Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Tillbaka igen 4 1/2 timmes sömn och en lunch senare...

    Mugglan, jag kan intyga att om det är influensa Let´s dance-deltagarna fått så kan de nog inte dansa Usch och fy, jag känner mig precis hur sjuk som helst. Hade tänkt att nästa gång jag blir sjuk ska jag bara ligga i sängen och läsa böcker och kolla på film etc. Nu när jag är sjuk mår jag bara så dåligt att jag omöjligen kan göra annat än sova, ha ont, jämra mig och sitta här. Fast att sitta här känns också jobbigt just nu, så jag loggar nog ut igen.

    Pratade med maken och efter värsta sortens strul-natt sov Prinsen bara en halvtimme på dagis och vaknade väldigt orolig, så nåt är uppenbarligen fel. Är lite orolig för att han behöver vara hemma imorgon. Då kommer jag inte direkt kunna sova i 4 1/2 timme mitt på dagen då sängen står uppe i allrummet nu pga renoveringen.

    Förresten Mugglan så glöm inte att din mamma kan vabba i stället för er. Alltså hon behöver inte passa stackars Moa gratis utan kan ju få ersättning! Om det är motsvarande den ersättning ni skulle fått eller om den baseras på hennes egen inkomst vet jag dock inte.

    Har sparat ner en del recept, men är bara sugen på allt som går att dricka typ nyponsoppa, blåbärssoppa, saft, juice... Kan jag möjligen ha feber?

  • Vännerfan

    Tinga, Tusen tack för tips!

    Tycker ni gör HELT rätt som anpassar er lite efter barnen när ni reser. Själv tycker jag inte att barnen alltid ska anpassa sig efter föräldrarna a'la "såhär har vi alltid gjort och då fortsätter vi med det" (inte heller det omvända att man gör allt för barnen- de märker om ni inte tycker det är kul), utan vi kompromissar för alla i vår familj är viktiga!

    Nu måste jag nog gå och dö en smula... Och käka Ipren.

  • Vännerfan

    Lappis och Grodan, tack!

    Grodan, Ja, Madeira lockar mig. Vi var på Azorerna för 3-4 år sen och det gillade vi. Mmm, ska nog ha med det som alternativ.

  • Vännerfan

    Jo EA, jag är vaken!
    Och kan meddela att jag mår liiite bättre idag, men så går jag ju på Ipren också. Prinsen slocknade direkt när han lades 19.30 och vaknade 7.15 i morse, så det var skönt både för honom själv och för oss att han sovit ikapp lite och är redo för en ny dag på dagis.

    Vickan, vad spännande det ska bli att logga in på lördag nu! Väldigt nära den gatan du bott på träffade jag min man! (V.R-gatan på R. studenthem)

    Förresten Mugglan, Vad trist med bilen! Men skönt att ni slipper betala det själva! Hur mår Moingen idag?

    Piggan, Åh, hoppas att budgivningen kommer igång snart då!! Nån kan väl lägga ett lite lägre bud åtminstone så att den kommer igång! Spännande med huset!

  • Vännerfan

    Nej men Guuuuud vad trist Lappis!!! Vad otroligt segt.

    Gällande Nenne brukar det ju inte vara så positivt när hon håller sig undan... Men vi vill ha dig här ändå tjejen!!!

  • Vännerfan

    Att Nenne inte loggar in på dagarna har säkert att göra med att hon jobbar, men på kvällarna? Nu vet hon iaf att vi saknar henne!

    Tack för sympatier!

    Vad snopet med sommarstället A.M.! Jag tror det kan varit så att de drog tillbaka annonsen då den redan legat ute länge, för sånt ser aldrig bra ut. Piggan gjorde väl det samma, tog bort för att sedan lägga in igen.

    Vi hade terracotta-färg i vårt förra vardagsrum, så här kommer det nog inte in några röda toner, för den tapeten var förskräcklig från första början (trots att vi själva valt den. Vad vi ångrade oss sen att vi inte bara målade över den direkt. Efter ett tag tänkte vi bara att vi flyttar nog ändå snart och har vi stått ut så här länge, typ... Men jag älskar rött på kläder!

  • Vännerfan

    MSW, Det där hände oss också jätteofta i perioder. Prova att byt till en större storlek, även om det inte stämmer med antal kg det står att blöjan är gjord för!! Funkar inte det heller är det ju bara att spara det paketet tills han vuxut i de. Och ta av honom tröjan/bodyn innan du lägger ner honom på skötbordet, för annars kommer den ut mer pga det.

  • Vännerfan

    Borde eg. gå och äta, men ser att ni diskuterar namn. Inför bröllopet sa jag att jag ville ha en son som hette Edward. Men när han kom var han ingen Edward. Arvid gillar jag verkligen (dock inte på blekingska , men det är redan taget, liksom 90% av alla namn känns det som. Vilhelm hade jag också på min lista (som bestod av ca 10 namn, på makens lista stod ett- det Prinsen heter...), men jag kände direkt att jag inte kommer orka säga hela namnet.
    Har en kompis (svensk) som bor i Australien och hennes ena dotter heter Linnea. Funkar utmärkt! (De kortar det ofta med Nea, men de kortar ju även korta namn där.)

    Åh, vad mycket jag bidrog..... NU ska jag gå och äta och fylla up med Ipren!

  • Vännerfan

    NÄE, är det SANT??? Men är det inte CvL som liksom har planerat in det fel då eller? Usch och fy vilken soppa! Lider verkligen med dig, stor kram!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!