• Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 2

    Tidigare var vi Brudar i Lund, nu är vi Fruar i Lund

    Hej allihop

    Nu när alla Lundabrudar - sommar 2008 - har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd.

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 2
  • Fröken Planera

    Men GRATTIS TJEJER!!!!!! Grattis till Annes Tjej-trio, (Alla goda ting är ju tre ) Och GRATTIS ANJA till huset. Det ska bli spännande att se bilderna. Ta med dem till Espressohouse på söndag om du kan komma!

    Labbråttan. Ja, det är Espressohouse vid stationen. Vad kul att träffa dig åxå igen.
    Klockan 12 på söndag då, Fruar!!!

    Anne och Embo, tänka att ni är uträknade till samma dag!!! Vad är oddsen på det???? Känner mig verkligen som en riktig eftersläntrare!

  • Fröken Planera

    Men Herre Gud!!! Jag blev ju så till mig när jag läste om allt som hänt de senaste dagarna att jag glömde berätta. JAG HAR FÅTT VAGNEN IDAG!!!!!! Den är verkligen jättefin och ni kan tro att jag längtar tills jag kan använda den på riktigt!!!

  • Embo81

    Men Gabbi du har ju inte gjort ditt rutin 1 ultraljud, dvs din dag är ännu inte helt fastställd, det finns plats för fler den 7e Tror dock att jag kommer gå över tiden, så det kanske blir du och jag som föder på samma dag med Anne sitter och myser med sin lilla tjej, glad och lycklig över att ha sin förlossning överstökad... tänk om vi föder på samma dag alla tre, ha ha vad tokigt!

    Anne
    Vi vet inte vad det är och har inte tänkt att ta reda på det heller, men vi har sagt att om jag ser det så gör jag ju. Ska på ultraljud den 12 feb, de ska ha någon utbildning och undrade om de fick träna på min och bebisen i utbyte mot en massa bilder.....eee JA!!!

    Gabbi
    Grattis till vagnen! Nu får du oxå provköra. Jag tog en provtur med vår vagn i fredags, enbart inomhus, men dock. Tar med namnlistorna till dig på söndag.

    Jag har förresten ändrat åsikt om vad jag tror att det är i magen, tror på en tjej nu.

    Ser fram emot att träffa er alla på söndag!!

  • Fröken Planera

    Embo, jag tror åxå att du får en liten tjej. Det har jag trott ett tag nu.
    Blir det en Inez eller har ni hittat nåt annat namn?

    Anne, Blir det en Lova för er?

    Vi ska på ultraljud på måndag, så vi får se om de ändrar vårt datum igen.

  • Embo81

    Tror att det blir en Ines med s...gillar de gamla namnen, M har helt fastnat på namn som Louise, Emelie osv, namn som min klasskamrater heter...fina, men fel i tiden tycker jag. Killnamn som vi har just nu är Axel, Arvid och Alvin...,men mest Axel tror jag. Det är jättesvårt, ska ju vara ett namn som passar hela livet, många namn som är fina och gulliga och som passar småbarn finns det ju mängder av, men det ska ju fungera när de är vuxna med.

    Har du lyckats övertala S att det ska bli en Mila eller en Collin...(stavas det så?)?

  • Embo81

    Gabbi, det kvittar vilken datum du får, den kommer att komma på midsommarafton!

  • Fröken Planera

    Ja, jag räknar åxå med att bebben kommer ut på midsommarafton
    Gud så skönt, då slipper jag fundera på att köpa klänning till midsommarfirandet. För visst får man en snygg dress inne på BB?

    Ja du embo. Jag kan med all säkerhet säga att det blir ingen Colin, vet inte om det stavas med ett eller två "L". S gillar verkligen inte tanken på att vara pappa till "Kevin och Colin".
    Han tycker det låter helsjukt. Det har nog gått så långt att han inte ens kan tänka sig att skoja om det längre..Jag har nog drivit det lite väl långt, känns det som.
    Mila, däremot kan det nog fortfarande bli, men vi har itne diskuterat det nåt mer. Jag har ju varit borta nästan hela veckan och i kväll åker de till Olofström, så det blir inte tid för några namndiskussioner ikväll heller.
    Så jag är i stort behov av namnlistan du pratade om.

  • Embo81

    Det är ju en del tid kvar att fundera på namn, men listan ska du absolut få låna. Hur hade du det i Sälen?

  • Embo81

    Har ju glömt att berätta att vi ska titta på ett hus nästa söndag. Finns på hemnet, Kävlinge, Mantalsvägen.

    Fröken Planera skrev 2009-01-23 15:01:37 följande:


    Ja, jag räknar åxå med att bebben kommer ut på midsommarafton Gud så skönt, då slipper jag fundera på att köpa klänning till midsommarfirandet. För visst får man en snygg dress inne på BB? Ja du embo. Jag kan med all säkerhet säga att det blir ingen Colin, vet inte om det stavas med ett eller två "L". S gillar verkligen inte tanken på att vara pappa till "Kevin och Colin".Han tycker det låter helsjukt. Det har nog gått så långt att han inte ens kan tänka sig att skoja om det längre..Jag har nog drivit det lite väl långt, känns det som. Mila, däremot kan det nog fortfarande bli, men vi har itne diskuterat det nåt mer. Jag har ju varit borta nästan hela veckan och i kväll åker de till Olofström, så det blir inte tid för några namndiskussioner ikväll heller. Så jag är i stort behov av namnlistan du pratade om.
  • a wife to be

    Vi hade festen på Boklunden i Torna Hällestad. Super god mat och jätte trevlig personal! Dom blir snabbt uppbokade så ett tips är isåfall att ringa och be att få komma dit och titta nu.

    Mina två flickor är födda på samma dag!


    AnneiLund skrev 2009-01-23 11:28:28 följande:
    Okej!!!LYSSNA NU TJEJER!!!Min kollega gifter sig den 8 augusti och hon behöver hjälp med lokal i Skåne. I Malmötrakten eller Österlen.Kuvertpris max 700 för 3 rätters UTAN dryck och 900 med dryckTIPS tjejer!!!
Svar på tråden Fruar i Lund - del 2