Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis, Var det ett bra samtal? Sist lovade han ju bättring.

    Vickan, Grattis till plusset!

    Nenne, Vi är många som saknat dig i tråden (t.o.m. jag har varit inne på dagtid då jag är sjuk)! Skönt att ha dig tillbaka!

  • Vännerfan

    BS, Har aldrig använt blöjbadbyxor. Använder bara simbadbyxor. Från Imse vimse t.ex. och de tror jag säkert finns i så stora storlekar.

    Prinsen har börjat gå i trappen nu. Alltså han kryper inte uten går (på bakbenen ). I en period har han bara stått överst och skrikit och jag har inte fattat varför han inte bara kryper ner som han brukar. Men sen fattade jag att han plötsligt ville gå som alla andra gör, stadigt hållandes mig i handen.

    Annarss mår jag lite bättre idag. Igår var det ingen större skillnad, men jag ville vara lite positiv. Det var därför det var så många i:n i liiiiiite...

  • Vännerfan

    Lappis och Nenne, Jag är också helt säker på att ni kommer bli föräldrar! Och bra sådana.

  • Vännerfan

    Nenne,
    Tack! Puss och kram tillbaka (kan inte den smajlisen)!

  • Vännerfan

    Men vad härligt Lappis! Och hoppfullt! Kram!

    *säger hon som gråter så fort scener visas på tv med folk hon aldirg sett förr som återförenas osv*

  • Vännerfan

    Hej!

    Ser att Cicci också blivit sjuk. Det är verkligen sjukt hur sjuk man blir av denna influensa och hur envetet den hänger sig fast.

    Nenne, STOR kram!! Här utifrån sett så ser det dock mycket ljusare än vad jag förstår att det gör när man är mitt i skiten. Sen är det ju en sån knivig grej att ta paus från tycker jag. Försöker man t.ex. sluta äta godis är det ju "bara" att sluta, men ska ni sluta försöka bli gravida är det ju inte så lyckat att sluta ha sex. (Och det skulle ju inte ni klara ändå, eller hur? ) Och vilken dag i cykeln du är på lär du ju ha full koll på vare sig du vill eller ej efter såhär lång tid. Och att börja skydda sig blir ju som en påminnelse om vad ni försöker ta paus från ändå. Du har iaf mina starkaste sympatier vännen!

    Har en gubbe här som slipar om vårt parkettgolv. Jädrar vad det dånar!! Och vilken snacke-pelle sen. Trodde aldrig han skulle sluta prata, men han var ju trevlig iaf.

    Usch, vilken jobbig natt BS verkar haft! Konstigt att hon verkligen var så pigg så tidigt! Det scenariot har jag inte varit med om. Men den natten förra veckan när Prinsen inte kunde komma till ro trodde dagisfröken att han haft mardrömmar. Låter som en rimlig förklaring. Jag kan också få så att jag trillar ner i samma dröm igen om jag inte varit vaken så länge emellan. För det släppte ju när vi bytte blöja och hade honom uppe några minuter.

    Izzie, Mycket bra jobbat med de 15kg! Känner igen mycket av det du skriver gällande att ha höga krav. Jag jobbar också för att sänka mina.

    Mugglan, Vad trist att Moa blev ledsen! (Eller protesterade kanske är ett bättre ord) Men det var väl några dagar sedan hon var där nu? Bara hon kommer in i det igen så minns hon nog att hon hade roligt där sist.

    EA, Beror lite på vad familjen har för intressen, men "bra att ha"-saker som vi fick när Prinsen fyllde 1 var bl.a. hörselskydd och flytväst. Det behöver man ju varsin i en familj. Böcker vill man ju också oftast ha sin egna. Förutom Max finns böcker om Molly. Kläder går ju som sagt också åt. Men nu är det nog bäst att jag postar detta, du har säkert hunnit få en massa tips medan jag skrivit detta...

  • Vännerfan

    Just ja, Frullan, vilket skit att du har foglossning! Det är nog min största skräck om jag blir gravid igen då jag hade min förra i ett år. Hade du någon foglossning sist? Jag minns inte att läst det. Usch och fy! Hur illa är det, kan du lyfta Borren och så?

  • Vännerfan

    Ha ha, skön kommentar den sista! Är de småbarnsföräldrar? HA HA!
    Lite sent är det ju med tanke på att de borde varit lediga nåt över jul.

  • Vännerfan

    Detta med påklädning har det varit strul-risk på här också. Men vi försöker locka med nåt han gillar, typ "ska du sätta på dig cykelhjälmen själv?" Och innan du gör det så måste vi ju bara ta på overallen... Vill du bära ryggsäcken ut till cykeln/bilen? Fast innan det måste ju mössa och vantar på såklart... Ofta hämtar vi ju honom ute, men ibland har de gått in för dagen när vi kommer. Då har jag slutat ställa den dumma frågan om han inte vill åka hem utan frågar i stället om han vet var cykelhjälmen/skorna är, så jag får med honom ut till kapprummet. Ibland blir han förstås jättearg när han inser att han blivit "lurad", men det går ju över... Som en gång när han skulle gå runt själv på Maxi. Han ville ju inte hålla sig intill mig och det blev lite jobbigt till slut, så jag ville verkligen ha honom sittandes i kundvagnen. Så när han hittat några spännande vindruvor frågade jag om han ville hålla i den asken och så vips satte jag upp honom i vagnen. Jag såg på honom EXAKT när han insåg att han klivit på en mina och skrek i högan sky... Men då körde vi lite rally med kundvagnen och lät hela vagnen snurra runt, runt så kom han över det. Vet inte om nåt av ovanstående funkar på Iris, men jag känner själv att är det nåt som inte funkar så provar vi på nåt annat sätt. Så länge han inte känner att jag tycker nåt är jobbigt för då får han ju genast övertag.

  • Vännerfan

    Hej Cicci!
    Jo, jag får väl säga att jag är bättre, men influensa har ju en tendens att bita sig fast. Brukar få räkna med minst en veckas frånvaro när jag får den, men mitt mål är att kunna jobba på onsdag. Hoppas jag fixar det. Även jag hostade som en galning inatt, dock inte så jag spydde. Stackare, hoppas penicillinet hjälper dig!

  • Vännerfan

    Och även jag instämmer i kören. HELT fantastiskt bröllopsfoto, Lappis!!!!!!!! Och blir lite lättad när jag inser att det faktiskt ÄR ett bra foto (då det kommit in i tidningen), så jag inte behöver tänka att alla utom jag fick så fantastiska bilder! (Så är ni ju bildsköna också, det hjälper ju till )

  • Vännerfan

    Till oss sa de att det är bra att de gråter lite och visar att de reagerar. För dagispersonalen vet hur de ska handska det. Om någon däremot gråter först 2 månader efter inskolningen är det inte lika lätt att veta vad man ska göra. Så de fick oss att hoppas på att Prinsen skulle bli lite ledsen i början. Och så blev han inte det. Men han skrek ju några nätter i stället, så vi tror det yttrade sig så i stället.

    Har jag förresten berättat om när Prinsen upptäckte sin egen skugga för första gången, skrek hjärt-skärande och gjorde allt för att bli av med den? Appropå att skrika... Spelade ingen roll hur mycket vi försökte visa och förklara att den inte var farlig, att vi också hade skuggor osv. Han var smått hysterisk! Ja, de är lustiga de små liven...

  • Vännerfan

    Tack Izzie!

    Nu ska jag logga ut och äta och sova. Ha en fortsatt bra dag allihop!

  • Vännerfan

    Koko, Välkommen hem! Blev det strul med hem-resan eller visste ni från början att den var lång?

    Grattis MrsB! Hoppas du blir uppvaktad ikväll!

    Telis, Hoppas det går över med träning nu då! Skönt att du slipper op iaf!

    Tänkte också på det med amningen gällande åttlingarna. Undrar om hon svarar samma sak säg... nästa vecka?

    Piggan, Åh, hoppas det går bättre med ny mäklare! Har själv nästan enbart stött på otroligt inkompetenta/arroganta/ja you name it mäklare! Och det gick ju an att ha noll koll när objekten sålde sig själva som sagt, men nu funkar ju inte det längre. Hoppas ni får den såld snart!!! I vilken stadsdel hade ni fått dagisplats?

  • Vännerfan

    NEJ vad trist Nenne!!!

    NEJ vad trist Vickan!!!

    Finner inga bra ord... men säger som Mugglan: Aldrig får man vara glad! Tänker på er tjejer!!
    Stor kram!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!