Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Näpp, nu försvinner jag ner i mitt depphål igen, måste jobba.

  • BrudSommar2006

    stockholm.expressen.se/nyheter/1.1446749/robin-3-slogs-blodig-pa-dagis

    Det här hände på Iris dagis i fredags och har blivit en jättestor grej som har fått till följd att barnen inte fått vara ute alls och att vi ska på något stort informationsmöte imorgon kväll, suck. Det var inte på hennes avdelning utan på stora avdelningen och jag vet ju i och för sig inte hur de fröknarna är men jag har fullt förtroende för de som är på Iris avdelning och jag känner att man någonstans måste acceptera att en olycka kan hända. Killen bor granne med dagis och har försökt att klättra vid staketet på baksidan, alltså förmodligen försökt att ta sig in på sin egen tomt. Jag tycker att det är jättetråkigt att de inte får vara ute och att alla fröknarna är så skärrade nu efter polisanmälan. Tydligen har de också varit rädda för att det ska gömma sig journalister utanför och smygfota barnen.

  • BrudSommar2006

    Koko, så tråkigt med din farmor, kram!

    Cicci, det låter ju som att du kanske fått influensan och i så fall hjälper ju inget pencillin. Hoppas att det värsta är över nu så att du fixar skidåkningen.

    Lapinette, usch vad segt, hoppas att den där häxbrygden gör sitt nu.

    Damen som föreläste ikväll kändes inte så jättepåläst faktiskt men broschyren vi fick verkar intressant. Middagen ikväll, en chili sin carne, var god men ett jäkla jobb att få till, jag stod i över en halvtimme och bara skar och strimlade de grönsaker som skulle vara i, inte så praktiskt en vardag faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Muggles, vad jobbigt för stackars Moa, jag minns hur hemskt jag tyckte att det var när Iris precis börjat på dagis och det kändes som att hon var så ensam ute på gården.

  • BrudSommar2006

    Jag har en fråga, undrar om någon här kan svaret, man får ju mens, eller en mensliknande blödning som det heter, även om man inte haft ägglossning. Sedan när man varit gravid tar det ett bra tag innan mensen kommer tillbaka igen, för mig en åtta - tio månader, jag minns inte så noga. Men vad är det som triggar igång mensen igen, måste man ha haft ÄL för det? Dvs har jag haft minst en ägglossning sedan mensen kom tillbaka?

  • BrudSommar2006

    Påminn mig, vilka saker har vi provat här i tråden för att boosta ÄL?

  • BrudSommar2006

    Nenne, vilket skräp, men varför måste du ringa redan nu om insemination?

  • BrudSommar2006

    Nenne, ja, du faxar det första du gör att du behöver sprutor och det genast!

    Konstigt, just den här månaden då jag är säker på att jag inte haft ÄL så har jag otroliga menssymptom, finnar, mensvärk och ömma bröst, jag som aldrig har några sådana symptom annars.

  • BrudSommar2006

    Fru L, vet du vad som triggar igång mensen så småningom efter en förlossning? Måste man ha ÄL för att få tillbaka mensen?

  • BrudSommar2006

    Mrs B, hoppas så att ni klarar er från maginfluensan den här gången, ni om några borde väl vara immuna.

    Vårt dagismöte ikväll gick jättebra, den arga mamman har brådskande tagit sina barn från dagiset och alla andra hade konstruktiva idéer men var rätt nöjda.

  • BrudSommar2006

    Är det hälsokosten som gäller för rosenroten och gelén? Vet inte om jag har lust att prova rosenrot, det verkar ha sabbat cykeln för flera här, men bidrottninggelén kanske.

  • BrudSommar2006

    Vickan, vilken fantastisk bil! Hade gärna velat ha en sådan till Iris, usch vilket pris, men ändå. Fast nu börjar hon växa ifrån gunghästar så nu är det lite sent.

  • BrudSommar2006

    Izzie, jo jag tror att de äntligen ska börja få vara ute igen nu.

    Fru L, ja jag är ju så nyfiken på om jag faktiskt måste haft ÄL i alla fall en gång sedan förlossningen eller om det är så att det är som vanligt att helt plötsligt blir hinnan för tjock och lossnar och man får en mensliknande blödning i alla fall.

    Kan ju hända att bidrottninggrejen också sabbar cykeln men det har ju i alla fall inte lyckats skapa samma problem för flera stycken här i tråden än, antagligen för att inte så många testat än...

  • BrudSommar2006

    Nenne, hoppas verkligen att gyn svarar så att du får tag på dina sprutor idag!

    September, nej då, jag har mens precis som vanligt bara det att jag vet ju att jag inte har ÄL särskilt ofta om ens alls och att det nog var ett tag sedan jag hade det. Skulle ju kunna börja testa med ÄL stickor bara för att få veta men det kan ju bli väldigt dyrt om jag måste hålla på många månader utan resultat.

  • BrudSommar2006

    MF är det nog inte om Nenne testat minus.

    Skönt att det snart är lunchdags för jag är så trött idag så jag vet inte hur jag ska överleva tills man får gå hem igen. Stackars Iris är nog lika trött med tanke på hur ledsen, eller ja, hysterisk snarare, hon är hela veckorna. Det är bara på helgerna som vi får lite mystid med henne.

  • BrudSommar2006

    Vickan, stor, stor, stor, stor kram!!! Jag kommer inte med några fler tankar åt något håll innan du sett vad det blir av det.

  • BrudSommar2006

    Nej det finns nog inget att göra för att få det att stanna dessvärre. Däremot verkar det ju finnas hjälp i form av hormoner för att hjälpa till att undvika mf från början. Jag har också hört att man utreder först efter tre. Chansa en gång till eller säga att man haft tre, det är frågan. Vad jag inte förstår är att det ska behöva göra så ont, det borde ju inte ha hunnit bildas så mycket. Synd att det ska vara så krångligt att ta sig till gyn Vickan.

  • BrudSommar2006

    Hej Page, allt väl? Har ni klarat er från vidare infektioner? Är faran över, börjar maken bli bättre?

  • BrudSommar2006

    Hjälp, vilken röra med inläggen! Men nu har jag väntat tills vi är förbi 20:56 som Nennes inlägg verkar vara låst på så vi får väl se om det hjälper?

    Nenne, tänker du inte starta ny tråd!! Hallå, vem startar vår nästa tråd? Jag blir helt nervööös. Nenne, är du riktigt säker? Lapinette? Vickan? AM? Annan? Vi kan ju inte vara utan tråd, det begriper väl vem som helst, aaahhh.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!