• Wingtear

    December brudar

    Nog måste det väl vara fler än vi som gifter oss i december? Jag hoppas på mycket snö för egen del.
    Kan väll ha en liten lista oxå, de är ju populära

    12-24 Wingtear

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-26 19:51
    OBS!!!
    De som inte har gjort det ännu:
    ANSÖK OM HINDERSPRÖVNING!!!

  • Svar på tråden December brudar
  • S S

    Inget här heller... Nästa lördag fyller jag år och varannan Lördag jobbar så om de inte fixar semester till mig finns det inte många lördagar kvar.

  • Rydeborn

    Hej alla!

    Är inne och läser här väldigt ofta men det här är första gången som jag skriver något... :)

    Jag och min m2b gifter oss den 20 december och det börjar verkligen kännas pirrigt.

    Ser att det skrivs mycket om möhippor just nu. Min tärna och jag jobbar tillsammans plus att dom helser jag är ledig så jobbar hon, och tvärt om så jag har verkligen ingen aning om när min möhippa blir... gahhh... hatar överraskningar!!

  • lillP

    Möhippa... är tveksam till att jag får någon. Menmen, vi får väl se Den dagen, den sorgen

    Idag har vi iaf varit på första danslektion! 1,2,3..1,2,3 Var riktigt roligt. Finns helt klart en möjlighet att vi kommer klara av det när det är dags

  • lillP

    Haha, inga blå tår än. Men idag dansade vi i strumporna... vi får väl se hur det går nästa gång när vi har på oss skorna

  • 2e advent

    Så seriöst att ta danslektioner Vi skulle verkligen behöva det men jag skulle aldrig få med mig m2b dit, han är mest inne på att han vill hoppa över dans helt och hållet så vi kanske bara dansar en mysig tryckare så att han känner sig bekväm.

  • lillP

    Ja, visst är det seriöst?!

    Vi har också pratat om att skippa dansen helt, men så sa vi att va fan... Och ska det va, så ska det va ordentligt Det roligaste kommer att vara att se allas miner när vi har svängt runt i en urtjusig vals. Alla vet att vi aldrig dansar

    2e advent skrev 2008-11-02 20:16:44 följande:


    Så seriöst att ta danslektioner Vi skulle verkligen behöva det men jag skulle aldrig få med mig m2b dit, han är mest inne på att han vill hoppa över dans helt och hållet så vi kanske bara dansar en mysig tryckare så att han känner sig bekväm.
  • Rydeborn

    Vi skulle också behöva ta danslektioner men min m2b vägrar också, så det får väl bli en långsam tryckare på festen... ;)

    Idag har vi gått igenom hela gästlistan då sista svarsdag var igår och det ser bra ut så nu kan jag börja med bordsplaceringen. Gillar egentligen inte den traditionella iden med honörsbord och tungor men lokalen lämpar sig bäst för den dukningen så det får nog bli så i alla fall...

    Har varit och gjort en provdukning och det blev precis så fint med svart och silver som jag hade hoppats på... *glad*

    Nu längtar jag verkligen...

  • 2e advent

    Vad kul att få göra en provdukning det kommer tyvärr inte jag kunna göra, måste vara så bra att kunna få en känsla för hur det blir och dessutom kunna ändra om det ser förskräckligt ut.

  • ingenjörsbruden

    Nu har jag fått klara pix på när svensexan blir av.....29 nov.
    Ska blir SÅÅÅÅÅÅ KUL att se m2b´s ansiktsutryck!

    Planeringen står still för tillfället...hade tänkt fixa med festprogrammet osv.....men har inte orkat.....o nu ska vi på fest 5 dar i rad!! (Ska på invigningen av Malmö Arena både tors o fre!! )

Svar på tråden December brudar