Inlägg från: Embo81 |Visa alla inlägg
  • Embo81

    Fruar i Lund - del 1

    Jag går till en tjej som har sitt på friskishuset i lund, har fortsatt där och är mycket nöjd. Hon tar ca 400 kr. Hör av dig om du vill ha hennes telefonnummer. Gick hos en annan innan och kan verkligen säga att det är som natt och dag! Hon är mycket noggrann och trevlig! Vill ju till att de är trevliga när man ska sitta där någon timme.

  • Embo81

    Hallå alla!

    Det var ett tag sedan man var här och tittade, fullt upp med allt annat just nu.

    Fick skickat iväg alla tackkorten förra veckan, känns skönt att fått iväg dem.

    Är allt med på en fika!!

  • Embo81

    Vad roligt att ni köpte huset. Gick de med på ert bud tillsist? Hur går det med nya utbildningen? Har du fått ett nytt område att ansvara för nu på jobbet och ett fett lönepåslag nu när du har ytterligare kunskap? Jag pratade med min chef idag, från och med nu går hon under namnet Mrs Ashole...ja, du kan ju gissa vad det rör sig om! Borde egentligen döpt om henne till det för länge länge sedan, men nu äntligen är det gjort och det känns bra. Mohahahhha... Grrr...

    Kan väl egentligen berätta för er andra med,
    DET
    HAR
    FLYTTAT
    IN
    EN
    BEBIS
    I
    MIN
    MAGE!!

    Den kommer i början av juni, så jag och Anne ska ligga på rummen intill varandra och gasta ikapp! Fler som hänger på?????

    Hade iaf ett samtal med chefen idag där jag sa att jag skulle komma tillbaks, inte ens ett litet grattis kunde hon säga...men en massa annat sa hon, där av Mrs Ashole. Var samma när vi gifte oss, det första hon sa när jag kom till jobbet efter bröllop och semester:jaha, så det är till att ha varit söder ut? Åå, vad gott med godis (dvs det godiset som jag tog med o bjöd på...)Inget grattis, inget tack, nada nix! E det jag som e känslig och puckad eller har hon något fel på sin sociala kompetens?

    Sorry var bara tvungen att kräka av mig lite!

  • Embo81

    Tack tack! Helt overkligt, tittade på bebben med ultraljud i förra veckan. Vilken lite buse till att vifta på armar och ben, helt sjukt att allt finns där redan.

    Hmm, fyller år den 21/12...hur dags och var? Tro att jag ska ha frukostkalas för närmast släkten, så på em hade kanske fungerat?

  • Embo81

    Tack Anja!

    Som jag fattat det så baseras föräldrarpengen på vad man pysslat med ett visst antal dagar (240 eller så), innan beräknad partus. Efter som jag har en fast tjänst i botten och hela tiden varit berättigade till studiemedel så får jag samma summa som jag fått om jag jobbat hela tiden...hoppas nu verkligen att handläggaren som jag pratat med har rätt för sig. Tja, finns ju inget att göra åt saken i annat fall. Ska på möte med försäkringskassan och redan ut allt sen.

    20e eller em 21e passar mig, men som sagt har allt öppet den 21? Borde vara inför jul, men man vet aldrig...

    Igår brakade hela min dator, går inte ens att logga in på den nu. Vi som håller på att skriva examensarbete, så det är i n t e bra, men min pärla till man verkar ha fixat en annan dator till mig!!

    Måste iväg till jobbet nu!

    Kram på er alla!

  • Embo81

    Försäkringskassan har utbildning för hur allt med föräldrarpenning fungerar, vi har anmält oss till den 2 mars, finns fler platser. Gå in på forsakringskassan.se, sen är det väl under gravid eller föräldrar, välj lund. Verkar som en helt djungel, det där med föräldrarpenning!

    Jag har oxå slutat att må illa nu, så himla himla skönt. Har har oxå ätit mycket, men mest skorpa och morötter, har gått upp 2-3 kg eller så tror jag.

    Tror att bebisarna är beräknade till 5 juni, 7 juni och 23 juni...hhmmm. Ska på nupp på torsdag och kolla så att allt är som det ska. Har du varit där än Anne?

    Anne
    Var i egypten för något år sedan, sjukt häftigt med pyramiderna! Vattnet är fantastiskt att snorkla o dyka i! Folket och maten sådär... Vädret- gött!! Var ska ni? Hurgarda och tvådagars till kario??

    Gabbi
    M tyckte utbildningen var jättebra, bra att de gick dit. Han blev nog lite mer förstående efter att ha varit där, innan hette det att "jag var såååå dramatisk" när jag höll på att spy rakt ut när han öppnade kylskåpet (som innehöll en gammal möglig tomat längst in...) Tror inte att han känner sig så deltagande än, eftersom han inte sett bebben eller på annat sätt märker att det faktiskt är där. Blir nog mer verkligt när han oxå fått sett den på torsdag. men han läser "vänta barn" böcker på längden och tvären -roligt!

    Vi hörs alla godingar!

  • Embo81

    Gabbi, en som vi umgicks med förr fick snällt vinka byebye till bilen när hon gick på mammaledighet...Vet inte om det är så det är eller om det är upp till företaget.

  • Embo81

    Sön fm passar inte mig...enda tiden jag INTE kan, såklart...

    Jag och Gabbi var och spande in vagnar igår, mest på kul...men nu är det ju utförsäljning av 08:orna, vilket innebär halva priset ungefär.

    Gabbi:
    Vad sa S igår om vagnen? M och jag ska ut på lör och titta lite.

    Var på nupp igår och kollade på lilla X, allt så så himla bra ut 1 på 17500 att det blir ett barn med down syndrom. 2 armar, 2 ben, alla fingrar var på plats...tyvärr har den nog fått sin pappas släkts troll-näsa!

    Fröken Planera skrev 2008-11-27 07:34:14 följande:


    Jo, visst är de schyssta på mitt jobb, men även de måste ju följa eventuella regler...;-(Jaja vi får se hur det blir. Det är ju bara en här på jobbet som varit mammaledig (med tjänstebil) men hon jobbade minst 25% under hela sin föräldrarledighet. Och så är det en som varit pappaledig ett par somrar och han fick ju behålla sin under tiden. Nu har jag ju tänkt vara ledig lite längre än över sommaren...Nej, jag tror inte att någon fikadag och tid är bestämd. Jag är väldigt osäker hur jag kan den helgen. Det enda jag vet är att vi ska ha gäster på lördagkvällen och att vi ska försöka bege oss till Olofström ev söndag fm. Men bestäm ni, så ska jag försöka infinna mig. Passar frukost på Espressohouse på söndagen, kanske???? (Så får vi åka till Blekinge efter det..
  • Embo81

    Anja
    Provkörde en med små hjul fram och en med vanliga. Smidigt med de små fram, men jag tycker inte att de är snygga... SÅ nu är frågan om det ska vara praktiskt eller snyggt...hmmm, svår fråga, svår fråga.

    Haha, där var en vagn med rutigt,alltså inte som det var för med rutigt tyg, utan de hade sömmar så att den blev rutigt...inte snyggt alls, billig, men nä...inte ens det hjälpte.

    Ingenjörsbruden
    Var har ni fått tomt? vad ska ni bygga för hus?
    Du, det är mindre än en månad kvar till ert bröllop.... Varför gifter ni er på en söndag förresten?

    Vi var o kollade hus för någon vecka sedan, väldigt fint! Men inte riktigt lika fina månadskostanderna! Billigar med öronproppar till grannarna, när de kommer och säger att bebben låter för mkt.

  • Embo81

    Hmm, vet inte hur jag har det den 20:e...känns som om jag ska något då, men vad?! Men en frukost ska väl gå att klämma in?

    Flamora: stackars dig, det är hemskt att vara magsjuk!!! Krya på dig!

  • Embo81

    Ååå, din gottegris! Vad härligt att åka iväg en vecka nu. Det är bara några dagar sen är det jullov, men jag misstänker att du har en del att göra med betyg osv.

    Ses den 20e!

  • Embo81

    Anja
    Du som har lite koll, hur länge till är denna tråden öppen?

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1