Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 2

    Hej igen!
    Nu när jag kom hem såg jag en annons i Lokaltidningen från destress SPA. De har make up-kurser för 4 pers för 199:-/pers. Är någon intresserad??? Jag vill jättegärna lära mig hur jag ska plocka fram det lilla positiva man har naturligt och hur man döljer det mindre postiva.

  • Fröken Planera

    JAg sitter hemma och jobbar idag, så om ni berättar var lunchen är, så dyker jag upp.
    See you.

  • Fröken Planera

    Vi skulle ju kunna ta det italienska caféet vid domkyrkan. Deras grillade mackor är såååå goda. Jag tror att det heter nåt med "Italia".

    Deras mackor är helt klart värda en promenad från stationen.
    Jag kommer i alla fall til stationen kl. 11.40 så kan vi bestämma mer.

  • Fröken Planera

    Ingenjörsbruden. Jättefina bilder!! Och Vilken make up! Var gjorde du den?

  • Fröken Planera

    Vad synd Anja.
    Vi får boka in nåt en dag när du kan.

    Ingenjörsbruden. Nu ger du mig ännu en anledning att anmäla mig till den där sminkkursen på destressed.
    Är det nån mer än Anja och jag som är intresserade???

  • Fröken Planera

    Ingenjörsbruden, nej vi har inte alls diskuterat när smink-kursen ska vara. Men tror ni att destressed är bra, eller borde manb kanske ta MUS istället, vad tycker ni??? Det blir ju naturlgtvis ett helt annat pris, men man får ju smink för pengarna. Eller blir det för dyrt???

  • Fröken Planera

    Här hittade jag hemsidan, men där står inget om det erbjudandet som jag såg i Lokaltidningen. Jag får ringa dit och kolla.

    www.destress.nu/

  • Fröken Planera

    Hej på er!

    Anne. Jag håller med Embo, det är verkligen skönt att känna att man rör på sig på gympan, följ med och testa. Jag har i och för sig inga besvär med fogar och dyl (peppar peppar ) men ledaren säger hela tiden att man får maska om något inte känns bra. Klart jag skulle få ut nåt av en promenad nån kväll. Trevligt sällskap tackar man ju aldrig nej till .

    Jag har hört mig för ang smink-kurs. Ingan jag har pratat med har varit på destressed, men det verkar som varenda människa man känner har varit på MUS. 199:- för en sminkkurs på destressed är ju billigt när man jämför med MUS 495, men om det itne är bra så har man ju slängt pengarna i sjön.. för 495:- så får man ju produkter åxå. Vad säger ni som vet???

    Embo. Vadå fel tidning???? Vilken skulle det varit då??? Jag har hängt upp er på kylen så länge och ska förflytta er vidare till ett framtida bröllopsalbum jag planerar att göra sen när jag ska vara mammaledig. Får man vara så fräck och fråga om ni andra vill bidra med ett bröllopsfoto/par åxå, så mitt album blir komplett??? Alla ni ingår ju på någt sätt i vårt bröllop åxå..

  • Fröken Planera

    Embo, din lyllos!!! SPA med överaskningar, inte illa. M har verkligen kvalat in till årets make.
    Sonny var inte riktigt frisk igår, så han hade inte ens hunnit in till sovrummet när jag kom hem utan låg i soffan och kallsvettades. så inga kommentarer om jackorna. jag berättade att du varit där och provat, men jag tror inte det registrerades hos honom, han mådde verkligen inte bra. Framsteg har det blivit i huset, så nu måste vi hitta en målare som kan fixa all målerijobb innan vi kan fortsätta i köket.
    Ingen träningsvärk, men ganska mör i kroppen. Jag tänkte ge mig ut på promenad ikväll så jag får lite frisk luft och ännu mera motion.

  • Fröken Planera

    Embo. Gick halvårsfirandet bra??? Vi firade ju med en lyxig middag på stuvade makaroner och falukorv. Kevin hade fått bestämma middagen och vi hade helt glömt vilken dag det egentligen var. Men vi är ju lika lyckliga i alla fall.

    Sonnys febriga uppsyn försvann ganske snabbt, så nu är alla friska och krya hemma. Det känns bra! Nu har han börjat fixa grejer i lägenheten, sätta upp spegeln, koppla alla sladdarna rätt i Kevins rum och..... Han har satt i nytt batteri i vågen utifall att jag skulle bli sugen på att väga mig någon dag... (Detta kommer inte att hända!!!!)

    Anne! Tack för en skön promenad igår. Hur mår lilla Klara idag??? Har hon kräkt färdigt? Jag hade lite svårt att få i mig middagen igår. Hade en mindre smakfull bild för ögonen.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 2