• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Fru E

    Izzie-ja jag tankte hora med en kvinnoklinik i stan dar jag jobbar (hittade inte dem pa natet men har sett dem dar iaf) och se vad de rekommenderar.

    Na bisolvon har jag faktiskt inte testat, nar var det nu man skulle dricka det?? For visst ar det de brustabletterna....

  • Izzie

    Cicci - Usch det lät tungt för dig på jobbet! Kunde du inte stannat hemma och vilat upp dig lite??? Håller tummarna för att du frisknar till fort som rackarn. Hade du inte varit gravid hade jag tipsat om Esperitox (naturläkemedel mot förkylning), brukar korta sjukdomstiden, men den bör man inte äta som gravid trist nog...

    Hoppas du får sova ordentligt i natt iaf, det är nog det som kanske kan hjälpa dig mest just nu. Sov med öronproppar och låt maken ta hand om Vickevire ifall han vaknar...

    Kram!

  • Fru E

    BS-borja at rosenrot eller bidrottninggele (finns nu aven i schampo, undra om det har samma verkan )

    Blivande-du ar sa klok sa, precis vad jag behovde hora! Ar alltid sa velig och tjatig om sant har, vill ha kontroll oh paverka allt

  • BrudSommar2006

    Mrs B, hoppas så att ni klarar er från maginfluensan den här gången, ni om några borde väl vara immuna.

    Vårt dagismöte ikväll gick jättebra, den arga mamman har brådskande tagit sina barn från dagiset och alla andra hade konstruktiva idéer men var rätt nöjda.

  • Izzie

    Bisolvon finns som lösning och som tabletter. Kanske finns i brusform med?

    Det tunnar ut slemhinnorna och gör det lättare för de små rackarna att slinka igenom och komma fram! Funkade för mig! Många har ju tydligen mördarsegt sekret som sätter käppar i hjulen för även de kvickase simmarna...

    Har för mig att vi brukade ordinera det från mens fram till ÄL, va 10 dagar eller nåt. Rätta mig om jag har fel någon!

  • BrudSommar2006

    Är det hälsokosten som gäller för rosenroten och gelén? Vet inte om jag har lust att prova rosenrot, det verkar ha sabbat cykeln för flera här, men bidrottninggelén kanske.

  • BrudSommar2006

    Vickan, vilken fantastisk bil! Hade gärna velat ha en sådan till Iris, usch vilket pris, men ändå. Fast nu börjar hon växa ifrån gunghästar så nu är det lite sent.

  • Izzie

    BS - Vad skönt att mötet gick bra! Ska barnen får vara ute nu då? Förstår att föräldrarna vart rädda och chockade, men alla som har barn vet väl hur fort en olycka kan ske... Att hålla alla barn inomhus känns väl inte som en bra lösning i längden precis.

  • Fru E

    Da far jag leta upp bisolvon imorgon vilken dos ar det som galler?? Halsokost/apotek eller vanlig affar??
    kanske Berocc jag tanker pa i brusform i reklamen pa tv......

  • Izzie

    BS - Ja, bidrottningsgelén tycker jag låter intressant. Det var det jag planerat att testa som nästa-grej om jag inte blivit gravid. Apiforce tror jag den hette som jag kollade ut. Fanns på hälsokostaffär.

    Håller med dig om rosenroten. Minns oxå att den var lurig för ett par stycken härinne. Vilka minns jag inte nu. Fast det funkade väl för Cicci?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!