Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 2

    Jag har faktiskt aldrig haft en fullständig lista på det viset. Istället har jag kanske önskat nåt för stunden och insett att det där får jag göra när jag blir rik.. Tänker jag sen ett steg till så påminns jag om att:
    1 Jag spelar aldrig. (Köper en trisslott ett par gånger/år
    2 Jag har ingen rik släkting som ligger för döden
    3 Jag har ingen rik släkting alls
    4 Jag bor och jobbar i Sverige, vilket betyder att jag betalar min förmögenhet i skatt varje månad.
    5 Jag har inte gift mig rikt.

    Jag vet att jag är tråkig, men jag håller mig helst med båda fötterna på jorden, så slipper jag bli besviken. Istället får jag bita ihop ordentligt när det är nåt jag verkligen vill ha och jobba hårt för det.

  • Fröken Planera

    Ingenjörsbruden. Vad kul att även ert bröllop blev så perfekt som man vill ha det. Lyllo er som är i Thailand och njuter av livet. Här hemma är det grått och trist, tur att man kan drömma sig bort och fantisera om hur fantastisk även denna sommaren kommer att bli när alla bebisarna föds.
    För i min värld så finns inga kolikbarn eller mjölkstockningar!

    Anja, det finns massor med grejer jag skulle göra om jag "Ponerar" att jag vinner 108 miljoner, men det är mest standard grejer som ni åxå önskat. Men jag känner ju till min snikna gen och misstänker att jag skulle låsa mig totalt och sy en jätte madrass som jag fyllde med pengana och ligga på den så att ingen kommer åt MINA pengar. Kort sagt så tror jag att jag mår bättre av en liten mer lagom summa som 200 000:- eller nåt som jag kan spara till insatsen på mitt drömhus. Usch så tråkig jag är nu, men tyvärr så är det nog sant.

  • Fröken Planera

    090715 Klart att det är ok att du hoppar in.
    Nej, jag hade inget tal till min man. Men han var tvungen att improvisera ett tal till mig. Han hade inget val, stackaren, (Toastmastern reste sig bara upp och sa att "Nu ska brudgummen hålla ett tal till bruden")Min man blev ganska ställd. Men det blev jättebra och alldeles tårdrypande. Det var nästan bättre så, för då kom talet från hjärtat och inte nåt han hunnit fundera på om "vad som låter bäst".

  • Fröken Planera

    Jo, Embo. Visst jobbar jag idag...
    Sitter och förbereder mina presentationer till nästa veckas möten. Jag åkte dessutom på att åka till Sälen i 2 dagar nästa vecka. Det var den resan som jag fick ställa in när jag mådde dåligt innan jul. Så nog har jag att göra. Men kan ju inte låta bli att hänga här nu när det äntligen händer nåt.

    Jag tycker absolut att ni ska köra den paketleken på 40 årsfesten, det kan ju bli hur kul som helst!

    Har du läst färdigt uppsatsen som plågade dig i förmiddags???

  • Fröken Planera

    Äsch Embo. Det är väl ingen popularitetstävling. Skit i vad de tycker. Huvudsaken är väl att du klarar dig!!! Men nu får du bilda en som inte har ett enda högskolepoäng. Har du din examen efter du har opponerat???

  • Fröken Planera

    God morgon!
    Nu sitter man här på kontoret igen och har en jäkla massa som ska bli färdigt. Ändå kan jag inte låta bli att titta in här en sväng! Det är så kul att det skrivs en del här igen!

    Anne, jag fick min promenad igår. Guuuud vad skönt, nu vill jag börja med mina dagliga promenader igen.

    Om någon är sugen på att gå på kvällarna, så hör görna av er. Jag tycker det är lite otäckt att gå ute själv när det är mörkt.

    Det är så kul att höra era gissningar på bebisarna. Jag vet ju vilken sort jag har i magen, men har lovat mig själv att inte berätta för NÅGON, eftersom S & K inte vill veta vad det är. Då känns det fel att berätta för någon annan.. Annars är jag inte så mycket för hemligheter av den här sorten.

    Det är så svårt att gissa vilken sort Embo och Anne har i sina magar.
    Oavsett, så vet jag att vilken variant som helst är såååå jättevälkomna hos oss alla!

  • Fröken Planera

    Embo! Lycka till på ultraljudet idag. Glöm inte ta med fotona när ni kommer sen, jag måste ju se om man kan se snoppen!!

  • Fröken Planera

    Hahahahaha Embo, nej jag är väl inte så intresserad av att se själva snoppen egentligen. Men jag är ju nyfiken på om det är en pojk eller inte och då är det ju lättast att avgöra om man kan se snoppen på ultraljudet, begriper du väl!!

    Nej, S & K vet inte om att jag vet och så ska det förbli ända tills bebisen kommer ut. Sen tror jag nog att jag berättar det.

    Jag jobbar till 16.00 idag.

    Vill ni åxå ha spaghetti med köttfärsås när ni kommer?

  • Fröken Planera

    Ja, jag kan tänka mig att följa med på vänta barn gympa. Vi får ju i alla fall testa och se vad det är. Däremot vet jag int eom jag är så sugen på att köpa ett Gerda-kort just nu. Mitt gamla har gått ut. Men visst om gympan är bra, kan det vara värt det.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 2