• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • nennesjuttioåtta

    Läskigt med barn som trillar hit och dit! Maken gjorde samma sak som Livias kusin när han var liten, rätt ner i tågperrongen från sin pappas axlar. Men det blev ju folk av honom också (inte pappan, dock )! Barn är nog mer stryktåliga än man tror (kanske fel ord i sammahanget) för det är ju tveksamt om han idag hade klarat sig så bra. Fast det är klart, vad ska han sitta på sin pappas axlar för när man är 31...

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    Vad bra ändå att ni vågat ta tag i det! En bra början!!! Vad kom ni fram till (om du inte vill svara såignorera frågan)?

  • viktualia

    Nenne - vi kom inte fram till något vettigt alls. Maken verkar inte se nyttan med att sätta ord på känslor och han verkar inte riktigt ta in hur ambivalent jag känner mig inför barnprojektet...

    ..... så vi kom nog ingen vart alls.....

  • nennesjuttioåtta

    var står han någonstans då? Är han så på som du tror eller? Sa du till honom att han får ta mer initiativ i frågan? Eller vill du göra det när du känner dig redo?

  • nennesjuttioåtta

    oj, vad frågorna haglar här. Sorry! Jag tycker ändå det är positivt att ni har pratat om det. Även om du just nu känner att ni inte kom någon vart.

  • viktualia

    Jag tror inte att jag nånsin kommer att bli helhjärtat redo. Jag har låst in mig i min ambivalens och sitter i mitt hörn och nojjar som faaaan.

    Han är så på som jag tror, men verkar inte fatta att man måste bedriva kampanj om man ska lyckas.

    (hittills har det varit VÄLDIGT lätt att "slippa" sex just de dagarna.. men så mycket pallar jag inte att avslöja... att jag håller mig undan de rätta dagarna alltså)

  • fru AM

    Och jag lyckades ju inte prata med dig alls, Nenne, i dag på brunchen! Jag glömde liksom att cirkulera ... Hoppas Stockholm får njuta av dig snart igen så vi kan ordna ny trådträff!

    Om inte annat så borde det kanske bli en eller annan maskerad för att fira någon lil-Hoppe eller lill-Nenne ...

    Vickan - bra att ni börjat prata i alla fall. Försök igen - det lossnar nog även för maken så småningom.

  • viktualia

    Och egentligen är jag ganska le/trött på mig själv, på situationen och på hela projektet. Skulle gärna glömma att det fanns, men det löser inget överhuvudtaget. För mer tid gör ingen nytta... eller har i alla fall inte gjort det hittills.. mina mikrosteg framåt är knappt märkbara....

    .... sorry om ni får höra detta ÄNNU en gång.. men tröttsamma Vickan har som sagt fastnat i sin egen dypöl...

  • fru AM

    Vickan - jag och maken var ju lite ambivalenta i våras till att skaffa en tvåa (eller trea, för mig) - vi hade massor av för- & motargument (bl a vår ålder=mot, fördel med syskon nära i ålder=för) men insåg någongång efter midsommar att vi kommer ALDRIG bli så odelat FÖR eller EMOT (och båda två samtidigt) att vi kan säga entydigt VI KÖR, eller VI SKITER I DET. Så då sa vi: Vi låter det bli som det blir (=slutar med piller och och låter slumpen/ödet avgöra). Så blev det för oss

  • Frejis

    Det var jätteroligt att träffa alla idag och vi måste ha varit rekordmånga Hoppas att nästa brunch blir rätt snart! Och lille V är så söt

    Har pratat med min mamma som berättade att min pappa har haft extremt högt blodtryck idag, 230/100. Han vägrade som vanligt åka in (sjukhus är no no för honom trots att han jobbar där själv ), men imorgon får han gå till läkaren. Hua, hoppas bara att han inte får stroke utan att det går att få ner blodtrycket till mer normala nivåer rätt snart.

    Håller på med att bada alla orkidéer (över 20 st), tur att maken hjälper till att bära...

    Nenne, när är det dags för BIM?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!