Inlägg från: Embo81 |Visa alla inlägg
  • Embo81

    Fruar i Lund - del 1

    Kanon att vi fått en ny tråd! Tur att du håller koll på den Anja!

    Du verkar ha haft en trevlig kväll Ingenjörsbruden!

    Flamora, Tack för att vi fick vara hos sig igår -mycket trevligt och fint!

    Som vanligt är det alltid trevligt att träffa er alla! Kul att se på alla korten -så fina vi är allihopa!

    Anja-inboxar dig!

  • Embo81

    Gabbi: Gissade på att det var den tjejen du slängde ris på VA??? Ska du inte fiska hummer till oss här på bt, utan till jobbet -dålig stil tycker jag! Tråkigt att biljetterna var slut, får väl bli enbart mat vid gul fotbollsplan då

    Anja: Trevligt bröllop låter det som! Såg greys igår, faaaaan vilken början av avsnittet! Inattt kommer prison break

  • Embo81

    Hahah, oj vad min fantasi skenade iväg...!
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-09-30 19:37:57 följande:


    Flamorajag blir otroligt förnärmad över att du kan tänka dig såna kriminella saker om mig självklart följer jag usa-takt, men hur jag gör lämnar jag åt er fantasi
  • Embo81

    Vad roligt för er Anne! Grattis! Håller med Anja, mer info please!


    AnneiLund skrev 2008-10-03 21:21:22 följande:
    Jag är gravid tjejerGraviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidShit vad underbart läskigt!!!Det är bara ni som vet och just nu bara ni som ska få veta...det är fortf så nyttKram
  • Embo81

    Lite liv och rörelse här inne -trevligt!

    Gabbi-Pilates på måndag?

    Sista dagen på praktiken i en 6e klass imorgon, lite skönt att återgå till det normala igen. Nu ska det skrivas ex-arbete för hela slanten.

    Labbråttan-Jag har inte haft p-piller på flera år, har kört avbrutet och säkra perioder, har fungerat jättebra! Mår mycket bättre när jag slipper hormonerna.

  • Embo81

    Gott med träningsvärk -I like!

    Det har gått bra med sexualkunskapen. Frågade eleverna i torsdags (förra veckan) om det var något mer de ville veta, annars skulle vi avsluta och påbörja arbetet om våra sinnen. Fick en lapp i "hemliga lådan" -"Jag skulle vilja lära sig mer om onani".....faaaaan vad jag ångade att jag frågat om det var något mer de ville veta! Löste sig iaf på ett bra vis.

    Stället vid den gula planen har bara öppet för lunch. Får bli näst-nästa vecka eller veckan därpå. Passar det dig att lunch förresten?

    Jag är ensam och övergiven imorgonkväll, så har någon lust för bio eller så så hojta till!!!

  • Embo81

    Kan tänka mig att ni är nyfikna! Synd at jag inte tänkte på din smarta ideé Madde! Lämpade över killarna på en av de manliga yngre lärarna och så tog jag ett snack med tjejerna. Hur enkelt som helst!

  • Embo81

    Hej!!

    Det var visste ett tag sedan jag var här, blir liksom annat som är i fokus nu. Håller på att skriva examensarbetet nu , sen är skolan äntligen slut.

    Hoppas att allt är bra med er!

    På fredag ska vi träffa prästen igen och ge henne en korg med lite smått och gott som tack för att hon ställde upp på sin fritid och vigde oss.

    Anja,
    jag lämnade in min klänning på kemtvätt vid clemenstorget upp mot biblioteket, kommer inte ihåg vad den heter buttler något kanske?? Fråga Gabbi hon lämnade sin där med. Kostade runt 450 och det gick snabbt och smidigt, men ett bra resultat.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1