• Myrmor

    hårdrocks looove songs till Tx2:

    anything - danzig
    I Just Want You- Ozzy Osbourne
    patience guns n roses
    Stand Inside Your Love - The Smashing Pumpkins
    angel - aerosmith
    i was made for loving you - kiss
    We're In This Together - Nine Inch Nails
    High On You - Survivor
    "N.I.B." - Black Sabbath

  • Myrmor

    Md2009 -ge mig lite exempel på era favvolåtar så ska jag se om jag kan klura på något personligare, men här är ett gäng fina låtar (inye för klyschiga):

    thank you for lovin me- bon jovi
    nowhere in this world - louise hoffsten
    i will be here - passion
    the luckiest - ben folds
    written on my heart- monika starck

  • Myrmor

    Men du, kolla in danzig-låten jag rekommenderade till tx2, de har ett rätt skönt stuk. Evanecence "you" är cool (även om bandet själva helst inte vill att man spelar den, då den aldrig skulle givits ut utan skrevs för personligt "bruk"), surrender med samma band är lite creepy men vacker, stirb nicht for mir likaså (rammstein), him´s "for you" och "you are the one" är också värda att kolla in, speciellt den senare (tycker jag). All i need (within temptation är ett annat förslag.. oj jag kan hålla på i evigheter när det kommer till musik och låtval


    MD2009 skrev 2008-09-27 16:49:16 följande:
    Tack för igår!! artist: Vi har inga gemensamma favvolåtar, han gillar riktigt hård o skrikig rock och jag gillar den mjukare rocken - vi möts ungefär på Rammstain som båda gillar, sen gillar han allt som låter värre och jag allt som är mjukare *skratt* Det finns några fler band som vi båda gillar - Metallica, Nightwish, Within Temptation, Evenecance men inte en enda gemensam favvolåt.Gillade förslaget med Hoffsten - ska leta rätt på låten och lyssna, ska såklart även lyssna på de andra. Tack!
  • Myrmor

    haha, ja jag såg det, det måste vara meningen att jag ska ha den klänningen... .


    Tx2 skrev 2008-09-28 16:29:50 följande:
    Såg att länken jag skickade till dig angående klänning nog var samma som du hade i ditt galleri, fast "live"
  • Myrmor

    Hej hej tjejer!

    Nu är jag tillbaka, har haft det supertrevligt. Lite dåligt shoppat dock, (två par byxor, en tröja och en hög med kläder åt myran) är högst oimponerad av mig själv .

    Danielaa: Gott att du är tillbaka!

    Tx2: Letar du efter managerjobb? Du säljer mig bra

    V&A: Ja SKÄMS . Skämt åsido, om du vill ha andra namn har jag en hög! Trist med jobb i helgen

    I söndags var vi och mätte lokalen mer exakt, så fredagsnöjet blir att klippa ut skalenliga pappersbitar av bord och rum för att se hur vi bäst dukar för att få in ALLA våra vänner.. hmm... Lite klurigt, det finns bord gjorda för 6, 7, 8, 9, 10, 11 och 12. Kör man på många små eller få stora? Måste testa.. får väl se hur många jag får klippa innan myran börjar käka upp dem .

    Min helg är smäckbokad av två konserter, men jag träffas GÄRNA i veckan, har inget inbokat typ (förutom kör måndag och tisdag från 18.30). Åh och jag har fått en rolig förfrågan (genom solid - en liten kör jag sjunger i). En superrik amerikan ska gifta sig i domkyrkan med en svenska i höst, gissa vilka som ska sjunga på festen . Sååå kul! Bland gästerna finns elton john och mick jagger... slå det om ni kan .

  • Myrmor

    Absolut, det vore en ära! Fråga om pris på tacovällen.. jag är säkert billigare efter ett par tequila ..

    Vendel och Angelica skrev 2008-10-10 10:54:40 följande:


    Artist WOW vad coolt!! det är väl han som har skapat grejer för Microsoft som gifter sig med en mkt ygre svensk skönhet Vill oxå ha din autograf Tänk vad coolt!!!Ja men Artist, vi kan väl snacka i hop oss lite om sjungande o så på bröllop vad du "kostar" vad du kan tänka dig att sjunga mm vi vill väl ha uttjatade sånger Se mig (Barbados) och Your my inspiration (chicago)
  • Myrmor

    Visst kan jag skriva autografer men då blir det med den NYA namnteckningen..

  • Myrmor

    Ska bara bestämma mig för vilken som blir schysstast i neon ....

  • Myrmor

    Har inte hunnit börja klippa ännu, fredagstacosarna är nyslukade. Ska bara bada myran, sen börjar pappersätandet

  • Myrmor

    136 personer går att klämma in i vår lokal, sååå skönt, det betyder att vi inte behöver utesluta någon från önskegästlistan . Sen kan vi anpassa bordsplaceringen utifrån hur många som tackar ja. (tyra åt för övrigt upp tre bord och skrynklade till en hel hög.. puh).

    Ha en grym resa tx2!!!

    Vi andra hörs efter helgen, åker till vbg för en övernattning direkt efter konserten imorgon eftersom giget på söndag är i uddevalla. Kraaam!

  • Myrmor

    tx2 eller någon som känner sig manad, vi måste skapa en ny tråd, den här går ut idag! Nu ska jag natta myran. kram på er!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2