• Wingtear

    December brudar

    Nog måste det väl vara fler än vi som gifter oss i december? Jag hoppas på mycket snö för egen del.
    Kan väll ha en liten lista oxå, de är ju populära

    12-24 Wingtear

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-26 19:51
    OBS!!!
    De som inte har gjort det ännu:
    ANSÖK OM HINDERSPRÖVNING!!!

  • Svar på tråden December brudar
  • Rydeborn

    2e advent:

    Ja, provdukningen var guld värd för jag trodde att jag hade alldeles för lite dekorationer på borden men det blev helt perfekt så det var tur att jag inte hade köpt på min ännu mer... :)

    Jag har också fått besked om svensexa... hihi
    Mkt spännande....

  • missGill

    Hej , vad roligt att du var nöjd med dina dekorationer. Får man fråga vad du ska använda och hur din dukning ser ut. Det är mitt sista och nu största problem.

    =)


    Rydeborn skrev 2008-11-05 18:43:37 följande:
    2e advent:Ja, provdukningen var guld värd för jag trodde att jag hade alldeles för lite dekorationer på borden men det blev helt perfekt så det var tur att jag inte hade köpt på min ännu mer... :)Jag har också fått besked om svensexa... hihiMkt spännande....
  • 2e advent
    Rydeborn skrev 2008-11-05 18:43:37 följande:
    2e advent:Ja, provdukningen var guld värd för jag trodde att jag hade alldeles för lite dekorationer på borden men det blev helt perfekt så det var tur att jag inte hade köpt på min ännu mer... :)Jag har också fått besked om svensexa... hihiMkt spännande....
    Jag vill ju också veta om svensexan eftersom vi har en 1,5 årig son så kommer det ju innebära att jag är i stort sett ensam med honom i en hel helg, för på lördagen kommer han ju vara borta och om jag känner honom rätt så kommer han även att vara borta på söndagen, även om han är fysiskt här Men de vill inte berätta för mig vet inte om de tror att jag kommer att avslöja det för honom vilket aldrig skulle falla mig in.
  • Rydeborn

    Färgtemat på hela bröllopet är svart, vitt och silver så dukningen följer ju det temat. Till och med gästerna ska vara klädda i svart, vitt och silver/grått.

    Jag dukar med svarta dukar och helvitt porslin, vita servetter, vitt festprogram och placeringskort i vitt med svart test (eller svart med silvertext, har inte bestämt mig än. ).

    I mitten av borden strör jag ut en sträng med genomskinliga pärlor (Har honörsbord med tre tungor). Med jämna mellanrum har jag små vaser som jag hittade på IKEA för 9kr st och i dom har jag satt en glitterkvist i silver och en glitterkvist i svart och runt vasen knyter jag ett svart och ett silverfärgat sidenband. Kvistarna har jag köpt på Basehome för 50kr st och jag har delat varje kvist på två. Avslutningsvis så har jag en svart frostad låg ljusstake och en frostad vit på varsin sida om vasen.

    Tillsammans med vinglas, vattenglas och vattekaraffer så blir detta mer än tillräckligt på borden... :)

    Det finns ett par bilder i mitt galleri men effekten syns inte lika bra som i verkligheten samt att det inte är rätt servetter och festprogrammen är inte med... :)

  • Rydeborn

    Jag VILL att min sambo ska hålla sig borta på söndagen också... är glad om jag slipper få hem hnom i det skicket han kommer vara i.... ha ha!!
    Vi har ju två barn... en 4-åring och en 5-åring men det är inga problem. Jag jobbar den helgen han ska få sin svensexa så farmor eller mormor får vara barnvakt... ;)

  • 2e advent
    Rydeborn skrev 2008-11-05 19:42:59 följande:
    Jag VILL att min sambo ska hålla sig borta på söndagen också... är glad om jag slipper få hem hnom i det skicket han kommer vara i.... ha ha!!Vi har ju två barn... en 4-åring och en 5-åring men det är inga problem. Jag jobbar den helgen han ska få sin svensexa så farmor eller mormor får vara barnvakt... ;)
    Lite så känner jag också det är ju inga problem att vara själv med sonen det är mest att det skulle vara kul att planera in lite aktiviteter med kompisar eftersom han blir väldigt rastlös av att bara vara hemma.

    Sitter annars här och funderar på om det blir imorgon eller inte....

    Det är dessutom vara 4 veckor kvar imorgon så jag börjar bli lite lätt nervös faktiskt
  • 2e advent

    Jaha idag är det dags precis som de har sagt i alla kort. Väcktes av att telefonen ringde kl 7 och en främmande man gav mig instruktioner om vad jag skulle göra, så nu har jag packat min väska och ska sätta mig på bussen om 40 minuter ska bara äta frukost först. Hoppas att det blir en kul dag

  • Rydeborn

    2e advent

    Åhhh, vad spännande!!!!
    Hoppas att du får en underbar dag!!

  • lillP

    Du måste berätta hur det var

    2e advent skrev 2008-11-08 08:11:01 följande:


    Jaha idag är det dags precis som de har sagt i alla kort. Väcktes av att telefonen ringde kl 7 och en främmande man gav mig instruktioner om vad jag skulle göra, så nu har jag packat min väska och ska sätta mig på bussen om 40 minuter ska bara äta frukost först. Hoppas att det blir en kul dag
  • 2e advent

    Var ju lite seg igår

    Men hade en helt fantastisk dag!! Man blir verkligen tacksam över vilka underbara vänner man har som har lagt ner så mycket tid på mig.

    Jaha till lite rapport då När jag kom på bussen så fick jag en påse av busschauffören med lite vidare instruktioner, bla var jag tvungen att dricka upp en liten flaska mousserande innan jag gick av bussen och så skulle jag sätta på mig en t-shirt med m2b tryckt på den, kanske inte en av de vackrare bilderna på honom .

    När jag klev av bussen blev jag upphämtad av min bästa kompis sambo som körde runt mig en stund och till slut släppte han av mig vid en inspelningsstudio där alla tjejerna väntade på mig. Där fick jag spela in en skiva med två låtar. Det var så himla kul och gick så himla bra!! De kan verkligen göra en hel del med teknik

    Efter det fick jag svara på vad jag trodde m2b hade svarat på flera frågor och för varje rätt svar fick jag lite pengar. Sedan gick vi vidare in till stan där vi gick till ett gym och åt lite lunch. Där talade de om att vi skulle träna ett pass och jag hade 3 olika outfits som jag fick välja på, jag valde självklart den som gav mest pengar men när jag väl fick se vad det var jag skulle ha på mig så ångrade jag mig ganska snart. Jag fick alltså bestämma mig utan att se kläderna. Mitt val gjorde att jag fick köra stripaerobic iförd näthotpants och en stringbody. Det var sådär snyggt Men aerobicsen var askul, vi höll på i en timme men det kändes som en kvart och det var skitjobbigt.

    Efter det fick jag svara på lite fler frågor, men det gick sådär eftersom m2b inte hade varit så seriös när han hade svarat på dem.

    Sedan kom mina bröder och bästa kompisens sambo och hämtade oss och körde oss till simhallen där bästa kompisen jobbar.

    Där bubblade vi och bastade och drack och snacksade, jag fick ha på mig en minimal leopardmönstrad bikini, skitsnyggt jag lovar Det var även här som min tavla skulle användas, den hade jag ju målat i gröna nyanser och nu fick jag klä av mig naken och smörja in överkroppen i vit färg och trycka mig mot tavlan och det ska tydligen bli en present till m2b från möhippegänget. Det blev faktiskt rätt coolt.

    Sedan kom det en tjej och hade sexparty och det var här mina intjänade pengar kom till användning för dem fick jag handla lite för. Dessutom fick (tvingades) jag låna en cowgirl- och en naughty nurse outfit som jag fick posera i, är tveksam till om jag vill se de bilderna men men det fick jag bjuda på.

    Sedan åt vi massor god mat som alla hade haft med sig och sedan gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan och gick ut, men jag orkade inte så länge det hade ju varit en aslång och helt fantastiskt underbar dag

Svar på tråden December brudar