• Fröken Planer­a
    Äldre 22 Dec 17:44
    43447 visningar
    360 svar
    360
    43447

    Fruar i Lund - del 2

    Hej!

    Även jag vill tacka för en mysig frukost på stan!!!
    Det är alltid lika trevligt att träffa Er. Synd att inte alla kunde vara med.
    Labbråttan, hoppas din förkylning släpper till julafton.

    Vi är i Olofström nu och renoverar huset (Ja inte jag förståss, men S lägger ner hela sin själ i det huset, så det blir säkert jättefint) Jag har hjälpt till på mitt egna lilla sätt genom att hålla mig borta. Har varit i badhuset och bastat med syrran. Nu ska vi klä granen med pojkarna.
    Ha en riktigt HÄRLIG JUL allihop, för det ska vi ha!!!!
    Kram på er alla!

  • Fröken Planer­a
    Äldre 28 Dec 18:20
    #21

    Ja du Anja.. Just nu känns det inte som något fantastiskt hus.
    Där ser ut som F A N just nu. Jag får ju inte göra så mycket där för min man, eftersom jag är gravid. (Eller egentligen är det för moderkakasprovet) Men varje gång jag är där börjar jag med att städa upp det han stökat till... Never ending uppgift lixom. När jag städat färdig är jag ganska trött på det och kör iväg för att hitta på något annat. Men visst fanken kommer det att bli fint när det är klart.
    S tycker verkligen att det är superkul. Han jobbar från morgon till kväll och är fortfarande glad när han kommer hem. Jag begriper inte hur han orkar.

    Embo, du får hälsa M att den där fisketuren lär dröja... hahahaha

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-12-27 08:39:38 följande:


    GabbiBlir så nyfiken på ert hus Du får ta lite före och efterbilder sen så att vi kan få se. Lät ju helt underbart när du beskrev det. Är sanslöst att det är sådan skillnad på vad man får för hus för pengarna, på olika ställen! Varför bor vi här lixom
  • Fröken Planer­a
    Äldre 29 Dec 18:24
    #30

    Embo. Vi har det bra här. Julen var väldigt stillsam, den flöt verkligen bara förbi.
    Kevin har åkt till Kläppen, det känns ju så konstigt att inte ha honom nära sig på en hel vecka. Undrar hur Fasen jag klarade av det när han bara bodde hos mig varannan vecka...??

    Nu kom minsann S hem, vi ska umgås alldeles själva ikväll, det blir första gången sen vi kom hit. Det är ju folk runt oss hela tiden.

    Min kompis fick sin lille pojk tidigt i morse, han föddes 27 minuter efter att de kommit till BB. Snacka om lagom lång förlossning!!!
    Ska bli roligt att se det lilla underverket när de kommer hem. Så kul att hon hann föda medan jag är kvar här uppe!!!
    Sen Embo & Anne så är det vår tur.

    Anja! Jag kan tyvärr inte fika på dagtid, eftersom jag varit borta från jobbet så mycket den senaste tiden. Men fika ni, så får ni uppdatera mig på alla nyheter sen.


    Embo81 skrev 2008-12-28 19:59:50 följande:
    GabbiSka hälsa M det. Hur har ni det annars därupp? Var julen bra?ANjaDet är med när det sitter ett gäng mammor o alla ska dra den värsta historian efter den andra..
  • Fröken Planer­a
    Äldre 1 Jan 12:40
    #33

    GOTT NYTT ÅR på er allihopa!!!!
    Helt otroligt att även 2008 passerade och blev hur bra som helst.
    För exakt ett år sen kändes det som att det var en evighet kvar till den stoooora bröllopsdagen och nu har man snart varit gift ett halvår!!!! Vilket år!!! Nu hoppas vi bara att 2009 blir minst lika bra.
    Nu går man ju bara och väntar till midsommar, då bebisen tänker titta ut.. Även den kommande sommaren känns som ljusår bort...
    Hade ni en bra nyårsafton??? Vi var hos några kompisar i Karlshamn (Tärnan och Toastmastern) Det var mycket lugnt med mycket god mat och mysig stämning. (Lite synd bara att man inte kunde dricka av det goda vinet till maten.)
    Kram på er allihop, hoppas att vi ses snart!

  • Fröken Planer­a
    Äldre 9 Jan 10:27
    #40

    Jajjamänsan Embo, visst hittade jag dit!!! Så nu är jag stolt ägare till en Baby Björn skötväska i ett jättefint skick som jag fyndat på Blocket. Bebisen kommer säkert bli helnöjd med hur jag förvarar hans/hennes blöjor och andra livsnödvändigheter.
    Men nu får jag nog ha fyndat klart för ett tag framöver, för tydligen så töms kontot sakta men säkert även när man hittar fynd..

  • Fröken Planer­a
    Äldre 13 Jan 08:01
    #46

    Hej på er!

    Anne! Jag hittade en Brio Happy -08 på blocket. Familjen som ägde den hade köpt den i februari -08 och nu hade bebisen vuxit ur den. (Lyllo mig ) Så jag fick den för 2500.
    Jag gissar på att du ska ha en Bugaboo, Anne. Stämmer det???

    Jag har fått tid på ultraljud den 26/1. Men det var för att jag ringde och sa att jag var tvungen att få en tid så jag kunde planera mina jobbresor. Du måste lämna full rapport när du varit där!

    Väntar fortfarande besked om hur det kommer att gå med min bil under föräldrarledigheten. Men huvudsaken är att mitt jobb finns kvar när jag kommer tillbaka!

  • Fröken Planer­a
    Äldre 13 Jan 08:02
    #47

    Embo och Anne!!! Ni måste vara i vecka 20 nu!!!! Tänka att halva tiden redan passerat och nu är det bara resten kvar!

  • Fröken Planer­a
    Äldre 14 Jan 12:51
    #62

    Hej Tjejer!

    AnnaK. Jag bor i Lund och är med på Lundatråden, men jag gifte mig utanför Kristianstad och ordnade alla mina praktiska grejer där. Alltså har jag inga heta tips om vart man vänder sig här i Lund. (Ville bara förklara, så slipper du tro att jag nonchalerar dig. ) Däremot så är de övriga brudarna här inne riktiga proffs, så du är helt klart i trygga händer i denna tråden!

    Anne. Jag är i vecka 18, alltså är jag 2 veckor efter dig och Embo. Det är därför jag lätt håller koll på er!
    Jag fick ju nytt datum på förlossningen efter jag gjort moderkaksprovet. Från 23/6 till den 20/6. Jag är alltså beräknad till midsommardagen!

    Min vagn har inte små hjul framtill. Jag vet inte men har fått för mig att det blir svårt att gå långpromenader och kullerstenspromenader om hjulen är små. Men förmodligen inbillar jag mig bara. (Både att jag ska gå långpromenader och att det ska bli svårigheter)
    Jag håller med dig Anja om att Brio sing är coola, men på något sätt så känns det helt rätt för mig med min Brio Happy.

    Sen har jag fått (gratis) en Teutonia sittvagn av en arbetskompis. Den är några år gammal, men för ingen peng alls, så ska jag nog kunna köra runt mitt lilla barn i den.
    Nu ska jag bara inhandla resten av alla grejerna!!! Skötbord, spjälsäng, bilbarnstolar, bärsele osv... Shit vad det kommer att gå pengar den närmsta tiden.

  • Fröken Planer­a
    Äldre 14 Jan 13:03
    #66

    Anne! Jag tror att du får en pojke och att Embo får en flicka. Men jag har inga skitbra teorier som försvarar min gissning.


    Vi ska inte ha ett skötbord på badkaret, utan ett vanligt som står på golvet.
    Jag är sugen på en riktig långpromenad ikväll, är du sugen på att hänga på vid 18.30 tiden??

  • Fröken Planer­a
    Äldre 14 Jan 14:17
    #69

    Hahahahhahaha Anja, det dröjer nog inte länge förrän du åxå är gravid!!!

    Stundvis så är jag lite bekymrad över att börja om igen, men nu när jag känner hur bebisen rör sig så känns det helt perfekt underbart. Kevin är så glad och förväntansfull tills bebisen kommer. I går hade de nån utdelning på gamla böcker på fritids, då tog Kevin med sig en bok om dinosaurier och andra utrotade djur som han skulle visa bebisen när den fötts.
    Han har dessutom pratat med fritidsfröknarna om att ev köpa en fårfäll till bebisen. (För bebisen måste ligga varmt och mjukt) De har ju får på¨fritids som de slaktar och har fårfällar som pris i sina lotterier.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 2