Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 2

    kl.12 passar åxå bra. Ska vi ta det på söndagen då? Flamora kunde inte på lördagen. Anja, kan du inte komma ifrån en lite3n sväng???

  • Fröken Planera

    Jag överlevde vinprovningen igår, det lät på de andra som att det var hur gott som helst. Kul för dem!
    Nu åker jag till Sälen, vi hörs!!! Kram på er, hoppas så mångas som möjligt kan träffas i helgen!

  • Fröken Planera

    Men GRATTIS TJEJER!!!!!! Grattis till Annes Tjej-trio, (Alla goda ting är ju tre ) Och GRATTIS ANJA till huset. Det ska bli spännande att se bilderna. Ta med dem till Espressohouse på söndag om du kan komma!

    Labbråttan. Ja, det är Espressohouse vid stationen. Vad kul att träffa dig åxå igen.
    Klockan 12 på söndag då, Fruar!!!

    Anne och Embo, tänka att ni är uträknade till samma dag!!! Vad är oddsen på det???? Känner mig verkligen som en riktig eftersläntrare!

  • Fröken Planera

    Men Herre Gud!!! Jag blev ju så till mig när jag läste om allt som hänt de senaste dagarna att jag glömde berätta. JAG HAR FÅTT VAGNEN IDAG!!!!!! Den är verkligen jättefin och ni kan tro att jag längtar tills jag kan använda den på riktigt!!!

  • Fröken Planera

    Embo, jag tror åxå att du får en liten tjej. Det har jag trott ett tag nu.
    Blir det en Inez eller har ni hittat nåt annat namn?

    Anne, Blir det en Lova för er?

    Vi ska på ultraljud på måndag, så vi får se om de ändrar vårt datum igen.

  • Fröken Planera

    Ja, jag räknar åxå med att bebben kommer ut på midsommarafton
    Gud så skönt, då slipper jag fundera på att köpa klänning till midsommarfirandet. För visst får man en snygg dress inne på BB?

    Ja du embo. Jag kan med all säkerhet säga att det blir ingen Colin, vet inte om det stavas med ett eller två "L". S gillar verkligen inte tanken på att vara pappa till "Kevin och Colin".
    Han tycker det låter helsjukt. Det har nog gått så långt att han inte ens kan tänka sig att skoja om det längre..Jag har nog drivit det lite väl långt, känns det som.
    Mila, däremot kan det nog fortfarande bli, men vi har itne diskuterat det nåt mer. Jag har ju varit borta nästan hela veckan och i kväll åker de till Olofström, så det blir inte tid för några namndiskussioner ikväll heller.
    Så jag är i stort behov av namnlistan du pratade om.

  • Fröken Planera

    Nähe du, bruden!!! Där finns ingen gata som heter så på hemnet. Nu har du väckt min nyfikenhet, så nu får du minsann tala om var jag hittar bilderna på huset!!!

    Sälen var svinkallt!!! Egentligen var där jättevackert, men det känns rätt pissigt att vara där själv. JAg var den enda som satt själv på frukosten. Alla andra var många och skulle ut och åka skidor, medan jag gjorde mig färdig att åka och jobba. Det är nog bättre att åka dit med sina nära och kära!! Det kändes i alla fall som att kursen gick bra och att de uppskattade hjälpen de fick. Men nu är det gjort, så nu behöver jag inte tänka mer på det.


    Embo81 skrev 2009-01-23 15:15:08 följande:
    Har ju glömt att berätta att vi ska titta på ett hus nästa söndag. Finns på hemnet, Kävlinge, Mantalsvägen.Fröken Planera skrev 2009-01-23 15:01:37 följande:
  • Fröken Planera

    Embo! VAd fräscht det ser ut!!!! Och så ett litet rosa barnrum, det passar väl fint!!!

    Jen82. Jag har inte facebook. Känner mig inte så modern. Låter inget vidare med ditt öga, men tack f´ör att du inte smittar ner oss andra!

    Anja, låter som en toppensöndag med skurborsten i högsta hugg! Lycka till med försäljningen.

    Ni andra. Hoppas vi ses på E-house kl. 12!

  • Fröken Planera

    Hej på er!
    Äntligen måndag!!!
    Tack alla som kom till fikat, det är så mysigt att träffas så , tycker jag.

    Anne!!!!! Hur kunde du glömma?? Och hur 17 ska det bli när du verkligen börjar amma??? Vi trodde ju att du var i Skrylle.
    För din info så var det jag, Embo, Flamora, Labbråttan och ingenjörsbruden..

    Anja. Du sa att du kunde fika nästa helg 31/1-1/2. Det var naturligtvis inte meningen att nonchalera din fråga, utan jag svarade helt enkelt inte för att jag inte vet om jag kan då. Eller klart att jag kan någon gång under helgen, men jag har svårt att bestämma långt innan när.
    Men återkom gärna när ni bestämt tid, då kanske jag åxå dyker upp.

    I eftermiddag är det i alla fall dags för ultraljudet, ska bli spännande att se om båda mina killar får följa med in och titta. S säger att han låter K gå in om vi måste välja. Jag vill verkligen att båda ska få vara med. Men men vi får väl se.

    Tänk om jag får ett nytt datum, typ 19/6!?!?
    Åetrkommer

  • Fröken Planera

    Hej!
    Ultraljudet är avklarat nu!!! Kevin fick sitta utanför och vänta medan barnmorskan mätte allt hon skulle på bebisen. När alla måtten visade att allt var normalt/bra, så fick Sonny gå ut och skicka in Kevin. Det var så kul att se honom titta på sitt syskon på skärmen.
    Vi fick ett nytt datum, 24/6!!!! Alltså är man i vecka 19 igen. Men vad fasen, det kommer att gå undan.

    Igår på vägen hem från stan stannade jag till och köpte bäddset med mumintryck till barnvagnen. Nu bara längtar jag tills jag får lägga ner bebisen i den nybäddade vagnen.

    Anja, hur gick visningen???

Svar på tråden Fruar i Lund - del 2