• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • nennesjuttioåtta

    Ore
    varför just stavhoppare? Kulstötarna tycker jag ser läskigare ut....

  • fru AM

    AHA - vaxade! Jag säger ju det! Men frågan är om man kan vara nudist när man stavhoppar ... känns som om publiken får se liiite för mycket

  • fru AM

    Nej. nenne - stanna kvar hos oss ... simma kan du göra imogon då är jag utan dator i ateljén ...

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Det kanske inte är den i kolfiber han använder när han ska hoppa...?

  • nennesjuttioåtta

    Am
    aaaahhhhh men jag har lovat maken att åka förbi hans jobb med en låda pärmar och skit (läs innebandybollar). Å återvinningen vore skönt att bli av med. Å så kan jag tvätta håret också, bara det är ju en välgärning för alla inblandade.

  • nennesjuttioåtta

    okej, jag måste ta sats för att slita mig.

    Häpp!

    Vi ses senare, galningar! kram!!

  • Oms

    BS - har du varit gift tidigare? hade ingen aning om det faktiskt!

    Ja om jag räknar upp allt ifrån tonårs hångel till långa förhållanden så har jag hunnit med män ifrån följande länder (eller m påbrå från de länderna)

    Sverige, Finland, Ungern, Gambia, Senegal, Dominica, Jamaica, Barbados, Thailand---hmm, har jag glömt ngt?

    ngn annan?

  • Piggelin1

    HERRRRREEEEGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD vad ni skriver!!!!!!!!!!!!
    Jag kämpar & kämpar & kämpar för att komma ikapp, både i fredags & nu sliter jag som ett djur *svettas floder* - hinner ju aldrig fram till "nu" så att jag kan börja skriva kommentarer tror jag är på sid 17-18 ngnting nu, men lär väl vara 30 sidor efter snart igen!

    Men ni är HELT underbara, sitter & fnissar mest hela tiden! Nenne - du är OBETALBAR!! Cissi, dejtat Boris Becker Huvaligen!! Jag bodde ju i Tyskland i flera omgångar, men dejtade aldrig tyskar, bara wales:are & lite andra som var lika mkt ytlänningar som jag.

    TACK Telis för i lördags - superkul att ses & att träffa maken din igen!

    Annars har jag så ii i bängen mkt att göra både på jobbet & hemma, därav att jag knappt hinnner med ens att läsa allt som ni galningar skriver (men jag vill, jag vill, jag vill!!!). Har ägnat i princip hela helgen åt att greja med/styla lägenheten inför fotograferingen, som blir på onsdag. Jädrar vad mkt jobb det är & så Amanda som blev lite putt på att varken mannen eller jag ägnat så mtk tid åt henne i helgen... Men kul samtidigt! Ok, nu måste jag jobba vidare, kram på er allihopa, ni är bäst!

    Välkomna Ore med flera förresten! Kul med lite nytt blod!

    Har också tänkt på detta med anonymiteten, men det gör mig inte speciellt mkt - jag är ju babblig som tusan IRL också! Har vid några (tre?) tillfällen pratat om denna tråden för några oberoende av varandra vänner (säkert 1½ år sen eller så), som skulle kunna kvala in här i kämpandet med att få till det & det är möjligt att ngn av dem varit här då & då, & de lär ju direkt fatta vem jag är i så fall, men det gör mig inget.

  • Piggelin1

    Antal foruminlägg: 2115
    Antal besök: 671

    Stackars 671 satar som hittar min sida - det står absolut INGENTING! Har också funderat över det där - vilka är det som kollar in en (förgäves förvisso, men ändå)?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!