• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Telemarkgrrl

    BS, våga vägra bära Iris tycker jag. Det är ju jättefel att bära tungt när man har ont i ryggen och hon börjar ju bli så stor nu att hon kan gå själv.

    (Fast det är ju lätt att tycka en massa saker när man inte själv är i samma situation. Det är bara det att jag tycker så synd om dig, jag har själv haft jätteont i ryggen dom senaste två åren och har äntligen, peppar, peppar, blivit lite bättre med hjälp av naprapat och träning.)

  • Ore

    Hmm... Jag har nog klickat in här en 20-30 gånger bara idag... (Har ovanan att stänga ner internet för att jag i min enfald tror att det ska få mig att jobba bättre).

    Nu ska jag gå skallgång efter mitt saknade internpostkuvert... Har inte fått något napp på det förnedrande massmailet där jag efterlyser kuvertet, annat än några kollegor som ironiskt frågat om jag fått tag på det... Hur det ska gå när "gubbarna" på min avdelning har läst det vet jag inte.

    Ska försöka skrämma liv i min gamla sega dator hemma, och läsa ikapp alla sjutton sidor ni lär ha åstadkommit innan jag kommer hem...

  • fru AM

    MSW: ingen fara - inget intressant har vi skrivit ... bara sexskvaller och lärorika erfarenheter vi gjort tidigare ...

  • Telemarkgrrl

    Haha, jag brukar också stänga browsern ibland för att jag tror att jag kan låta bli att gå in här då.

  • BrudSommar2006

    Telis, hon behöver ju inte bäras så jättemycket men just i samband med bad, blöjbyte, påklädning och läggdags så brukar det bli en del dessvärre.

    Nu måste jag nog snart åka hem och lösa av maken, inte mycket nyttigt har gjorts här idag, måste bättra mig imorgon!

  • Page

    Hahahaha, det här är inte klokt! Jag har världens mest fåniga tycka-synd-om-mig-själv-dag. Jag har gråtit några skvättar här och där under dagen, och undrat på ett väldigt dramatiskt sätt: varför händer allt eländigt i mitt liv?! En stor del av dramatiken beror på ett sjukligt nikotinbegär. Men vem har tid att tycka synd om sig själv när man läser här?! Så kul har jag inte haft på länge! Ja, förutom några riktigt obehagliga stalkersstorys då...

    Ore, du måste ha hängt med som smygis länge! Nennes källsorteradedildo diskuterades...hmm, var det inte förra året? Eller har diskussionen varit igång igen? Och om så är fallet, hur många förbrukade dildos har du egentligen Nenne?!

    Inte visste jag heller att rödhåriga tenderar vara rakhåriga när det gäller de nedre regionerna. Jag är ljusbrun med självfall på skallen, och det är likadant nedtill. Man har väl inte så där superlockigt könshår om det på skallen är sprikrakt?

  • nennesjuttioåtta

    hej igen!
    Innan jag ställer mig vid spisen... Om ni ska baka det där kalljästa snoppbrödet - det ska vara 20-25 minuter, inte 8. tror jag blandade ihop dem med något mindre nyttigt, typ Lappis fondant.

    Hmmm inga fler bekännelser...?

    Lapinette
    hahaha jag såg att det dök upp några smygläsare i andra tråden också (ska jag säga), men jag brukar bara läsa en sida då och då (typ en gång varannan månad), och aldrig hinna ikapp. Era liv är så långt från mitt det kan komma, så det känns som att glutta på gardinen till Slottet.

    Nu är det dags för spruta! Häjjj råååå

  • Page

    Självfall på skallen?! Hm, jag har länge undrat om det är något fel på mig och i dag har jag själv besvarat frågan. Ja, jag har självfall på skallen! God natt!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!