Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Är de?!?! Fast då kan du ju boka till mig och sen hoppa av i Stockholm! Så kan vi tälta i Kungsträdgården!

  • nennesjuttioåtta

    Oms
    Oj ja det var nära där. Lite lätt otränad och tyngre i röven än jag ä van vid. Jag trodde verkligen att jag hade full kontroll men missade lite i upphoppet! Kände betongen stryka mot hårbottnen men det gick bra. Nästa gång nöjer jag mig nog med piruetter, vill ju inte riskera något.
    Jag tror du får det, känns det bra så brukar det oftast gå bra! Heja!!!!

  • nennesjuttioåtta

    nämen muffins! Vad tråkigt att läsa! Usch, förstår att det känns jobbigt och ofattbart! *kramar om*

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    jaa, jag tycker du ska gå. Jag var och sa hej då till min mormor men kunde inte komma och se min morfar och det känns trist.

  • nennesjuttioåtta

    muffinstönt
    ajajja, tandläkarn är inte att leka med!

  • nennesjuttioåtta

    hej hej!
    Kikar in från mitt nya kök! Flytten gick bra och nu är det ett trivsamt kaos härinne.

    Muffins
    åååh sån familj vill jag också ha! Eller, det kanske jag har men jag för precis som Anne huvudvärk av dem efter någon dag. ;-9 Det är bullrigt men jag blir bara AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

  • nennesjuttioåtta

    angående säng. I vår 120 så bygger vi på höjden.

    Nej, jag skojar lite. Pffff... Det beror på var dörren är, jag ligger oftast längst ifrån (det ligger på hans ansvar att strypa alla monster). Men då ligger jag alltså på vänster sida (om jag ligger på rygg, men jag står hellre på alla fyra AAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH *cymbalpinggg*) och så vill maken ha det nu i huset men då hamnar jag närmast dörren *darrar på läppen* och vad för sorts monster det bor här vet jag ju inte men hoppas de inte har taggar för jag har så ömtåliga händer.

    När jag tänker efter så blir det oftast vänster sida som jag sover på men det beror som sagt på dörren... (telis, du är modig du!)

  • nennesjuttioåtta

    Anne
    Ah. Smart! Men varför håller de sig där, är det någon port till monsterverkstaden eller gillar de bara trånga utrymmen?

  • nennesjuttioåtta

    Om man ska ta Monsters Inc som en dokumentär så är det ju så. Men de monstrena var ju snälla så jag vet inte om man kan lita på den helt. Men å andra sidan, sitter det ett monster i garderoben så är ju det helt säker på att ingen smyger upp bakifrån och skrämmer det.

  • nennesjuttioåtta

    Anne
    De tar väl bagagebandet. (när jag var liten trodde jag att väskorna åkte på det där bandet hela vägen på marken och under vattnet till Mallis för det var ju samma sorts band när man kom fram!)

    Muggles
    Vi fick en elflugsmälla för en herrans massa år sen från en konstig butik utanför Södertälje som är så jäkla trimmad så t o m getingar slocknar direkt. Poff säger de! Feta flugor snurrar runt på golvet i 300 blås innan de dör av illamående. Den är helt brutal!!! Vi har köpt andra till sommarstugan men de är ena fjuttiga grejer som bara säger pfffiii på myggen.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!