• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Vännerfan

    Jag har inte skivit på ett tag nu, för jag har helt saknat inspiration, men efter dagens läsning där tråden verkligen var i sitt esse måste jag ju bara in och tacka för underhållningen!

    Sen har jag en fusklapp men saker jag gärna ville kommentera, men den är på nedervåningen och med min onda fot orkar jag inte gå dit just nu, så jag tar bara några grejer rätt ur huvudet.

    Ore, välkommen!

    Cicci, vilken liten elaking på dagiset! Han har bergis en storebrorsa som lär honom hyss. Förstår att du blev ledsen, hade jag också blivit.

    Appropå anonymitet så har en dagisfröken nu kallat Prinsen för Prinsen 2 ggr nu och vi använder ALDRIG det namnet på honom (dock massor av andra smeknamn), så nu är jag misstänksam!

    Liten, Jag är gärna med på att vi stänger in oss med log-in nånstans. Har dock upptäckt baksidan med det iom att jag försöker lite smått lära känna nytt folk här nere. Gav mig in på Familjeliv (förbjudet, I know, men vad gör man?...), men där kör de numera med stängda trådar med log-in. Inte så lätt då...
    Håller med dig om Halloween. Varför ska vi anamma allt från USA hela tiden? Vi har ju redan vår tradition med påskakärringar och den biten, vilken de inte har, men ändå måste vi göra samma som de och handlarna hakar såklart på direkt.

    Mugglan, Vilket dagis blev det?

    Oms, Trist med jobbet! Men med tanke på kriterierna på de som fick stanna kanske det ändå var skönt att vara så långt ifrån målet? Så att du absolut inte kan ta det personligt.

    Nenne, Underbar inledning! Du borde starta alla trådar, alltid!!!

    Kram alla andra!
    Ps. Mitt är rött. Och lockigt!

  • Ore

    Page: Nej så länge har jag inte läst. Hon nämnde det i något inlägg för bara några sidor sedan, skrev något om att hon funderade på om hon borde ha solglasögon på sig..?

    Jag fick till slut tag på det försvunna internpostkuvertet, hann få in det i systemet, och sedan snabbt iväg till kiropraktorn. Efter att jag kom hem har jag gnällt litet på syster, som har den fula planen att jobba när vi planerat överraskningsfest för henne. Var rätt så säker på att hon inte skulle göra det, eftersom hon lovat att inte jobba de helger hon har sina barn hos sig. Men nej då... Så nu är jag hemsk syster som inte förstår henne, för att jag frågade om hon har ordnat barnvakt... Eftersom alla hennes tänkbara barnvakter är bjudna till festen så är jag säker på att hon inte har fixat detta än.

    Jaja, bara för att jag inte hann/orkade ringa till någon helt okänd människa på hennes jobb så får jag väl nu istället ringa till alla övriga inblandade och försöka komma på en plan.

  • BrudSommar2006

    Suck, jag försökte få i Iris hostmedicin men det stänkte mest överallt utom i truten på Iris, sprutan var så trög så det gick inte att trycka långsamt och sakta som jag planerat. Det har tagit över en halvtimme att få henne att somna och nu sover hon ändå oroligt och kommer säkert att vakna snart igen.

  • muggles

    Nenne: underbar inledning!!! Klart din stil! Och jag kontrar med att vi invigde glöddsäsongen i helgen (maken var lite frusen och vi hittade en slatt i en flaska från förra året)! Gött!

    Cicci: grattis i efterskott - lät som en skön dag!!!

    BS: FNISS! Fasen vad du är rolig ibland (beskr av din makes idéer)

    Så långt hade jag kommit än så länge (är på sid 3)

    Kul att så många smygisar kommit fram ur buskarna!

  • Vännerfan

    Muggles, du har mail! Och du- vad är glödd?? Äl det dånt man dlicker näl man ska bli full??

  • muggles

    BS: det är ju en helt otrolig historia med dina svärisars stalker! Jag kommer ihåg att du skrev om det för länge sedan men att det fortfarande pågår!!!

    AM: kan du inte posta Rosens favvogryta här - jag vill också ha receptet!!! Låter som bra vardagsmat... Sådana recept kan man aldrig få för många av.

    Sid 7...

  • FruCicci

    Hej Vänner,
    stackars dig och foten. Är du sjukskriven eller? Hoppar du på kryckor?

    Kanske ska jag förtydliga att jag INTE har haft det roligt i halmen med en viss Mr rödtopp, men man kan ju veta vissa detaljer i allafall Vi åt typ någon lunch o middag ihop, alltså lite date som inte blev mer.
    Däremot var jag super singel många år med endast kortvariga förhållanden, då gjorde jag alla mina hyss o massa bus o reste runt i världen o träffade spännande människor.
    Inte alltid stolt, men just då tyckte jag det var ball.

    Hur som, så har jag passat Borren idag. Det gick som en dans. Victor var så snäll o bjöd honom på sina mariekex hela tiden o plockade fram leksaker till honom. Så roligt när barn leker så fint och snällt tillsammans.
    Sen lät jag dem leka med alla kastruller i köket, då fick nog lille borren en smäll, fast det inte var meningen... Victor flaxade med grytlocken o Borren kom i hans väg...
    Ja ja, mysigt hade vi iaf och jag kände mig som en riktig dagis fröken som satte på barnmusik, läste böcker och bjöd på saft och bulle
    Borren som inte ätit så mkt pga av magsjuka lät sig väl smaka

    Vänner igen, jag kommer nog ner till advent iallafall, om du vill ses då.
    kanske kan vi dricka ngn GLÖDD, lät gott när mugglan beskrev det...

  • muggles

    Telis: förresten, tack själv för brunchen! Din man verkar väldigt sympatisk!

    Fasen vad ni har varit roliga idag - sitter här och asgarvar högt!

    Sid 16...

  • Fru FruLLan

    ha ha ha
    järklar vilket drag i tråden idag. Känns som den "gamla tiden" innan barnen i tråden börjat ploppa ut. Då diskuterades det oftare snusk... eller är det bara i min värld det var så????

    Kul som attan iallafall...
    Ska inte gå in på mina storys
    jag var ju liksom cicci super singel flera år och utnyttjade tiden väl om man säger så hmmmm kanske inte heller så stolt över allt men faaan vad kul man haft.

    Cicci: DU ÄR BARA BÄST!!!!!!
    tack då duper mycket för att du passade borrelius idag!!!! Du är en guldklimp. maken tackar också och hälsar att du bara ska säga till nät ni behöver lite passning av vicken. Pusssssss hjärtat.
    det kändes så mysigt att borren kröp upp i ditt knä även efter det att jag kom. Det märktes att han haft det kalas bra och att han verkligen gillar både dig och victor. Och så klart han gör !!!! Nu är ju bäst och victor är verkligen det snällaste barn som finns och världens bästa kompis!!! Hoppas bara dumme killen på dagis fattar det i morgon så han är snällare!!!

    faaaan
    jag mår så sjukt illa ikväll.
    äter för att få bort illamåendet, det går bort en stund men så.... kommer det tillbaka med dubbel styrka.
    Hurra!!!
    men men jag skall inte klaga.

    Kokosen förresten. Hoppas du haft en bra dag på jobbet. lät som du verkligen slet för lönen
    Och se nu till att få dig en omgång i kväll igen, och i morgon, och i övermorgon... ja du fattar!!!
    KÄMPA

    näe nu ska jag äta lite till för att se om det hjälper sen ner i bingen.

    puss på er alla

  • BrudSommar2006

    Vänner, tror er dagisfröken försöker säga dig något...

    FruLlis, mådde du lika illa förra gången?

    Nä, dusch och sängdags.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!