Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    muffins - you go girl!!! Har ingen aning, men en nära vän till mig åkte som volontär till centralamerika, blev på tjocken och flyttade hem till Sverige, gifte sig med pappan och nu har de precis fått sitt andra barn. Så jag tycker det verkar tokbra jag...

  • nennesjuttioåtta

    Jag tror som Anne, att det är kanon för ens person och framförallt att det behövs fler volontärer! Vilken tur att du finns!

  • nennesjuttioåtta

    fan vad duktiga ni är som engagerar er! Jag är nöjd över att regelbundet skänka pengar till Rädda barnen, WWF, Nordens Ark, Unicef... och den som ringer först i december (den stora givarmånaden).

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    (jag inboxar dig mitt nummer så kan du få en hundring att köpa nåt fint för i jul!). Momsade bara lite, men lite rågat var det allt. Lycka till! Men tänk på att den blir godare ju ädre den är, så 3-4 dagar så är den mumsigast. Längre har den inte överlevt.

    Telis
    ÅÅååååh, det där lät ju behjärtansvärt (är det ett ord?!?!)! Ska kolla upp det där...

  • nennesjuttioåtta
    viktualia skrev 2008-10-25 12:41:54 följande:
    Det blir en boueuf bourguignon med ett mustigt rött vin till... dags att dra iväg på shoppingtur med blåa faran = vår sanslösa kombi.... *skakar på huvudet och undrar hur JAG hamnade i denna vuxenpoängstäta tillvaro*
    hahahah, Vickan! Jag skrattar varje gång du skriver om din bil som om det vore Sveriges första personraket. Men så kommer jag på att du ju inte haft körkort (eller bil) så länge så då förlåter jag dig. Jag är iofs också rätt nöjd över att vår V70 har något färre men desto starkare dieselhästar och drar mellan 0,5-0,6 l/mil i blandad körning. Även den en blå fara men jag håller mig till fartgränserna (även om det ibland går väldigt fort fram till dem, hahah)... ni har väl satt på vinterdäcken?!?!?! *viftar förmanande med fingret*

    Jag är helt i chock att jag gick upp samtidigt som maken och åt en mysig risgrynsgrötsfrukost och macka med skivleverpastej tillsammans med honom. Vi kör jultema redan, igår gjorde jag en himmelskt god Jansson, my favorite!! Förra veckan var jag glad om jag gick upp före 11... Min karaktär på morgonen är USEL och jag kan inte förmå mig att gå upp för vänder jag på täcket så är det så himla svalt och skönt men varmt på huden och aaaaahhhhhhhzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... Bot och bättring!

    Igår var vi och hämtade en apcool pinnsoffa till nya köket. 400 på blocket, 2 km härifrån - ett fynd!

    Muffins
    *tummen upp*
    Välrdsnaturfonden då? Eller Nordens Ark! Fast det är ju en bit från dig förstås.
  • nennesjuttioåtta

    Telis
    Huh?!?!?

    Anne
    Jag tycker ni båda är rookies, hihihi!

  • nennesjuttioåtta

    Anne
    Äh, det är ju inget som märks därute, men eftersom det känns som igår när ni höll på med era körövningar och fickparkeringsproblem så vet jag ju att ni nyss fick lappen. Men jag tror att det går över den dagen man inser att man inte behöver hålla krampaktigt tio i två, har en underarmlängds avstånd till vindrutan och måste kolla på växelspaken åt vilket håll man ska skjuta den åt. Vissa klarar det innan uppkörningen, andra fixar det aldrig (eller också går det tillbaka för att de inte bytt glasögon sen -74 och Göran skjutsades till studenten).

  • nennesjuttioåtta

    Anne
    alltså, fickparkering... Jag har haft körtkort i snart 12 år, men det är ingen garanti för att man kan det. Ibland går det tokbra (en gång gjorde jag en med en jättestor chevrolet-pickup, blev helt chockad själv det var bara backa, sväng och kör lite framåt efter att jag rätat upp, slickat mot trottoaren, fattade ingenting. Men man kanske har sån once in a liftetime-fickis och i så fall har jag haft den redan ), men så fort man börjar tveka så är det lika bra att köra ut igen och ta ett varv och leta upp en vanlig. Så är det bara. Man har bra fickparkerings-dagar eller dåliga. Men går det att undvika så är det ju inte så svårt att välja, hahah!

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    Ja, herregud! RK är väl jättebra!!!! '

    Fan, nu har jag suttit här i två timmar, jag som ändå gick upp tidigt för att hinna massa grejer. Puck!

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    hahha, varför trodde du att just JAG kunde svara på den frågan? HAHHAHA! Jag är väl den härinne som äter mest sällan på restaurang. Men det var ju iofs inte det som frågan handlade om och jag tyckte Anne skrev väldigt bra så jag instämmer bara. Hear! Hear!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!