• Wingtear

    December brudar

    Nog måste det väl vara fler än vi som gifter oss i december? Jag hoppas på mycket snö för egen del.
    Kan väll ha en liten lista oxå, de är ju populära

    12-24 Wingtear

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-26 19:51
    OBS!!!
    De som inte har gjort det ännu:
    ANSÖK OM HINDERSPRÖVNING!!!

  • Svar på tråden December brudar
  • Wingtear

    lite, men jag var in till butiken och de sa att guldsmeden hade haft jättemycket jobb och eftersom det inte var så bråttom med min kanske den inte var prio 1... jättekul för mig då...
    Jag hoppas så att omhamringen löser problemet!!!

  • 2e advent

    Jag börjar få lite smått panik nu, det är mindre än 3 veckor kvar nu Men jag känner mig lite stressad, vet inte riktigt om jag har läget under kontroll, jag tror att jag har det men så tror jag också att det säkert är 2000 saker som jag har glömt. Men det går i alla fall framåt. Vi ska ha tårtan som efterrätt och då har jag bestämt att folk säkert kommer att vilja ha kaffe även lite senare så då kommer vi ha en liten kak- och godisbuffé så idag när jag har varit hemma och vab:at så har jag passat på att baka lite till den, så det händer i alla fall lite.

    M2b blev svensexad i lördags så det är skönt för nu vet vi att vi har två ostörda helger innan bröllopet där vi kan fixa med saker.

    Nu ska jag sätta mig och försöka skriva ihop vårt vigselprogram

  • Alla goda ting är tre

    wingtear: ringproblemet blev löst idag, nya omhamringen hos en annan smed blev mycket bättre så nu passar mina ringar äntligen ihop igen. Däremot fick jag ett jobbigt samtal om att lokalen där vi ska ha vår vigsel var dubbelbokad men tack och lov lyckades de flytta det andra sällskapet då jag berättat om allt annat som gått fel. (känns som att man planerar i motvind)

    HUr går det på din ringfront? Hört nåt mer? Har du fått se ringen under någon del av processen eller har de inte börjat med den ännu?

  • Wingtear

    Har inte fått se den, den ska bara minskas från 18,5 till 17 och han sa att det inte var något problem tidigare, men jag vill ju ha min ring. (jag har egentligen 16,5 men ringen blir låst av förlovningsringen, och jag vill inte minska den för mycket)

  • Alla goda ting är tre

    wingtear: oj så du har fått vänta 6 veckor på förminskning? Och gått utan ring dessutom? Jag tyckte det var jättejobbigt att vara utan min under tiden den var inlämnad.

  • Wingtear

    nej, förlovningsringen är kvar, men snart måste den in på gravering... jag tror att vigselringen är för tunn för att få snyggt skrivet i, vill INTE ha tryckbokstäver i min fina ring.

  • Alla goda ting är tre

    idag har vi varit och träffat nya vf och nya restaurangchefen så det känns bra igen. Nu e det nog bara tårtan kvar samt lite kommunikation med fotografen, utforma ceremonin, skriva löften och sy klart boleron kvar. Hur mycket har ni andra lämnat till slutet?

  • Wingtear

    jag beställde min bukett i fredags.... floristen såg -en aning- chokad ut

  • Alla goda ting är tre

    hehe! Hon tyckte att framförhållningen var lite för optimistisk eller? :)

Svar på tråden December brudar