Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!

    Anne
    WikiNenne till er tjänst! *gör honnör*

    Muffins
    hahaha den där flugsmällan gör Kinapuffar av myggen! FOFFBOMB!!!

  • nennesjuttioåtta

    Japp, man stoppar bara fingrarna i den och fyrar av en gång (och en gång med knät av misstag, aj.. ) Man kan liksom ladda upp den. Man trycker på knappen men kortsluter aldrig (genom att få en mygga eller finger att nudda närliggande ståltrådar) så då blir nästa puff bautastark. De "nya" har nog något slags gräns för hur mycket ström som alstras.

  • nennesjuttioåtta

    Telis


    Anne
    Nej, myggorna borde inte gilla den. Men döden kommer fort och plötsligt så de hinner inget märka förrän det är för sent. Myggant (variant på humant) och bra. Tänk på alla klappskadade myggor som seglar omkring därute (ja, inte just nu då) med brutna vingar och krokig snabel. Det är ju så man börjar gråta för mindre.

    Äh. Vem försöker jag lura.

    MYGGOR SKA DÖDEN DÖ!!!!

    ÄTER telefonladdare? Låter hårdsmält!

  • nennesjuttioåtta

    Mufins
    Såklart att jag menar dig! jag scrollade som fan för att se var jag skrivit fel men hittade det inte. För jag trodde inte att jag hade skrivit fel. Sorry!
    Vi fick vår nya säng idag (160) och har inte invigt den ännu. Ska fixa färdigt sovrummet först. Men 180 känns som en ocean... Vi kommer ändå att ligga i mitten (eller på hans sida, jag är lite som Skalle-Per) så att vi avancerar i bredd har mer att göra med att P ska ha mer marginal från att trilla ur sängen när jag rullar ihop mig som en boll alt trycker ut rumpan (den kan bli väldigt stor), än att vi tycker mindre om varandra. (Många har nämligen skämtat om att vi snart har skilda sovrum)

  • nennesjuttioåtta

    Alltså, jag läste bara i löptexten efter Muggles men det var ju i själva anropet som det stod.

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    funderar på det där med bilder... Har inga bra. Än. Jamenvisst! Vi köpte när alla andra tvekade=ingen budgivning! Vi gillar att köpa när det är som dyrast. Det tyder på kvalitet. Eller....?

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    ööhh. pengar?!??! Jahaaa.. såna där papperslappar. Nä, men Banken har pengar som man får låna.

  • nennesjuttioåtta

    muffins igen
    anledningen till att vi alltid köper till fullpris är att vi måste ha krossat några speglar eller nåt för vi missar ALLTID reor o dyl med någon dag. Som nu, t ex. De sänkte räntan idag. 3 dagar efter att vi skrev på lånet. Vi band en del. Crap. Vår vanliga otur. Jahaaa, är det rea på ***** idag? Synd att jag köpte det där **** för dubbla priset förra månaden då. And so on... Så självklart kommer huset vi vill ha veckan innan börskraschen. Men å andra sidan sålde vi vår lägenhet på topp också, och det hjälpte ju till att sänka bolånet en hel del så jag ska inte klaga.

  • nennesjuttioåtta

    Jag skulle gärna åka till Egypten själv! Snorkla i Röda havet, se lite pyramider och så.

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    jaa, det där med din svärmor, tänk ibnte så mycket. Nästa gång du träffar henne kanske du kan säga desto mer (utan att nämna hur tokigt det blev sist, det kanske hon egentligen inte alls tänkte på)?

  • nennesjuttioåtta

    Men snorkla kan ni ju göra utan utbildning. Men det är klart, då kommer man ju inte ner till de stooora fiskarna. *nynnar Jaws*
    Jag hade nog försökt se pyramiderna ändå, för hur många chanser har man att se dem egentligen? Om ni inte planerat för att åka dit igen då.

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    hmmm, jag skulle kunna äta scones till sylten men de håller ju inte så länge. Kex eller skorpor låter som ett bra alternativ!
    Skönt att få jobba lite! Posten, är det nu under julen bara eller?

    Här snöar det massor! weeeeeeeeeeeeeeeeh!

  • nennesjuttioåtta

    hejjjj! Värst vad ni har skrivit! Ååååh Anne är hemma ser jag, vad härligt! Såg att du skulle vara med på TV i dagarna Det var länge sen!

    Ville bara önska er en fantastiskt härlig och GOD JUL och med viss reservation även ett GOTT NYTT ÅR (här hade det passat med ett fyrverkeri *POFF*) så hörs vi snart igen! PUSS på er!!!

  • nennesjuttioåtta

    muffinstönt
    Vaktkanin?!??! Låter hårresande! Vårt tak rasade in dagen efter, så jag hann göra en sträng med kristyr sen var det bara att hälla över godispåsen. Ser verkligen originellt ut...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen,Tråd nr 10!!!