• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Lapinette

    Vad då världsfred när du kan göra oss på smällen!!!

    Japp, denna gång ÄL på dag 13. Det innebär ju inte ens en cykel på 28 dagar om den inte istället förlänger perioden efter ÄL. Skumt men så är det ju med kroppen. När man tror att man har kontroll så händer något nytt.

  • nennesjuttioåtta

    här är en till som cykeln har fått skeva hjul på. Snigelslem idag! Dag 7! NEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!! Imorgon ska jag kolla äggen, men då hinner det väl inte bli något insprut. Och vi som inte ens orkat sexa ALLS. Jag blir galen!

  • Lapinette

    nenne - tror du inte det är hormoner som gör dig mer "sniglig" än vanligt? Ägget behöver ju inte ha lossnat för det. Jag hade inte ens något slem denna gång. Det plus att den var så tidigt gjorde att jag inte trodde det var dags för ÄL.

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    OM det (gud förbjude) inte funkar så hoppas jag du får landa rätt mjukt, så jag lägger mig där nere just in case!

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    det är möjligt, jag hoppas ju det. Att det helt enkelt bara är ett BRA tecken. Men jag sitter ju som en jävla professor och gör trådtestet med sekretet mellan fingrarna och jag skulle kunna göra en bro till Öland med det.

  • Lapinette

    För mig låter det helt normalt... kaninen som brukar slemma i en vecka .

  • Oms

    faan vad trist det är att jobba när man vet att man inte kommer att göra de här arbetsuppgifterna om mindre än en månad... det känns så omotiverande på ngt sätt och då kanske ni minns hur glad o positiv jag var till mina nya arbetsuppgifter när jag började jobba igen efter mammaledigheten!

    sen så e jag så kluven - vad vill jag göra egentligen? jag menar nu när jag måste byta inriktning iom anställningsstoppen inom min bransch - det e inte lätt att bara tänka om sådär! jag har ju liksom aldrig tänkt på att byta arbetsuppgifter eller yreksroll tidigare då jag vetat att man alltid kommer att vara behövd...

    jag vill ju jobba m utredningar, administraiton och service det känner jag, men i vilken utsträckning och var? jag har lite jobb på gång men inget som känns hundraprocentigt, jo ett jobb verkar kul- de ska börja rekrytera nu i veckan har jag fått reda på då jag skickade en intresseanmälna till dem och de återkom o sa att min gedigna bakgrund verkligen var ngt för dem och de ville att jag skulle inkomma m ansökan som nu i veckan när de släpper annonsen. arbete är kul jag vet då jag en gång i tiden hade ungdomspraktik där MEN...lönen... jag måste gå ned ett antal tusenlappar i lön per månad....DET känns inte så roligt! är jobbet verkligen så kul o stimulerande att jag är beredd att göra det?

    åååh vad jobbigt detta är!

  • _koko_

    lappis - världsfreden kommer garanterat längre ner på listan än era tjocka magar!!

    nenne - Hoppas på lappis teori! Jag har aldrig riktigt kunnat tyda mitt slem så jag är glad för äl-stickorna. Den här månaden känner jag dock av äl rätt mycket (om det nu är det som gör ont i äggisarna, endon spökar förstås också), men utan stickorna hade jag inte litat på den känslan. Fick ganska starkt utslag igår, men ingen böj på CB, därför tror jag det kommer idag. Vilket svammel, sorry!! Håller tummarna för att det INTE är äl på g ännu för dig!

  • Lapinette

    koko - min kompis på FL som blev gravid genom akupunktur (tror ju vi som går på akup.) hon fick inte ens utslag på sin ÄL-sticka den månaden. Som sagt, det finns inget som är normalt. Men hoppas du får "haricot" idag.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!