Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM, ojoj, jag kan inte tala om för maken att Iris kommer att bli en mansslukerska, då kommer han inte att släppa iväg henne till dagis mer! Iris kommer att få utegångsförbud från det att hon fyllt tre... Och så Livia med en äldre pojkvän, imponerande!!!

    Vickan, det blir förhoppningsvis en spännande dag imorgon!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, så här i Let's Dance-tider har jag en fråga, kan alla tio-danserna dansas i sociala sammanhang rent teoretiskt, jag vet ju att vals och tango går bra, men är det några av danserna som bara kan dansas koreograferade?

  • BrudSommar2006

    En följdeffekt av att Iris somnade redan klockan sju är att man är uppe, har ätit frukost, är färdigsmikad och redo att möta världen klockan åtta en lördagsmorgon... Ser att Vickan var uppe halva natten så då lär hon inte dyka in här på länge. Jaja.

  • BrudSommar2006

    Ja men nu har Vickan rapporterat, grattis!!! Vad roligt att det verkar vara lätt för dig att bli gravid och den här gången kommer självklart lilla pyret att stanna kvar där inne till lämplig tidpunkt i september!

    Vi är tillbaka från lek & plask och idag var Iris jätteduktig och tyckte att det var roligt tack och lov.

    Vet någon om det finns blöjbadbyxor i större storlekar än 20 kg??? Iris är för små och vad gör vi nu...

  • BrudSommar2006

    September, jag har dessvärre letat igenom både Imse Vimses och Pippilottas sajter redan utan lycka.

  • BrudSommar2006

    Vänner, nej, Imse Vimse, eller någon annan vad det verkar, har inte så stora storlekar.

    Nenne, har ni fortfarande bara gjort en insemination?

  • BrudSommar2006

    AM, du är en fantastisk människa!!! Ett par röda i storlek 100 beställda.

    Vickan, var i hela friden hittade du den där drycken?! Har jag aldrig sett.

    Nenne, skit och skräp men stora kramar!

  • BrudSommar2006

    Angående det här med att ta paus så skulle jag nog tänka att om det "bara" (kommer inte på något bättre ord) var fyra aktiva försök kvar att satsa på (varav ivf ju faktiskt är ett helt outforskat område än så länge) så är det kanske bra att klara av dem på en gång när man nu har kommit så här långt. Om man sedan ska adoptera, eller i vart fall bestämma sig för om man ska eller inte, så har man ju en lång paus då i alla fall. Nenne, gör som Lapinette säger och ge maken pg-numret!

    Iris har ju sovit över hos mina föräldrar inatt så vi passar på att städa lite, strax ska vi hälsa på farmor på sjukhuset och så åker vi ut och hämtar henne sedan. Skönt med lite paus ibland!

  • BrudSommar2006

    Cicci, den där influensan verkar vara värre än någonsin i år, stackare! Man verkar gå upp mer när man väntar en tjej än när man väntar en kille förresten, finns förstås alltid undantag, men min egen lilla personliga undersökning i bekantskapskretsen tyder på det. Nu är det verkligen 50/50 på symptom och ÄL-tillfälle vad det kan bli, jättespännande! Ska bli roligt att se om du har rätt och att det är en kille som du trodde att du såg, en liten Oscar in the making!

  • BrudSommar2006

    Let's Dance i all ära men Strictly Come Dancing är fantastiskt bra, jag vet inte vad jag ska göra med mina söndagar när det är slut om fyra veckor.

    Lapinette, en fråga, vad betyder pt? Alltså som i tex UK's pro latin pt3 eller pt6 eller vad det nu står? Inte från Strictly utan från varje gång det dyker upp nya bilder på våra gamla danslärare på FB, jag ser dem ju på min sida då och blir så nyfiken. Jag skulle kunna fråga dem förstås.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!