• Piggelin1

    Lös biljett till barnkarusellen!

    HERRRRREEEEGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD vad ni skriver!!!!!!!!!!!!
    Jag kämpar & kämpar & kämpar för att komma ikapp, både i fredags & nu sliter jag som ett djur *svettas floder* - hinner ju aldrig fram till "nu" så att jag kan börja skriva kommentarer tror jag är på sid 17-18 ngnting nu, men lär väl vara 30 sidor efter snart igen!

    Men ni är HELT underbara, sitter & fnissar mest hela tiden! Nenne - du är OBETALBAR!! Cissi, dejtat Boris Becker Huvaligen!! Jag bodde ju i Tyskland i flera omgångar, men dejtade aldrig tyskar, bara wales:are & lite andra som var lika mkt ytlänningar som jag.

    TACK Telis för i lördags - superkul att ses & att träffa maken din igen!

    Annars har jag så ii i bängen mkt att göra både på jobbet & hemma, därav att jag knappt hinnner med ens att läsa allt som ni galningar skriver (men jag vill, jag vill, jag vill!!!). Har ägnat i princip hela helgen åt att greja med/styla lägenheten inför fotograferingen, som blir på onsdag. Jädrar vad mkt jobb det är & så Amanda som blev lite putt på att varken mannen eller jag ägnat så mtk tid åt henne i helgen... Men kul samtidigt! Ok, nu måste jag jobba vidare, kram på er allihopa, ni är bäst!

    Välkomna Ore med flera förresten! Kul med lite nytt blod!

    Har också tänkt på detta med anonymiteten, men det gör mig inte speciellt mkt - jag är ju babblig som tusan IRL också! Har vid några (tre?) tillfällen pratat om denna tråden för några oberoende av varandra vänner (säkert 1½ år sen eller så), som skulle kunna kvala in här i kämpandet med att få till det & det är möjligt att ngn av dem varit här då & då, & de lär ju direkt fatta vem jag är i så fall, men det gör mig inget.

  • Piggelin1

    Antal foruminlägg: 2115
    Antal besök: 671

    Stackars 671 satar som hittar min sida - det står absolut INGENTING! Har också funderat över det där - vilka är det som kollar in en (förgäves förvisso, men ändå)?

  • Piggelin1

    ...och medans jag skrev ovanstående så skrev ni typ fem sidor till HOPPLÖST EFTER!!!

  • Piggelin1

    Vi är så himla busy härnere vettu! Busy karriärkvinnor

    Skulle så HIMLA GÄRNA vilja hänga med er, men hinner inte just nu. Jag som gnällde efter mammaledigheten att jag hade toklite att göra på jobbet, nu är det tvärtom! Men hellre det!

  • Piggelin1

    Såg att HBG-brud skivit som SA i restråden, måste in där & läsa oxå så småningom. Blev supersugen på SA igen igår - vi har en vägg hemma med ett gäng blandade bilder, men inför visningen etc, så bytte vi ut alla bilderna (eftersom det är folk på dem) & det fick bli SA-tema istället. Mmmmm!
    Typiskt en sån där vägg som man tänker sig att man ska byta ut biklder med jämna mellanrum - hur många ggr har vi bytt ut de bilderna under våra år i vår lgh?! Noll

    Ok, jag SKA jobba på nu... Behövde en paus!

  • Piggelin1

    Hej Frejis!
    Jag trodde du skrev att Lappis var sjuk när du skrev om Kaninen Tänkte, värst vad du har koll på henne

    Nenne, glömde kommentera igår - dina snoppbröd lät ju hur kul som helst - såg plåten i ugnen framför mig, där bröden sakteliga reste sig

    Hmmm, funderade på vägen hem igår på nationaliteter jag "avverkat" genom åren - amerikan, halvspanjor, holländare, walesare, dansk (nej förresten, han var svensk men bodde i Odense...), säkert ngn mer osm försvunnit in i glömslans dimmor. Jaja, intresseklubben antecknar Men fasen vad kul jag haft!
    Cissi förresten, grattis i efterskott - du fyller år samma dag som vi har vår förlovningsdag!

    Koko, välkommen till jobbet!

  • Piggelin1

    Hej go vänner,
    jag tror jag var på sidan 20-25 senast jag försökte hinna läsa lite, men redan då hade jag missat åstkilliga sidor - herregud, nu är det ju typ 80-90 SIDOR att läsa ikapp! Ni är GALNA! Men kul!

    Måste bara kommentera Ciccis resonemang ovanför om grabbarna - har missat allt det tidigare pratet, men skrattade GOTT nu när jag läste ditt inlägg Cicci - PRECIS så resonerade en kompis & jag också när vi pluggade för en herrans massa år sen. Att dejta en i månaden var ju inget konstigt om man var singel, sen att man inte gick hela vägen - men just det där när vi började räkna på samma sätt som du & din polare Cicci. Jösses, vad många det blev Har ngngång ibland funderat på hur många jag kan tänkas ha dejtat genom åren (dvs dejtat & ev pussat/hånglat lite med, dock väldigt sällan hela vägen) - inser att det skulle bli måååånga... Men kul var det!

    Hmmm, ska jag ge mig på att läsa ikapp lite nu...
    Kan iaf meddela att vi hade (mäklar)fotografen här igår fm & idag fick vi bilderna. Ojoj, vad fina bilderna blev & vilken fin lgh vi plötsligt fick! Av barnprylar inte ett spår - vi bestämde oss för att rensa bort alla "barngrejor", eftersom vi ändå inte har ngn barnkammare.

    Verkar som om ni ska ses i Sthlm i helgen - vad kuuuul! Hade varit skoj att vara med! Men jag fick ju iaf träffa Muggles & Telis med makar i lördags - kul!!

    Läser av Lappis inlägg att Sweet varit inne - det måste var lääääänge sen! Om du läser Sweet, hoppas att allt är väl med dig & familjen!

    Ok - nu tar jag ett djuuuupt andetag & hoppar tillbaka till sidan 20... Wish me luck

  • Piggelin1

    Aha BS, en massa tyska att läsa ikapp - det kan ju inte jag hoppa över, tyskspråksnörd som jag är!

    BS igen - vi fick GA-bakelser av chefen idag! Jättegoda! Kan iofs inte riktigt redogöra för vad de innehöll, men bla vaniljkräm, grädde & marsipan runtom.

    Ok, NU ska jag försöka läsa ikapp lite

  • Piggelin1

    Nenne - syre, kexchoklad, chips, vin, energidryck, kolhydrater a´la pasta - minst!!!
    (jag tar fortfarande sats...)

  • Piggelin1

    Herre gud, inser just att jag inte ens läst sidorna 2-3-4 osv. Long way to go...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!