man har för att få igenom bröllopet.

    Men jag kan ju inte stryka den här posten så länge som jag inte har fått något hemskickat. Och då blir det ett irritationsmoment istället.

    Var bara tvungen att skriva av mig lite.

  • pandis81

    glömde skriva:

    okej att hon inte mår bra men hon kunde ju ha skickat dom direkt som hon sa från början att hon skulle göra så hade det här aldrig hänt att jag hade ifrågat satt varför jag inte får mina varor som jag har beställt.


    pandis81 skrev 2009-03-05 11:54:55 följande:
    ja "hua " säger jag också.. men blir säkert både fint och uppskatat.. för över en månad sen så berättade jag ju att jag köpte bubblor som vi ska ha till bröllopet. Jag betalde och det skulle skickas iväg. Det här var andra veckan i januari. Men nu har jag ifrågasatt flera gånger och jag har fortfarande inte fått mina bubblor. Nu ifrågasatte jag henne igen då hon sa att dom skickades förra veckan. Men nä jag får inga konkreta svar bara att hon inte är hemma och att hon ska kolla med sin sambo om han har skickat dom. Jag menar jag har ju betalat för dom för över 1 1/2 månad sen, är jag löjlig eller ska det ta sån tid att få hen saker som man har beställt??? Det är sista gången jag beställer därifrån i alla fall. Nu börjar bli lite irriterad. Det är så skönt att kunna göra upp en lista och bocka av sånt som redan är köpt och klart så att man vet vad man har att röra sig med när man inte har något jobb och försöker att vända på varenda slant man har för att få igenom bröllopet. Men jag kan ju inte stryka den här posten så länge som jag inte har fått något hemskickat. Och då blir det ett irritationsmoment istället. Var bara tvungen att skriva av mig lite.
  • pandis81

    jag köpte dom privat av en tjej, men hon har en sida..
    inte min mening att ge henne dålig publicitet för sina saker, jag tycker bara att hon skulle kunna sköta det snyggare och ha skickat dom direkt så att jag hade kunnat stryka den posten sen lång tid tillbaka..

    Det är ju lite skönt att ha koll på saker och ting men nu känner jag att jag inte har koll på just det och det gör mig väldigt irriterad, hur ska man då kunna gå vidare för att ha koll på allt annat.


    MV85 skrev 2009-03-05 12:01:31 följande:
    pandis: förstår din irritation!!! FY! vart är det? Så vet jag var jag INTE ska handla
  • pandis81

    jo jag vet, jag är också förbannad för att jag inte får mina saker och jag har hört av mig till henne, nu fick jag veta att hon låg inlagd på sjukhuset men det tycker inte är en ursäkt då hon faktiskt inte har legat inlagd hela tiden, utan typ senaste veckan. Är det någon som beställer saker så ska dom ju skickas direkt, annars tycker jag att det är dålig service,

    men hon har alltid kommit med ursäkter nu när jag tänker efter varför hon inte har skickat dom,
    blir jag blåst så blir jag vansinnig, men jag sa till henne nu att jag vill veta idag vad som faktiskt har hänt.
    och det sa hon att jag skulle få veta. Hennes karl skulle tydligen åka ner till posten och kolla vad som hade hänt.

    Så vi får väl se vad som händer, jag informerar dig senare när jag vet något.


    MV85 skrev 2009-03-05 12:09:58 följande:
    Jag hade blivit fly förbannad och hon hade minst sagt fått veta att hon lever kan jag ju säga... När jag beställer något vill jag ha det NU, eller senast om en vecka! Annars hade jag inte brytt mig om att beställa det NU!Nej, sånt där gör mig vansinnig... Oavsett om man är privatperson eller driver en verksamhet...
  • pandis81

    jag vet inte om man kan det,
    men samtidigt så vet jag ju inte om jag har blivit blåst heller hon kanske har skickat dom fast dom inte har kommit fram eller så har dom bara skitit i att skicka, men jag har ju kvar på utdrag på banken där man ser att jag har satt över pengarna, så då tycker man ju att dom kan skicka nya varor i så fall om dom har kommit bort.

    men jag väntar med spänning på att se vad det är hon har för ursäkt varför jag inte har fått dom, jag ska se vad hon säger när hon hör av sig så får vi se vad för åtgärder jag kommer att göra, för jag börjar bli jävligt less på att vänta mer.


    sarahkka76 skrev 2009-03-05 13:34:04 följande:
    sockersmulan: det var inte dåligt! Min brudväska var inte heller dyr den gick på 200 inkl frakt, med tanke på vad de brukar kosta här så tycker jag att det är ett bra pris.ellabella: håller tummarna för att du får jobbet pandis: det är skönt att se att det går undan. MV85: jag gör brasse och det känns, men gör man det regelbundet så blir det bättre och bättre. Jag har gjort det i snart 3 år och jag tycker inte att det gör så ont längre.Fy fan vad tråkigt när det blir så. Kan man anmäla ngn när man blir blåst?
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5